Monoz Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In de showroom goed geadviseerd. Bestelling conform verwachting geleverd. Bij levering maakte de transporteur een fout door meubel niet in te laden, maar na tussenkomst klantenservice werd dat snel o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke site met configurator. Daarna toch nog showroom bezocht. Goed geholpen en besteld. Tv meubel is van zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. Bezorging en montage perfect, goede vakmensen.... Mehr ansehen

1. Möbelhersteller
  2. Möbelbauer
  3. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Met een maatwerk meubel haal je pas écht alles uit je woonruimte. Daarom maken wij maatwerk toegankelijk voor iedereen. Alle meubels zijn uniek en worden gemaakt vanuit onze werkplaats in Kampen. Met een Monoz meubel creëer je een eigen en persoonlijk interieur waar jij je écht thuis voelt. Ontdek hoe onze tv meubels, dressoirs, cinewalls, kolomkasten en wandkasten jouw interieur kunnen verrijken. Laat je adviseren in ons Experience Center in Vianen, stel zelf samen op de website of neem contact met ons op.

Hervorragend

Alle Bewertungen

42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden met levering en montage van tv meubel

Alleen maar goede ervaring. Op de website m’n tv meubel samengesteld uit de excellent serie, is naast mijn pastoekast opgehangen, past perfect. Levering door Mario en Jacque van Jongstra bezorgdienst, super.
Mannen werken heel goed samen, hebben de draden weggewerkt. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

2. September 2026

Kwaliteit is supergoed

17. Juli 2026

Supermooi tv meubel

Lang getwijfeld of ik een hangend tv meubel wilde of een met pootjes. Toch gekozen voor een met poten. Kleurstalen zijn echt super om thuis een goede keuze te maken. Maten doorgegeven en de kast werd echt supersnel geleverd. Past dus precies omdat het maatwerk is, kleur is prachtig (donkerrood). Ben er erg blij mee. Wel jammer dat de bezorgers de kast niet wilden uitpakken, je blijft met heel veel verpakkingsmateriaal zitten (kast is supergoed verpakt) en het is een hele klus omdat alleen te doen.

24. Juli 2026

Fantastisch TV meubel

Fantastische showroom in Vianen. Professionele en hartelijke ontvangst. Ons gewenst meubel gezien, maat aangepast en besteld.
We werden keurig op de hoogte gehouden tijdens het maak -en leveringsproces.
Meubel correct bezorgd. Hebben gekozen voor de excellent serie.
Heel mooi afgewerkt.
Zeer tevreden

13. Juli 2026

Prima wandmeubel

We hebben online een wandmeubel samengesteld. Voor de zekerheid toch bij de showroom de bestelling geplaatst, zodat we zeker wisten dat alles precies op maat zou zijn. Meubel keurig op tijd geleverd, perfect op maat gemaakt. We zijn heel blij met dit mooie meubel.

18. Juni 2026

Mooi hangend tv meubel

In de showroom goed geadviseerd. Bestelling conform verwachting geleverd. Bij levering maakte de transporteur een fout door meubel niet in te laden, maar na tussenkomst klantenservice werd dat snel opgelost.
Meubel is eenvoudig te bevestigen aan de wand en ziet er strak uit.

27. Mai 2026

Perfect tv-meubel

Goede website waardoor je goed je eigen meubel kunt samenstellen. Snelle service, levering binnen opgegeven termijn. Dankzij de kleurstalen een kleur die perfect past bij mijn interieur.

8. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Monoz is echt aan te bevelen!

We zijn in de showroom geweest en zijn daar prettig ontvangen en geholpen. Ook het contact per e-mail verliep erg prettig. We kregen steeds snel een reactie en het was duidelijk dat er met ons meegedacht werd. Ten slotte is een prachtige kast geleverd! We hebben een 'eigen' kleur laten mengen en die heeft goed uitgepakt. Monoz is echt aan te bevelen!

9. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TV meubel - alsof ie al jaren aanwezig is

Een prachtig TV-meubel; precies op onze gewenste maat gemaakt, duidelijke handleiding hoe deze op te hangen en volgens planning geleverd en van uitstekende kwaliteit. Het voelt alsof dit meubel er altijd al geweest is.

10. Februar 2026

mooie zwevende kast

Wij hebben een mooie zwevende kast met daarboven twee vertikale kasten in de kleur walnoot. Het bedrijf heeft goed naar ons geluisterd. Meubel netjes afgesteld.
Verbeter punt is toch wel de leveringssite. Dit vonden we een beetje verwarend. Uiteindelijk alles toch goedgekomen en we zijn super blij met de mooie kast.

3. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

absoluut geen maatwerk

Volledig op maat aanpasbare tv meubels. Nou helaas niet. Alleen de mogelijkheden van de configurator.
Geen ventilatierooster mogelijk. Geen extra tussenwand mogelijk, nou dat noem ik niet maatwerk.

31. Juli 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het meubel is perfect aflevering niet, helaas.

Het meubel is perfect en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.
De kwaliteit is degelijk en robuust.
Groot pluspunt is de online tool om zelf het meubel aan te passen qua indeling en maatvoering.
Het vervelende is dat er geen eigen vervoer is en dat er op geen enkele wijze afspraken zijn te maken over de aflevering. Dat is het enige, maar wel een zwaarwegend minpunt.
Als dat laatste wordt opgepakt, zie ik een een bedrijf, wat in de toekomst een enorme groei gaat doormaken.

28. Mai 2026

Prachtig tv meubel

Heb de showroom bezocht en een tv meubel uitgezocht.
Wat een mooi meubel, precies wat ik verwacht had. Kijk nu met heel veel plezier naar mijn nieuwe tv wand.
Ben zeer tevreden en compliment voor Monoz.

2. April 2026

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk !
Bestelling op tijd geleverd
Meubel nog mooier dan verwacht en alles is perfect afgewerkt

7. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb vorig jaar en een aantal jaren…

Ik heb vorig jaar en een aantal jaren geleden kasten gekocht, prachtig maar nu had ik zelf een kast beschadigd , maar Monoz stuurde mij een lakstift/kwast om de lak te herstellen zodat je het niet meer ziet. Top wat een service!!! Dank jullie wel!

16. Juni 2026

Erg tevreden

Fijne online tool om je eigen wandkast op maat te ontwerpen. Bij vragen aan de klantenservice wordt er altijd snel en duidelijk gecommuniceerd. De levering verliep soepel en de wandkast werd volledig gemonteerd afgeleverd (moest alleen de kolommen zelf nog in elkaar klikken en op de plint schroeven).
We zijn erg tevreden met de nieuwe wandkast en raden Monoz zeker aan.

19. Mai 2026

Monoz tv meubel

Monoz heeft naar onze mening alles keurig netjes op orde. We zijn in de showroom geweest waar ze ons heel goed geinformeerd hebben over de tv meubels. Het is inderdaad kwaliteit die ze leveren. Weliswaar in het duurdere segment maar zeker het geld waard. We zijn uitermate tevreden.

25. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr