Tucci Arms, are absolutely one of the best gunsmiths there is in Italy, top Stock maker, and restauration of guns, all gunsmith work made by the best. 👌
Vom Unternehmen geschrieben
Welcome to our Italian charm bracelet company, with over 20 years of experience in the business. What began in 2004 as a humble family business in New York has grown into an international company with operations now based in Amsterdam, the Netherlands. Our journey began with a passion for crafting beautiful and unique charm bracelets that would make our customers feel special. Over the years, we have expanded our offerings to include a wide variety of charms, bracelets, and accessories to suit every style and taste. We believe that every charm bracelet tells a story, and we're honored to be a part of that story for so many of our customers. Whether you're looking for a new addition to your collection or searching for the perfect gift, we're here to help you find the perfect piece. Thank you for choosing us as your go-to charm bracelet seller. We look forward to continuing to serve you for many years to come.
Prinshenddrikkade 48, 1012AC, Amsterdam, Niederlande
- sales@tuccicharms.com
- tuccicharms.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Tucci Arms
Beetje te kort om te dragen?
Mooi product maar ik kreeg als starterset een string van 10 charms dus veel te klein om te dragen. Er staat nergens hoelang deze starterset moet zijn, enkel dat het gemiddelde 18 charms is. Foto gestuurd naar sales maar nog geen feedback gekregen. Ook de 10% korting kon ik niet selecteren als nieuwe klant. Ik hoop alsnog dat het cadeautje voor mijn dochter in orde komt?
Reden genoeg om nog eens te bestellen!
Het is heel erg makkelijk om via de site te bestellen! De kwaliteit van de producten is erg goed. Jammer genoeg waren er een aantal charms uitverkocht maar daardoor heb ik een goed excuus om nog een keer te bestellen :)
Echte aanrader
Goeie kwaliteit, ruime keuze en super snelle verzending! Ben begonnen met 1 ,inmiddels meerdere aangeschaft. Leuk om te mixen en te matchen. Super blij ermee.
De charms zijn super schattig en er is…
De charms zijn super schattig en er is onwijs veel keuze. Ook is het snel verzonden en is de kwaliteit top. Ik heb al een nieuwe bestelling geplaatst om cadeau te doen aan mijn zusje!
Love my bracelets
Company is very easy to work with. Quality products - I love it!
Fijne service
Snelle verzending, helaas was een van de charms kapot, ik denk doordat de bezorger er niet zo netjes mee was omgegaan. Ik heb contact opgenomen met Tucci en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Gratis en zonder dat ik opnieuw de verzendkosten moest betalen. Echt fijne service!
Love for Tucci Charms
De Tucci Charms armbanden zijn super cute die zeker opvallen. De collectie aan charms biedt eindeloze mogelijkheden om een uniek en persoonlijk stuk te creëren. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend, en de armbanden zijn comfortabel om te dragen. Daarbij was de levering snel en de klantenservice top! Echt een must-have!
Lovely Charms!
Ik ben super blij met mijn armbandje van Tucci Charms! Ze hebben zoveel verschillende leuke charms, je wilt ze eigenlijk allemaal!
Meer dan wauw!
Ik had een bepaalde vraag over de materialen. Deze vraag is super snel en leuk beantwoord. Heb eerst een aantal armbandjes voor mijzelf gekocht, maar momenteel loopt heel mijn familie hiermee. Echt top!!
Prachtige armband en charms
Prachtige armband van goede kwaliteit en super leuke en actuele charms. Ik heb nu een gepersonaliseerde armband die overal bij past. Heel erg blij mee!
Tucci charms is een absolute must voor elke vrouw
Tucci charms is een absolute ontdekking! Haar prachtige sieraden combineren vakmanschap met tijdloze elegantie, waardoor elke armband een uniek statement wordt. Het cadeau om aan je vriendin te geven.
Hele mooie armbanden waar ik zeer blij mee ben!
Kwaliteit, prijs en ze zijn heel mooi het is zeer naar tevredenheid! Ben ontzettend blij en raad deze armbanden iedereen aan.
unieke aanpasbare armband
Blij met mijn nieuwe armband!! DE Charms die ik wilde waren uitverkocht, ze hebben die alsnog toegezonden toen ze weer binnen waren, super!
Super mooie armbandjes & snelle…
Super mooie armbandjes & snelle levering. Amazing
My favorite brand
My favorite brand. I get lots of compliments on the bracelet. So happy these came back from my childhood memories haha. Shipping was fast and love the packagge! Would defenitly recommend.

Blij met de charms!!
Blij met de charms!!! Levering op tijd.
Heb meteen nog 2 besteld omdat de kwaliteit vd armbanden zo goed is. De armband is uniek en aanpasbaar.

Super mooie charms!
De Italiaanse charms die ik heb gekocht zijn echt super mooi! De kwaliteit is heel goed en de designs zijn leuk. De klantenservice was heel snel en behulpzaam.

Antwort von Tuccicharms
Top ervaring gehad en fijne service

Antwort von Tuccicharms
Fantastische selectie en snelle levering!
Ik ben heel erg onder de indruk van de brede selectie van Italiaanse charms die dit bedrijf aanbiedt. Er is voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar iets klassieks of iets eigentijds.
Daarnaast was de levering snel en probleemloos. Ik zal zeker terugkomen voor meer aankopen!

Antwort von Tuccicharms
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.