UldhusetBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk materiale smuk og dejlig kvalitet Stor hjælp ved bytning af størrelse Et sted jeg helt sikkert kommer igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem Hurtig levering, flot indpakning og varen levede fuldt ud op til forventningerne. Kundeservice var imødekommende, professionel og hurtig til at svare. D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre produkter og mega god service! 😍😍😍 Jeg har lige modtaget et par gaver jeg har købt til familien. Det er bare vildt lækre ting. Sokkerne er super bløde og flotte, og t-shirten i ul... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har modtaget uldstrømper, og har ikke den bedste oplevelse. Der er åbenbart meget forskel på hvordan de forskellige strømper er, både i tykkelse og hvordan de sidder. Jeg bruger str. 36 i sko. 4 a... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Har i dag

Har i dag, efter kun to dage, fået levet en super lækker uldtrøje.
Uldhuset kan kun anbefales 👍🏽

16. September 2023
Uldhuset-Logo

Antwort von Uldhuset

Hej Tina,
Tusind tak for de pæne ord. Vi er altid glade for at høre når kunderne er glade og tilfredse.😊
Håber du bliver rigtig glad for dit køb😊🐑
Hilsen
Uldhuset

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købte windbreaker jakke

Købte windbreaker jakke. Hurtig levring passer til måleskemaet dog synes jeg ikke farven på billedet passer helt den den fysiske vare og har ikke finde farvebeskrivelsen på siden ellers kun 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 herfra

4. Jänner 2023

Fantastiske Uldhuset

Har modtaget de dejligste uldsokker. Fantastisk beskrivelse af produkterne på hjemmesiden og lynhurtig levering.
Søde og venlige ansatte.
Vil helt sikkert anbefale Uldhuset til alle jeg kender 👍

28. September 2022

Lækre strikketrøjer til god pris

Lækre strikketrøjer til god pris
Bestilte 2 striktrøjer i uld. De lækreste trøjer, jeg længe har haft. Det er altså noget andet end at købe de patent strikkede trøjer i de gængse tøj forretninger. Var lidt nervøs for de skulle kradse, men det gør de ikke.
De skriver dog, de er store i størrelser, dvs jeg fik bestilte dem for små i første omgang, da jeg trak en str. ned, men skulle have dem i den sædvanlige str. som jeg plejer. Men ingen problem med at få dem byttet.

12. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun tilslutte mig de gode karakterer…

Kan kun tilslutte mig de gode karakterer Uldhuset har fået.
Jeg bestilte en norsk sweater Onsdag aften, hvor jeg også fik en ordrebekræftelse.
Allerede dagen efter blev den ekspederet og afsendt. Og Fredag formiddag får jeg så en mail, at den ligger til afhentning. Altså mindre end 2 døgn. Det kan ikke gøres hurtigere.
Så super service, som jeg kun kan anbefale.

12. November 2021

Super lækre varer

Super lækre varer. Høj kvalitet og føles bare godt.

Har handlet der flere gange og aldrig været utilfreds heller ikke hvis noget skulle byttes.

Købte f.eks. en sweater til min svoger sidste jul og den har hængt på ham siden og er bare super slidstærk og top kvalitet.

Kan klart anbefales

5. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt både strømper og sokker…

Har købt både strømper og sokker båd til mig og som gaver til 2 af mine venner.
D

em kan jeg ikke forære væk ej heller bruge selv.
Kæmpe sammen syning over tæerne i alle par som gnaver tæerne i stykker.
Kan til nød bruges med vrangen ud men så går ideen ligesom af når man har købt mønstret strømper

20. März 2021

100% i orden!

Jeg købte lidt forskellig uldsokker. Alle var virkelig lækker kvalitet! Jeg havde et spørgsmål og sendte en mail, fik lynhurtig svar, og levering var også lynhurtig. Jeg handler meget gerne her igen, snart :)

24. Jänner 2021

God oplevelse

Har købt en trøje og et par strømper. Dejlig kvalitet og godt udvalg.

Der var dog et problem med min trøje som blev udbedret og en løsning fundet på en halv dags tid.

God service.

14. November 2020

Kan bestemt anbefale uldhuset.dk

Har lige købt en norsk uldtrøje og et par uld strømper hos uldhuset.dk. Pakken kom inden for 2 dage, og jeg er 110% tilfreds, lækker kvalitet og fantastisk pris😃 Her handler jeg helt sikkert igen.

7. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr