4 januari een artikel besteld bij Trygo.nl. Dit werd geleverd met een US stekker. Hebben we in Nederland dus niets aan. Hierna diverse mailtjes gestuurd(4). Enige antwoord is dat de mail in behandeli... Mehr ansehen
Wonder boven wonder heb ik mijn bestelling ontvangen!!! Hier wel heel blij mee, toch geen oplichting. Wel het advies om beter te reageren voorkomt veel onzekerheid bij de klanten.
Waardeloos bedrijf, OPLICHTERS. Een artikel besteld (elektrische veil) voor € 24,95 die op AliBaba € 0,89 kost. Toen wij hem terug wilde sturen kon dit niet. Echt NIETS BIJ BESTELLEN !!!!!!!!!!!!!!!... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestelling alsnog ontvangen.
Oplichters
4 januari een artikel besteld bij Trygo.nl.
Dit werd geleverd met een US stekker. Hebben we in Nederland dus niets aan. Hierna diverse mailtjes gestuurd(4). Enige antwoord is dat de mail in behandeling is maar verder geen reactie. Zijn dus niet bereikbaar. Nooit geen zaken met deze website doen.
Waardeloos bedrijf oplichting
Toen wij hem terug wilde sturen kon dit niet.
Echt NIETS BIJ BESTELLEN !!!!!!!!!!!!!!!
Dropshippers van goedkope China sites
Dropshippers van goedkope China sites. Triest. Ook €21,78 retourkosten per artikel, als je ze al te pakken krijgt want ze zijn slecht bereikbaar.
Zij hebben de product op tijd geleverd…
Zij hebben de product op tijd geleverd en war erg blij met het product.
Wat een spijt
Wat een spijt heb ik van mijn bestelling echt troep. En dat voor een belachelijk hoge prijs terwijl het gewoon uit China komt. Bha bha
Nep winkel
Nep winkel. Producten verkopenvoor 30 euro die op ali express 0.86 cent zijn en niet eens doen wat er staat. Trustpilotgegevens op de site zijn ook fake. Niet intrappen.
Oplichters
Oplichters, pas op!! Doucheklem besteld, nooit ontvangen, nooi bereikbaar, reageren nergens op. Alleen bereikbaar via mail, wat een scam dit!!
Ik heb afgelopen week een leesbril…
Ik heb afgelopen week een leesbril besteld maar ik heb meerdere berichten gestuurd waarom ze geen antwoord geven op 1 vraag, zelfs op tiktok hebben ze nu op reclame site ook voor reacties uitgeschakeld
Ruim 1 maand geleden hydroblaster voor…
Ruim 1 maand geleden hydroblaster voor mijn zoon gekocht en niks gekregen.4 mails gestuurd ..zelfs geen reactie.en nog 50 euro kwijt ook.ben dit jaar bij fortis ook al 3000 euro
.komen die oplichters er dan zo goedkoop van af?!!! Dit moeten we aanklagen
IS ZELFS NIET 1 STER WAARD
IS ZELFS NIET 1 STER WAARD
BESTELLINGEN VERKEERD GEEN REACTIE OP MAILS
Niets het ontvangen!
Niets ontvangen van mijn bestelling!
Geen antwoord op mails!
boodschap NIETS BESTELLEN!!!
Scamers in the house.
Ik had iets bestelt, nog steeds aan het wachten. Heb meerdere emails verstuurd en geen reactie natuurlijk.
Geen telefoon nummer te vinden.
Die 1 ster hier boven verdienen ze niet.
Deze scam bedrijf moet aangeklaagd worden en gesloten worden ook nog.
Bestel alstublieft niet.
ruim een maand geleden iets besteld
ruim een maand geleden iets besteld. Product nog steeds niet ontvangen. Op track and trace staat dat het product nog steeds wacht op vervoer. Deze Nederlandse site besteld gewoon op alie express en vraagt vervolgens 10 keer zoveel voor een waardeloos artikel. DROPSHIPPING niet intrappen. Op mailtje wordt nooit geantwoord. OPLICHTERS
Do not buy from this website
I ordered a 10 piece, 'Knee Tape" (kinesiology tape) set, and when my order finally arrived (after nearly 4 weeks), it was one, singular piece of tape loose in an envelope. Not 10 as advertised on the product page on their website.
Oplichting.
Oplichting via tikTok. Pas op niet bestellen.
Jammer
Niet bereikbaar, reageren nergens op.
zal ik ook nooit bestellen, kan mijn product niet terugsturen.
zelfde producten te vinden op Alibaba, Temu, Shein, maar dan 3x goedkoper
Ik heb een bestelling gedaan en…
Ik heb een bestelling gedaan en uiteraard betaald.ik heb 5x mail gezonden om levertijden.
Men reageert nergens op.
4 broeken besteld
4 broeken besteld, kwamen goed aan, maar veel te klein. Nu ben ik al 14 dagen bezig om ze te retouren , maar kreeg alleen antwoord, of 60 % op de aankoop terug, of terug sturen naar China. Ik geef aan retouren naar China, wat heb ik aan te kleine broeken!
Tot op heden nog steeds geen retouradres gekregen, na vele mailtjes, geen antwoord. Vandaag weer via contact gevraagd voor de 60 %. Hoop dat ik nu eens antwoord krijg, was toch 140 euro!