TUI Nederland Bewertungen 6

3,1

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Goedkoop is duurkoop

Grootste voordeel was dat het ons naar onze bestemming heeft gebracht. Naast alle pech door de vrieskou, blijft vooral de slechte service, het onvriendelijke personeel en het gebrek aan communicatie als indruk achter. Nooit meer TUI!

4. Jänner 2026

Sardientjes in blik hebben meer zitruimte.

Op de heenreis 1.5 uur vertraging. Op de terugreis 2 uur vertraging voordat we vertrokken door een technisch probleem wat al voor de 3e keer deze week bij deze Boeing 767 was ontstaan. Van de 2 uur zeker 1.5 uur zonder airco in een snikheet vliegtuig staan wachten. Geen glaasje water of iets dergelijks. En dan de beenruimte en breedte van de stoelen. Met mijn 1.91 kon ik absoluut niet in de stoel. Andere stoel was niet beschikbaar dus tot frustratie van het personeel de voeten in de gangpad, de hele vlucht scheef in de stoel en pijn in de rug bij aankomt op Schiphol. Ook in de breedte een probleem. Als je naast of zelfs tussen 2 personen komt te zitten die net wat breder of meer gezet zijn dan een model heb je echt geen plaats. Laat staan dat deze persoon zelf weet hoe hij/zij zich in dit stoeltje moet vouwen. Mensen worden groter en breder maar hier houd Tui geen rekening mee. Dan de volgende keer maar met Ryan air. Heb je meer ruimte, vlieg je meer punctueel en nog voordeliger ook.

25. Jänner 2024

Schandalige service

Schandalige service! We snappen dat het enorm druk is en dat er in verband met corona veel is afgezegd, maar de service is verschrikkelijk. Geboekt bij TUI Belgie, hebben wij bericht gekregen dat de vlucht van Brussel naar Montego Bay op 24 september is geannuleerd. Dit zouden wij (kosteloos) kunnen omboeken.
Wij hadden tijdens dit gesprek met de medewerker van TUI België vernomen dat er op 24 september nog wel een vlucht vanaf Amsterdam naar Montego Bay zal vertrekken. Wij kregen vervolgens te horen dat we voor de omzetting van de boeking naar Schiphol Amsterdam contact moesten opnemen met TUI Nederland en dat zij aan de hand van onze gegevens de boeking konden inzien.

Gisteravond heb ik meteen contact opgenomen en werd ik gevraagd om vanochtend weer contact op te nemen omdat dan de personen aanwezig zouden zijn die mij verder konden helpen. Vanochtend heb ik Valerie van TUI Nederland gesproken die mij vertelde dat TUI België de mogelijkheid heeft om de boeking om te zetten naar Amsterdam, en als dit niet mogelijk is de dossiers beschikbaar kan stellen voor TUI Nederland zodat zij de boeking kunnen omzetten naar Amsterdam.

Vervolgens hebben wij dit op de mail gezet naar TUI Belgie, waar geen reactie op kwam omdat mail is gesloten. Daarna nogmaals een uur (!!!) in de wachtrij gezeten om vervolgens van telefoniste Marion te horen dat TUI Nederland verkeerde informatie geeft. Daarna is er, zonder een oplossing te geven, opgehangen tijdens het gesprek. Dit is echt de allerlaatste keer dat ik met TUI boek, ik raad het iedereen af. Tui Belgie en Nederland, verbeter de communicatie, verbeter de werknemers en los de problemen op!

16. Juli 2021

Oud vliegtuig terugreis...

Tui beweerd dat ze naast hun eigen vliegtuigen (die heel goed zijn) ook vliegtuigen huren, die minstens net zo goed zijn. Het vliegtuig op de terugreis was er dus zo een. Smerig, alles plakte, geen schermen in de stoelen. De armleuning van mn stoel viel eraf. Ik hoef niet perse alle luxe, maar niet beweren dat jullie vliegtuigen huren die net zo zijn als die van jullie zelf! Nu nog veilig aankomen....

25. September 2019

Management wisselen

Dit bedrijf word geleid door een uiterst slecht management.alles word op het personeel afgewend.bij vertragingen is er geen aanspreekpunt.het personeel heeft angst voor het management.en durft niets te zeggen.een raad van mij.als de arabische luchtvaartmaazschappijen meer vanuit europa gaan vliegen is dit het begin van het einde.alles moet goedkoop.slechte stoelen ete te vet en niet goed toebereid.

15. Oktober 2016

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen