TSM Drive Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Hos TSM Drive tilbyder vi en unik, nærværende og passioneret kørekort oplevelse, som tager udgangspunkt i dig og dine behov. Vi inddrager kursisterne for at være sikre på alle er med.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing place for learning how to deive.

TSM drive is really great. I had a lot of fantastic moments. They are also amazing at theching.

5. August 2026

Antwort von TSM Drive

Thank you so much for your wonderful review! 😊

I’am delighted to hear that you had such a great experience at TSM Drive and that you enjoyed your time learning with us. It means a lot to know that our teaching made a positive difference.

We wish you many safe and enjoyable journeys on the road, and thank you again for choosing TSM Drive!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er utvivlsomt Fyns bedste kørelærer…

Det er utvivlsomt Fyns bedste kørelærer - min datter har kørt hos Thomas og flere af vores venner har også benyttet Thomas. Han er utrolig dedikeret og har kun hørt positivt om ham. Jeg skriver dette oplæg fordi det er sjældent man møder nogen som går så meget op i vores unge mennesker og han fortjener alt den succes han kan få.

1. Juni 2026

Antwort von TSM Drive

Tusinde tak for de flotte ord 🙏
Det glæder utrolig meget at I har haft en god oplevelse og I har kunne mærke min passion i arbejdet. 🙏 De unges succes er hele mit drive 😀
Ønsker alt det bedste for jeres familie 🙏😀

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sød og snakkesalig

Sød og snakkesalig. Dog skal man virkelig ikke gå til ham hvis man ikke kan lide at man råber af en under kørsel og har en meget hård tone! Køretimerne skiftede meget over hvordan hans dag og humør var så det var tit en dårlig køretime og gik ofte væk med ondt i maven

15. Jänner 2026

Hej Lilli
Jeg er glad for at høre du synes jeg er sød og snaksaglig. :-)
Men ked af den anden oplevelse du beskriver. Det er på ingen måde, hvad jeg ønsker at stå for tvært imod. Jeg brænder for at hjælpe alle mine elever især, når det er svært og når kørslen driller :-).
Jeg er ked af det ikke lykkes hele vejen med dig.
Det ærger mig med den tillid vi har haft, at du ikke under eller efter forløbet, har givet udtryk for dette. Men din kritik er taget til efterretning.
Jeg er glad for at du gennemførte alligevel og jeg ønsker dig alt det bedste fremover :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas er en god kørelærer

Thomas er en god kørelærer fordi han forklare tingene på en god og lærenem måde. Han vil altid det bedste for hans elever og det kan man sagtens mærke.

28. Juli 2026

Antwort von TSM Drive

Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem du er, så jeg kunne målrette mit svar til dig, men jeg er meget glad for at høre du kunne mærke at jeg gerne vil mine elever det bedste. Det er det jeg kæmper for hverdag. :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Kan stærkt anbefale TSM Drive! Thomas er en Super dygtig og tålmodige kørelærer, god undervisning og en tryg oplevelse hele vejen. Bestod med selvtillid – tak for et godt forløb!

20. März 2026

Antwort von TSM Drive

Tusinde tak for din anmeldelse Anna :-) Rigtig glad for at høre du bestod med selvtillid :-) Det er lige præcis en af mine vigtigste mål. Det har været en fornøjelse at køre med dig :-)

Kan stærkt anbefale

Mega sød kørelærer. God til at lære fra sig og mega hjælpsom i alle situationer.

14. Mai 2026

Antwort von TSM Drive

Mange tak for din anmeldelse. Det at hjælpe ligger mig meget nært, så man ved jeg altid er der. :-) Rigtig god vind fremover...

gode priser

gode priser og en fantastisk mand til af lære en af køre

21. Juli 2026

Antwort von TSM Drive

Glæder mig du har været glad for forløbet og du kunne lide prisen :-) Det er altid rart med en god pris :-)

10/10 oplevelse!🙌🏽

10/10 oplevelse!🙌🏽

At tage kørekort kan være stressende og nervepirrende men ved Thomas har det simpelthen været en ren fornøjelse hele vejen igennem!

Jeg tog kørekort ved TSM Drive sammen med 3 af mine venner og havde en klasse oplevelse med det! Thomas er meget sød, sjov, smilende og ikke mindst en god kørelærer.

Thomas kommer altid med et smil på læben, humøret højt og ikke mindst et godt fagligt niveau. Det resulterer i at man glæder sig til hver kørelektion🙌🏽

Hvis man er stresset og kører “dårligt” bliver han ikke sur, men i stedet holder han lige indtil siden og spørger hvad der stresser en og så snakker man om situationen så man ved hvordan man kan undgå at blive presset næste gang, og det gør bare man er 100% tryg i at køre med Thomas fordi man ved man ikke bliver straffet for at lave fejl.

Vil 1000% anbefale at tage kørekort HER, til alle som skal i gang!🙌🏽🤩

13. Mai 2026

Antwort von TSM Drive

Tusinde tak for de fine ord. Det rør mig faktisk rigtig meget. For det er lige præcis det jeg kæmper for hele vejen. :-) Vi skal ikke bare køre bil, vi skal have os selv med. :-)
Det har været en fornøjelse at køre med jer alle 3. Altid godt humør og sjov. Jeg ønsker jer alle alt mulighed held og lykke fremover :-)

Kørekort i øjenhøjde

Jeg havde et rigtig godt forløb med Thomas. Lige fra første dag i kravlegården til den store dag til køreprøven, blev jeg mødt på en venlig og engageret måde. Thomas er et meget rummeligt menneske og har flair for at lære fra sig, han er altid imødekommende og har fuld forståelse for, hvor nervepirrende og uoverskueligt det kan føles, at sidde bag rattet for første gang. Thomas kan varmt anbefales, hvis man ønsker et grundigt, men også sjovt kørekortsforløb.

28. Juni 2025

Hej Magnus
Mange tak for din anmeldelse den sætter jeg stor pris på 😀
Det har været en fornøjelse at køre med dig og det glæder mig du har haft en god oplevelse 🙏😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas var rigtig engageret og…

Thomas var rigtig engageret og passioneret. En dygtig kørelærer som både kunne have det sjovt, og tage det seriøst. Kan helt klart anbefales!

16. September 2025

Hej Magnus
Tusinde tak for din anmeldelse.
Det glæder mig meget du kunne mærke mine værdier som kørelærer.
Mvh Thomas kørelærer

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var sjovt at køre med Thomas

Det var en god oplevelse med Thomas kørelærer har en god måde at lære folk han er sjov og hyggeligt at køre med ham

22. Mai 2025

Hej Carl
Mange tak for din anmeldelse det glæder mig at du har haft en gods oplevelse under dit kørekort forløb

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas er den bedste kørelærer

Thomas er den bedste kørelærer - hyggelig, rummelig og rar fyr der ser den enkelte elev. En fantastisk oplevelse - og en stor anbefaling herfra. Glæder os til lillebror skal tage kørekort hos ham 😊😊

20. Februar 2025

Hej Maria
Mange tak for jeres anmeldelse. Det har været en fornøjelse at køre med Marcus. Jeg glæder mig til at køre med lillebror :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TSM Drive er den bedste køreskole for…

TSM Drive er den bedste køreskole for dig, som gerne vil din kørsel seriøst og ikke bare for kørekortet.

Thomas er en rummelig fyr med humor, engangement og ikke mindst seriøsitet.
Thomas sørger altid for, at alle er med i teori timerne. Hvis du ikke forstår, så tager han imod med åbne arme og giver ikke slip før du har lært det.

18. April 2025

Antwort von TSM Drive

Tusinde tak for du anmeldelse 🙏
Den sætter vi stor pris på 😀
Især når ens elever føler vores værdier og formål. 👊💪 Tusinde tak 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos TSM køres der ikke på kantsten

Thomas er en fantastisk hyggelig gut, med en utrolig evne til at gå på den hårfine grænse, mellem profession og relation. Gennem mit kørekort-forløb har jeg følt mig imødekommet, og lært en masse på en engagerende måde. Derudover er han nem at få fat på og rykker gerne rundt, så køretimen kan startes fra din skole, eller hvis der kommer noget i vejen.

14. März 2025

Hej Mikkel
Tusinde tak for din anmeldelse.
Det glæder mig utrolig meget at du har følt dig imødekommet og har mærket engagementet. Da det er en af mine helt store værdier.
Rigtig meget held og lykke fremover...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas er en super rummelig og sød…

Thomas er en super rummelig og sød kørelærer som tager højde for elevernes forskelligheder. Kan varmt anbefales til alle, især hvis man kræver lidt mere tålmodighed end andre.

Jeg har selv socialangst og er ordblind, og han var den bedste til at tage i mod det og mig

20. Juni 2025

Hej Sarah
Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for at du har haft en god oplevelse. Da det er det vigtigste for mig. God vind fremover.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr