UGCButiken  Bewertungen 18

2. Film- und Videoproduzent
  3. Fertigungsservice
  4. Online-Marketing-Agentur

Vom Unternehmen geschrieben

Vi är en UGC byrå som brinner för UGC. Vi tror att blivande användare litar på nuvarande användare. Med ett nätverk av över 700 UGC- kreatörer från Norden och Tyskland producerar vi på UGCButiken UGC-innehåll åt företag och byråer för användning i marknadsföring. Vi erbjuder alla varumärken möjligheten att med hjälp av UGC-content nå ut på internationella marknader och engagera en äldre målgrupp genom kvalitativa UGC-videor.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

UGCButiken

Hadde gleden av og jobbe sammen med UGCButiken, alt ifra start til slutt er gjort med så stor kvalitet. Det settes stor pris på og se at alt blir gjort på en så skikkelig og oppriktig måte🤲🏽

5. November 2024

Smidigt samarbete

Smidigt och flexibelt genom hela processen, från uppdragsbeskrivning & avtal till slutförande. Lyhörda och måna om ett givande samarbete vilket genererade en positiv helhetsupplevelse.

26. August 2024

Stort tack Adam! Vi ser fram emot att samarbeta med dig igen framöver 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

UGCButiken levererar till full pott

Jag vill verkligen ge full pott för UGCButiken! Har gjort jobb med dom tidigare och det jag verkligen älskar är att alla på UGCButiken bryr sig om sina kreatörer, vill det allra bästa och har kontakt, svarar snabbt och engagerar sig. Något jag kan se en brist i hos vissa andra, de SER kreatören och vill det bästa för dom. Inte omöjliga att bolla med ♥️ FANTASTISKA ♥️

21. Mai 2024

Antwort von UGCButiken

Stooort tack Emma! Det är precis det här som motiverar oss att fortsätta driva UGCButiken. Vi blir så glada över din kommentar, eftersom att du bekräftar vår värdegrund och primära motivation.❤️🙏 / Matilda

Proffs

Enkla att jobba med. Snabba på att återkoppla. Levererade bra resultat!

Antwort von UGCButiken

Vad glada vi blir av att höra det Johan! Det har varit otroligt inspirerande och viktigt att få lyfta dinpsykolog.se som varumärke. Ni är alltid välkomna åter 😀 / Matilda Allan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har arbetat med UGCButiken ett par ggr…

Har arbetat med UGCButiken ett par ggr nu och dom är alltid väldigt öppna, raka och lätta att sammarbeta med. Bra beskrivningar på vad som förväntas och när det skall vara klart.

17. Mai 2024

Antwort von UGCButiken

Tusen tack Richard! Vi uppskattar verkligen våra samarbeten tillsammans med dig. Vi ser fram emot att fortsätta jobba ihop framöver 😃 / Matilda Allan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Arbetat med UGCbutiken flera gånger och…

Arbetat med UGCbutiken flera gånger och det har alltid varit supersmidigt. Bra kommunikation och har aldrig varit något strul.

Rekommenderar!

Antwort von UGCButiken

Tusen tack Steven, så roligt att höra. Vi ser fram emot att fortsätta jobba ihop framöver!! 🎊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kollega och kreatör för UGC butiken

Jag arbetade med UGC Butiken i ett projekt och kände mig väldigt omhändertagen. Matilda prioriterar alltid sina kreatörer och kollegor, det är teamtet före jaget! Hon utbildar, stöttar och ger rum till många nya kreatörer som önskar leva samma livsstil! ⭐️

Antwort von UGCButiken

Stort tack Tina! Vad glada vi blir av att höra det ✨ ALLTIG lika kul att jobba ihop med dig! Du är en fantastisk kreatör 😀 / Matilda Allan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så glad for at være en del af…

Jeg er så glad for at være en del af UGC Butiken ❤️

1. November 2023

Antwort von UGCButiken

Vad roligt att höra Mina! Tack för ditt engagemang och dina fantastiska UGC videos som du har skapat tillsammans med oss och Aussie ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

UGC butiken gör ett superjobb i att…

UGC butiken gör ett superjobb i att förstå just vad vi behöver och connectar kreatörer som passar oss på ett imponerande sett (svårt att hitta bra kreatörer). Vi är väldigt nöjda.

4. Dezember 2023

Antwort von UGCButiken

Tack, Marvin, för din feedback! Vi uppskattade verkligen att arbeta med er strax innan årsskiftet. Ni är välkomna tillbaka, och vi ser fram emot att jobba med er igen.

Snabbt, flexibelt och smidigt

Duktiga och snabba när det kommer till både kvalité och leverans. Upplever att de förstår mig och mina behov, och jag är oerhört tacksam för all flexibilitet i processen. Ett stort tack!

1. August 2023

Stort tack Kim.
Vi blir glada för dom värdefulla orden!
Ni är alltid välkomna tillbaka.

Älskar UGC butiken!

28. Oktober 2023

Hej Julia!
Vad glada vi blir av att höra det.
Vi älskar våra kreatörer och kunder. ⭐️

Rekommenderar varmt!

Proffsiga, tydliga i sitt arbete och grym kommunikation!

27. Oktober 2023

Hej Anna!
Tack för att du använder UGCButiken.
Vi har uppskattat att arbeta med dig.

Snabbt och smidigt samarbete

Snabbt och smidigt samarbete! Rekommenderas stark!

11. Oktober 2023

Hej Micha!
Tack för din rekommendation, vi uppskattade att arbeta med Yepstr-projektet tillsammans med dig. Velma, vår produktionsledare, hälsar.

Över förväntan

Jag har inte arbetat med UGC-byråer tidigare, men UGC Butiken överträffar verkligen min förväntan! Deras anpassningsförmåga och snabbhet i leverans är imponerande. Jag uppskattar framförallt deras engagemang för mångfald och hur de lyfter fram unika berättelser genom sina kreatörer.

Kommunikationen är kristallklar, och de ser till att allt går smidigt från början till slut. De har en fantastisk förmåga att förstå mina behov och översätta dem till äkta och gripande innehåll.

4. September 2023

Antwort von UGCButiken

Ett stort tack, Jonathan, för din kommentar. Vi vill även tacka dig för det fina samarbete vi haft och för att du har tagit del av våra tjänster samt låtit oss ta del av dina programmeringstjänster.

Snabba, effektiva, service minded

Jobbar ofta och gärna med UGC-butiken. Rekommenderar varmt. De jobbar snabbt, effektivt och alltid med kunden-först-fokus.

29. September 2023

Antwort von UGCButiken

Tack Alex för din kommentar, det värmer verkligen oss mycket. Att arbeta i projekt tillsammans med er, som med Oral B och Braun Electric, har varit både lärorikt och oerhört spännande för oss. Varmt välkomna tillbaka, vi uppskattar verkligen ert samarbete med vår byrå.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr