Als beginnend UGC creator in de 50+ niche was ik benieuwd hoe snel je aan de slag kunt. Het aanmaken van een profiel ging verrassend soepel — overzichtelijk, geen gedoe. De communicatie via het platfo... Mehr ansehen
Ongelofelijk, hoe slecht de klantenservice van ugc.nl te werk gaat. Wij hebben als bedrijf een portable monitor van €400+ verzonden naar een van hun creators. Deze creator heeft na de verzendin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanaf dag één al fan van UGC.NL, eindelijk een platform waar je zelf de touwtjes in handen hebt en zelf je waarde als content creator kunt bepalen. Facturen worden geregeld en de leveringen gebeuren a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn ervaring met UGC.nl was echt uitstekend. De prijs is heel betaalbaar en als nieuwe klant kreeg ik meteen korting, wat ik erg waardeerde. Het hele platform is duidelijk, overzichtelijk e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
UGC.NL is de UGC marketplace voor brands, bedrijven en UGC creators. Op het platform vindt je diverse UGC creators die samengestelde pakketten aanbieden om bedrijven/brands te voorzien van UGC content.
Keizersgracht 520-H, 1017EK, Amsterdam, Niederlande
- ugc.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Als ondernemer
Als ondernemer komt er enorm veel op je af en het creëren van hoogwaardige User Generated Content kan dan al snel overweldigend worden. Precies daarom is UGC.NL voor mij een absolute uitkomst geweest.
Het platform maakt het ongelooflijk eenvoudig om UGC video's te verzamelen van getalenteerde creators. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en het brede aanbod aan makers verloopt het hele proces van briefing tot eindproduct soepel en professioneel. Ik ontvang authentieke en krachtige content die mijn merk perfect weerspiegelt.
Wat ik vooral waardeer aan UGC.NL is dat je meteen met creators kunt chatten zonder eerst een opdracht te hoeven plaatsen. Je ontdekt snel of er een goede klik is en kunt direct je wensen bespreken en instructies delen. Dit maakt het beoordelen van de content veel makkelijker en persoonlijker. Dankzij de snelle communicatie en de consistente kwaliteit van de video's worden mijn verwachtingen iedere keer weer overtroffen.
Dankzij UGC.NL kan ik me focussen op het laten groeien van mijn bedrijf terwijl hun community van creators zorgt voor creatieve en overtuigende content. Het heeft onze marketingstrategie echt naar een hoger niveau gebracht.

Antwort von UGC.NL
Snel geholpen en top content ontvangen
Snel geholpen en top content ontvangen, wij kunnen weer verder! 👍

Makkelijk te gebruiken
Makkelijk te gebruiken. Snelle levering maar vooral goede kwaliteit content.

Goedkoop en snel
Goedkoop en snel! Ik was verrast hoe makkelijk alles ging. Binnen korte tijd vond ik een geschikte creator voor een goede prijs!🙏🏼

Geweldige ervaring
Top platform en zeer gebruiksvriendelijk. Het bespaart echt veel tijd, omdat je niet eindeloos hoeft te zoeken naar geschikte creators. Alles is duidelijk en makkelijk te navigeren.

Antwort von UGC.NL
Vandaag voor het eerst een video’s…
Vandaag voor het eerst een video’s ontvangen via ugc.nl, ik ben erg tevreden met het proces, zelf heb ik 5 creators gesproken en bij 2 een bestelling gedaan.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Enorm tevreden met UGC.NL
Enorm tevreden met UGC.NL! Sinds ik ben aangesloten zijn mijn samenwerkingen verdubbeld. Het systeem is simpel en werkt super makkelijk. Perfect platform om te beginnen als UGC creator.

Snel platform voor UGC
Snel platform, duidelijk contact van creator naar opdrachtgever. Met voorbeeldvideo's en verschillende pakketten om uit te kiezen passend bij de wensen!

Antwort von UGC.NL
Professionele creators zonder gedoe — topplatform!
UGC.nl is echt een aanrader als je op zoek bent naar creators die snappen wat conversiecontent is. Het platform is overzichtelijk, je vindt snel creators die passen bij je merk en de communicatie verloopt superstrak. Wat ik vooral waardeer: geen eindeloos gezoek op Instagram of TikTok, je krijgt meteen een goede selectie van kwalitatieve UGC-makers.
De creators op het platform leveren professioneel werk, denken mee, schakelen snel en begrijpen wat social-first content nodig heeft. Vooral voor merken die meer willen doen dan “standaard UGC” en hun content willen opschalen, is UGC.nl heel waardevol.
Kortom: fijne ervaring, duidelijke processen en kwalitatieve creators. Topplatform als je serieus werk wilt maken van je content 🙌🏼

Super
De samenwerkingen zijn goed! Ik heb ook goed contact gehad met de klanten service en die nemen je erg serieus. Bedankt en ik hoop op nog meer samenwerkingen.

Antwort von UGC.NL
Groot aanbod aan content creators
Groot aanbod aan (profesionele) content creators, voor beide partijen is het duidelijk wat er verwacht wordt. Dit is het eerste ugc platform wat fijn te gebruiken is.

Antwort von UGC.NL
Ik was al tijdje op zoek naar een…
Ik was al tijdje op zoek naar een platform waar ik makkelijk creators kon vinden voor mijn merk en kwam via Instagram toevallig UGC.NL tegen. Na het aanmelden krijg je gelijk een breed aanbod aan creators waar je direct contact mee op kan nemen.
Mijn eerste video was binnen 3 dagen al geleverd door een creator. Heel fijn! ik zou dit platform zeker aanraden!

Alles verliep heel soepel
Alles verliep heel soepel. De creator kwam haar afspraken netjes na. En het eindproduct was perfect. Geweldig!

Platform is erg overzichtelijk
Platform is erg overzichtelijk, je kunt makkelijk contact leggen met de juiste persoon. Veel keuze qua creators met schappelijke prijzen.

Goede ervaring
Goede ervaring met Ugc.nl alles is heel duidelijk en overzichtelijk. Zeer tevreden over de samenwerking.

Antwort von UGC.NL
super makkelijk om mee te werken
super makkelijk om mee te werken, ik doe al 15 jaar ecom en was precies opzoek naar zo bedrijf waar alles zo overzichtelijk instaat. Content krijgt een 10, gebruiksvriendelijkheid ook een 10.

Snel en effectief
Leuk bedrijf! Wij zijn heel erg goed geholpen met het snel verkrijgen van effectieve content voor onze marketingcampagnes.

Antwort von UGC.NL
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.