TRYGT FOR HJERTET Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft besøg af Simon fra Trygt-for-hjertet til et 4 timers kursus hos vores virksomhed i Aalborg. Hele processen var super professionel og let. Selve kurset var dybdegående og brugbart, me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har sidste år haft Casper ude til mine elever i 7. klasse og det var det bedste førstehjælpskursus jeg nogensinde har været vidne til (og jeg har været igennem MANGE). I år har vi booket Casper bå... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores firma havde en meget god eftermiddag med Tryg for Hjertet. Selvom jeg har gennemgået førstehjælp for 5 år siden, er der virkelig sket mange ændringer der gør at jeg føler mig mere sikker hvis be... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Unterricht

Vom Unternehmen geschrieben

Førstehjælpskursus, hjertestartere, foredrag og hjertetjek for virksomheder og private. Hos os møder i kun dygtige læger, ambulancereddere og sygeplejersker. Vi har nogle af landets bedste priser samtidig med at du får seriøsitet og kvalitet på højeste niveau.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

60 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget professionelle

Meget professionelle, kompetente og motiverende i jeres måde at undervise på. Jeres uddannelsesmæssige baggrunde og erfaringer mærkes tydeligt i jeres tilgang til alle emner. Super godt og underholdende samtidig. Kan varmt anbefale jer til alle.

6. Juni 2019

En kanon god oplevelse

En kanon god oplevelse. Inspirerende og spændende. Alle kom levende derfra, på trods af livsfarlige scenarier med figuranter:)
Kan på det kraftigste anbefales.

22. März 2019

Kan varmt anbefales!

Super godt Førstehjælpskursus og derudover super godt foredrag om hjertekarsygdomme. Kan varmt anbefales!

22. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjertestarter med udendørs skab.

Hjertestarter med udendørs skab.
Jeg har oplevet en meget professionel service fra Tryg-Ved-Hjertet og har tilkøbt en serviceaftale, hvilket har betydet, at de har stået for alt fra A-Z inkl.tilmelding på hjertestarter.dk og efterfølgende førstehjælpskursus og et foredrag om forebyggelse af hjertekarsygedom.
Vi har selv betalt for elektriker vedrørende tilslutning af el til skabet, men også her havde de sørget for at forhandle en god pris hos en lokal elektriker.

9. Jänner 2019

Kære Midt Factoring A/S

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse:-)

Vi er super glade for at i er tilfredse med forløbet hos os.

Det er en fornøjelse at arbejde med en virksomhed som jeres:-)

I må have en skøn aften.

Henrik/ TRYG-VED-HJERTET

Rigtig godt førstehjælpskursus.

Rigtig godt førstehjælpskursus.
Kompetent og underholdende gennemgang samt praktiske øvelser og interessant viden.
Klar anbefaling herfra :-)

Kære Michael

Tusind mange tak for de pæne ord og din anbefaling:-)

Vi er super glade for at du havde et godt kursus:-)

Vi ønsker dig en super dejlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på kursus i førstehjælp i 4…

Jeg var på kursus i førstehjælp i 4 timer i går. Det var bare mega godt. Virkelig kompetente folk i dette firma. De fire timer var bare pist væk... - det var vildt spændende. Lærte virkelig meget og fik hele tiden selv konstruktiv feedback, når jeg udførte øvelser på dukken og med hjertestarteren osv. De var alle tre meget velforberedte og havde blandet teori med praksis på en super spiselig måde. Dagens program var inspirerende med både førstehjælp i teori og praksis og så et foredrag om kramper og epilepsi, fordi jeg netop har dette meget tæt inde på livet. Mine varmeste anbefalinger.

Kære Jo

Vi er utrolig glade og stolte over din flotte anmeldelse og dine pæne ord:-)

Tiden fløj også afsted for os, sådan er det jo når man er i godt selskab:-)

I er nogle fantastiske førstehjælpere som virkelig kan gøre en forskel for andre!

Ha en fantastisk dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi mødte tre meget engagerede…

Vi mødte tre meget engagerede undervisere, som gav os en både underholdende og lærerig dag. Vi fik både styr på det grundlæggende og en særlig dækning af vores specifikke behov. Det overgik på alle måder vores forventninger.

Kære Heidi

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse:-)

Vi er utroligt glade for at i havde en underholdende og lærerig dag.

Det var en stor fornøjelse at være ude hos jer og vi takker meget for gæstfriheden:-)

I var super dygtige!

Ha en fantastisk dag.

Super

Super
Er blevet meget klogere

1. Dezember 2018

Hej Dorthe

Mange tak for den fine anmeldelse:-)

Det sætter vi stor pris på.

Det var en fornøjelse at være ude hos jer.

Henrik / TRYG-VED-HJERTET

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr