Roulette tafel met accesoires en rode loper voor ons 21 diner en een super gezellige croupier Raoul, wat een ontzettende topper, maakte het feest compleet! Super bedankt uitjeshuis!
Voor ons examendiner hadden we twee roulette tafels en 1 blackjack tafel gehuurd. Het was het enige bedrijf dat ik kon vinden waar ik tafels kon huren zonder croupiers. De jongens die de tafels bracht... Mehr ansehen
Last minute een bedrijfsfeestje moeten organiseren, snel contact op genomen met uitjesthuis. niks was te gek, alles kon op kortermijn geregeld worden. Hebben glow in de dark midget golf gespeeld was... Mehr ansehen
Wij hadden de BlackJack tafel en de roulettetafel voor ons kerstdiner voor werk geregeld en deze waren een hit. Mooie tafels, bezorging was netjes en ruim op tijd en we hadden 2 hele leuke croupiers d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
UitjesThuis is een verhuurbedrijf van unieke belevenissen op locatie. De belevenissen van UitjesThuis zijn een leuke toevoeging voor bedrijfsuitjes op kantoor, maar ook voor bruiloften, festivals of beurzen. We verhuren complete belevenissen op locatie zoals een: Casino-avond, bioscoop, midgetgolf, proeverij of diner op locatie. Ook verhuren we speeltafels zoals: airhockeytafels, pooltafels, tafeltennistafels, pokertafels, dartkasten en karaokesets. UitjesThuis levert de producten op locatie en installeert deze op de gewenste plek. Na gebruik worden de producten weer opgehaald.
Potgieterstraat 3, 3351 ET, Papendrecht, Niederlande
- 06-29965344
- info@uitjesthuis.nl
- uitjesthuis.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Alles super geregeld
Alles super geregeld. Leuke Mega Jenga was een topper bij de gasten. Ook de andere spelen. Kwamen keurig afspraken na (was wel helaas volgende ochtend 09:00 uur ophalen dus moest wel vroeg uit de veren maar had daarna wel een lange dag ipv uitslapen). Echte aanrader
Beste prijs in de markt
Deze partij had de beste prijs in de markt als het ging om huren van zitzakken. Daarnaast verliep de communicatie lekker vlot en was de levering én het ophalen conform de afspraken.
top avond!
We hebben een top avond gehad met de karaoke set en verlichting erbij !!
Een top filmavond kunnen organiseren door Uitjesthuis
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij hadden een deluxe movie night pakket besteld. Het beeldscherm werd netjes in elkaar gezet en alles werd uitgelegd over de snackcorner. Zo konden wij een super filmavond organiseren.
Aanrader!
Fijn contact, goede afspraken en alles werd voor ons geregeld. Kortom een aanrader.
Wat een fantastische organisatie
Afgelopen zaterdag heeft Uitjes Thuis het feest van mijn dochter een fantastische wending gegeven door met twee fantastisch gezellige croupiers én hun hard- ware, te weten een roulette tafel en Black Jack tafel het feest nog meer elan te geven. Werkelijk chapeau voor jullie inzet én enthousiastme, grote klasse en natuurlijk bedankt, jullie zijn toppers, zeer aan te bevelen voor een feestje, groetjes Chris vader van het feestvarken Lente, gaat jullie goed
Voor een internationale groep hebben we…
Voor een internationale groep hebben we o.a Pooltafel en tafelvoetbalspel ingehuurd met transport. Alles was prima geregeld, goede communicatie, alles op tijd en vriendelijke medewerkers. De materialen waren uitstekend.
Dank. Ellen (All Season Sports)
In het kader van de Vitaliteitsmaand…
In het kader van de Vitaliteitsmaand hebben we 9 holes gekleurde minigolf voor 2 dagen gehuurd. Een groot succes! Leuke manier om een meeting te houden en tijdens de VrijMiBo was het erg druk.
Voor herhaling vatbaar!
Ontzettend leuke ervaring
We hadden UitjesThuis ingeschakeld op een verjaardagsfeest, zodat er blackjack en poker gespeeld kon worden. Dit was een groot succes mede door de croupier Romano.
Het contact om de wensen vooraf te bespreken was goed en alles ging volgens afspraak. We hebben een prima dag gehad.
Air-Hockey tafels op schoolfeest (VO)
Voor een middelbare school (schoolfeest) 2 air-hockey tafels gehuurd. Keurig afgeleverd en weer opgehaald. Ook de communicatie verliep super en de bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het feest was het echt een top activiteit en is er veel gebruik van gemaakt!
Uitjesthuis voor Koningsdag Driebruggen
Van makkelijk reserveren tot zeer snelle reacties bij vragen. Echt top! Ook zeer bereid om mee te denken!!! Dank voor de service voor een mooie koningsdag in Driebruggen!!!
Helemaal top!
Helemaal top!
Ze kwamen het op tijd brengen en halen, vriendelijke gasten, adequate communicatie. Systeem is makkelijk te bedienen en de box geeft een goed geluid. Wij waren er heel blij mee!
Leuke gasten
Leuke gasten, goed meedenken in het thema, kundig en gezellig Thanks voor het meedenken Kevin! Ik kijk uit naar de toekomst.
Wat was het een feestje!
Wat was het een feestje. Met top service schitterende herinneringen gemaakt
Geslaagd casino night!
Twee speeltafels gehuurd (roulette en blackjack). Communicatie verliep vlot en erg soepel. Het brengen en ophalen van de speelttafels ook volgens afspraak. Top avond gehad, bedankt!!
Erg goede communicatie gehad met de…
Erg goede communicatie gehad met de verhuur en de arcadekast was verder super!
Uitstekend
Communicatie erg goed. Speeltafels niet duur en een goeie service. Zeker een aanrader!
Perfect bedrijf - mooie avond gehad
Perfect bedrijf. Roulette tafel met croupier gehuurd. Bezorging, neerzetten en ophalen van de tafel verliep soepel. Croupier keurig en heeft alles in goede banen geleid. Zowel mijn gasten als ikzelf hebben een top avond gehad. Bedankt.
Roulettetafel met croupier en tafelvoetbalspel
Voor mijn feestje huurde ik een roulettetafel met croupier en tafelvoetbalspel. Beide spellen vielen erg in de smaak bij mijn gasten. Goede service en goede communicatie over levering en ophalen. Leuke croupier die goed en leuk contact had met de gasten. Kortom: erg geslaagd en zeker een aanrader!!
Goede service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.