Helt otroligt bra service och bemötande. Extremt lösningsfokuserade och trevliga. Jag gjorde beställningen på förmiddagen och de kom och hämtade på eftermiddagen. Ska tilläggas att detta var i snöstor... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag har anlitat er vid ganska många tillfällen nu och är alltid lika nöjd. Igår (19/5) kom jag i tidsnöd och ringde er vid lunch och ni lyckades fixa senare på eftermiddagen. Allt gick toppenfint, sn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beställningen och hämtningen av möbler fungerade bra. Mycket trevliga killar dessutom. GODKÄNT. Däremot kan villkoren och specen på fakturan göras tydligare. Hämtnings- och sopavgift är inte heller... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Väl utfört arbete. Trevliga och flexibla. Fick hjälp att transportera en mängd tyngre möbler. Allt gick väldigt smidigt. Stort tack! rekommenderar!
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.
Ungdomskraft
Vom Unternehmen geschrieben
- Oavsett uppdrag!
- Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.
Kontaktinformationen
Södra Hamnvägen 44, 115 41, Stockholm, Schweden
- 08-517 082 81
- kontakta@ungdomskraft.com
- ungdomskraft.com
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Skickliga och trevliga
Snabba svar vid bokning. Skickliga och trevliga transportörer. Kan varmt rekommendera!
Polite and professional
-Arrived at first agreed time in the interval
-Two polite and properly dressed guys
-Started with a smile
-Finished after 1 hour +
-Same smile and professional attitude
Will call when needed next time
Imponerande och enkel bokning men pris…
Imponerande och enkel bokning men pris direkt. Smidig kontakt då jag behövde ändra tid. Punktligt och trevliga killar. Vi kommer säkerligen använda dem igen.
Heléne & Pierre
Mycket nöjd med Ungdomskraft
Trevliga personer som arbetade snabbt och effektivt. Kan verkligen rekommendera "Ungdomskraft"
Supernöjd
Supernöjd. Hade några möbler som skulle forslas bort och killarna som kom gjorde det snabbt och smidigt trots att mitt skrivbord inte kom ut genom dörren. De hade verktyg så de monterade isär det för att få ut det.
Perfect
Perfect! Service, easy to book, very griendly and helpful!
Perfekt hjälp
Perfekt hjälp. Soffan jag behövde forsla bort behövde skruvas isär och det löste de.
Allt fungerade smidigt och pålitligt
Allt fungerade smidigt och pålitligt. Väldigt bra verksamhet!
Mycket nöjd
Mycket nöjd! Killarna var snabba och trevliga. Högsta betyg!
Killarna var mycket snabba och…
Killarna var mycket snabba och trevliga. De gjorde att bra jobb! Jag är nöjd!
Jätte bra killar som kom🙂
Jätte bra killar som kom🙂. Dom var så himla snabba både med flytt och bortforsling.
Snabba killar.
Två trevliga starka killar hämtade soffa och skräp på en halvtimme som hade tagit mig flera veckor att forsla bort.
*Pust*
Flytten av soffan fungerade jättebra
Flytten av soffan fungerade jättebra, stort tack till trevliga och hjälpsamma killar. Kommer absolut att återkomma om jag behöver.
Mycket nöjd!
Hugo och hans kollega hjälpte mig med en flytt. Dessa grabbar är effektiva och trevliga, och den faktiska tidsåtgången är vad som sedan faktureras.
Jag är mycket nöjd och kommer anlita Ungdomskraft igen!
Tack för jättebra utfört jobb!
Hugo och Folke var superproffsiga, snabba och väldigt trevliga! Jag rekommenderar alla som vill ha ett jobb utfört med god kvalitet att anlita Ungdomskraft.
Utmärkt jobb med härlig energi!!
Kan varmt rekomendera!
Pålitliga från början till slut, Dessa killar hade en härlig energi! Det gick Smidigt till, och mycket hjälpsamma med flytten.
Även kontakten med kontoret , Alla toppen... utmärkt jobb!!
Allting bra
Snabbt och proffsigt
Vi fick hjälp med att forsla saker både till Myrorna och en återvinningsstation. Två trevliga killar slutförde sitt uppdrag snabbt och proffsigt. Ungdomskraft är alltid lika pålitligt.
Seriösa och professionella
Seriösa och professionella! 11/10
Hit kommer vi vända oss om vi behöver hjälp igen!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.