Uniquebeds Bewertungen 206

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds). För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt cu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og rådgivning. Sengen kom før end forventet og da vi havde et par spørgsmål i forbindelse med samling, ringede Jonas kl. 21 om aftenen og hjalp. Hele vejen igennem har de svaret lyn... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

206 Bewertungen

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke en særlig god oplevelse

Ikke en særlig god oplevelse. Har bestilt spisebordsstole som er skæve og den ene havde hul i sædet. Her flere måneder efter kæmper jeg stadig med reklamationen fordi de hele tiden beder om flere billeder og videoer og ikke svarer tilbage. Det kører bare ring indtil de vel håber at jeg giver op.

Skuffende oplevelse og dyre discount møbler med fejl.

1. April 2026

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice, der dækker hele forløbet fra bestilling over forsendelse med et eksternt fragtfirma til levering. Rigtig god hjælp ved alle henvendelser.

31. März 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra bestilling til levering. Det betyder meget for os, at vores kundeservice og samarbejde med fragtfirmaet lever op til dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget 🙌

De bedste hilsner Jonas

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget skuffende

Jeg bestilte en trellebænk, som var virkeligt flot på billedet og der var beskrevet, at den var lavet af genbrugstræ.
Den bænk som kom var desværre slet slet ikke som på billedet. Den var i en grim rødbrun bejset farve og i øvrigt tydeligvis ikke lavet af genbrugstræ.
Vi talte et par gange med et meget venlig mand, men han ville desværre slet ikke erkende, at det leverede var helt anderledes end billedet, og det viste sig, at træet var rester fra en produktion, så det mente han kunne betegnes som genbrugstræ - det mener jeg bare ikke.
Vi måtte gerne returnere bænken, men det ville koste 500 kr, da han ikke mente at der var sket fejl, og da vi ikke ville have det rædsel stående, valgte vi selv at køre 1 times tid hver vej for at returnere.
2 stjerner er kun fordi han var venlig, men vi kommer ikke til at handle der igen.

2. Februar 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er rigtig kede af at høre, at bænken ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede en forskel mellem produktbillederne og det, du modtog. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager også din feedback omkring beskrivelsen af “genbrugstræ” meget alvorligt. Vi kan godt forstå, at der kan være forskellige forventninger til, hvad det indebærer, og det er noget, vi vil kigge nærmere på, så vi kan være endnu tydeligere fremadrettet.

Det glæder os, at du oplevede en venlig dialog, men vi er samtidig kede af, at vi ikke fandt en løsning, som du var tilfreds med – herunder at du selv valgte at returnere varen.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi tager den med i vores videre arbejde med både produktbeskrivelser og kundehåndtering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god seng og madrasser

Rigtig god seng og madrasser, og virkelig god hjælp, beskeder og opkald, for at sikre mig det bedste 👍🏼.

6. März 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både seng og madrasser, og at vores rådgivning har hjulpet dig med at finde den rigtige løsning.

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige søvnoplevelse, så det betyder meget for os at høre din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte seng her for 2. Gang.

Vi købte seng her for 2. Gang. Super skarp pris, leveringstid blev overholdt, og virkelig lækker kvalitet igen denne gang. Kan virkelig anbefales, hvis du vil sove GODT!

16. Februar 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at handle hos os igen – det betyder virkelig meget! 🙏

Vi er så glade for at høre, at både pris, leveringstid og kvalitet endnu en gang levede op til dine forventninger. Der er ikke noget bedre end tilfredse kunder, der sover godt om natten!

Tak for din anbefaling – og du er altid mere end velkommen tilbage 😊

Super god service

Super god service. Man får et meget venligt menneske i røret og på mailen så snart man rækker ud.
Ovenikøbet blev mit køb bragt hjem til mig før tiden. De bedste anbefalinger herfra.

16. Februar 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet en venlig og imødekommende service – både på telefon og mail. Vi gør os umage for altid at være tilgængelige og hjælpsomme, så det glæder os virkelig, at det kan mærkes.

Hvor er det dejligt, at din levering ovenikøbet kom før tid 😊

Mange tak for de varme anbefalinger – vi sætter stor pris på det!

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice!
Nemme at komme i kontakt med og meget servicemindede. Et særligt tak til Mads :)

9. Februar 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at det var nemt at komme i kontakt med os.

Vi sørger selvfølgelig for at give din særlige hilsen videre til Mads – det vil han helt sikkert blive glad for! 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang 😊

Maria
Uniquebeds

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udsædvanligt hurtig og imødekommende kundeservice

Ekstraordinært fin kundeservice.
Helt problemfrit og handelsforløb.
Måtte desværre returnere det ellers meget fine produkt, da det var en gave og modtageren ønskede noget andet.
Alt var nemt og kommunikationen meget hurtig og hjælpsom, 5 stjerner helt fortjent!

13. Februar 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både hurtig og imødekommende kundeservice – og at hele handelsforløbet var problemfrit. Selvom det altid er ærgerligt med en returnering, er vi glade for, at processen var nem, og at du følte dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder rigtig meget for os. Du er altid meget velkommen igen 😊

Maria
Uniquebeds

Topkvalitet!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med UniqueBeds og de kan varmt anbefales. Vi bestilte et snedker-spisebord i massivt egetræ og fik et flot og unikt bord i topkvalitet. 😊 Stor tak til Jonas for at være professionel og for at vejlede os gennem hele processen samt for hans opmærksomhed på vores ønsker og behov.
God service og hurtig respons.

22. Jänner 2026

Hej Kateryna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! 😊
Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med jeres snedker-spisebord og oplevelsen hos UniqueBeds. Vi lægger stor vægt på kvalitet, håndværk og personlig rådgivning, så det betyder meget for os, at I har følt jer godt vejledt gennem hele processen.

En stor tak skal også lyde for rosen til Jonas – den giver vi selvfølgelig videre.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, vi håber at se jer på siden igen.

Det var dog utroligt

Det var dog utroligt, at der kan købes så genial en seng i Danmark. En lækker lænestol af højkvalitet materialer. Og vupti, så har du en seng slået ud. Med meget dejlig liggekomfort og god bredde på madrassen. Så det vil også sige, at når den er sammenslået som lænestol, er der plads til to tætsiddende personer. Det er hyggeligt. God service og hjælpsomhed fra firmaet. Uniquebeds er bare toppen af poppen.

22. Jänner 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både komforten, funktionaliteten og kvaliteten på sengen – og at den også fungerer som et hyggeligt samlingspunkt i hverdagen. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores service; det betyder meget for os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak fordi du valgte Uniquebeds. 🙏

Kan du have en dejlig weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk smukke møbler med rigtig god…

Fantastisk smukke møbler med rigtig god samlevejledning og tydeligt god kvalitet. Ydermere utrolig god service. Vi fik bl.a. flyttet leveringsdato, da vi ikke kunne være hjemme på den først foreslåede dag. Super god service med hurtig responstid.

19. Jänner 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os rigtig meget at høre, at I er tilfredse med både møblernes design, kvaliteten og samlevejledningen. Vi er også glade for, at vi kunne være fleksible med leveringen og give jer en god serviceoplevelse med hurtig respons. Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – og tak fordi I valgte os. Det sætter vi stor pris på 🙏

Kan du have en dejlig weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

High quality furniture and excellent service!

We live in the Netherlands and bought a beautiful cabinet from Unique Beds. The quality of the cabinet is excellent, the service was great and the contact was very friendly and really helpfull. We highly recommend Unique Beds for buying your furniture.

19. Jänner 2026

Antwort von Uniquebeds

Thank you very much for your kind review!
We are delighted to hear that you are happy with both the quality of the cabinet and the service you received. It means a lot to us that everything worked smoothly, even across borders, and that our team could be helpful throughout the process.
Thank you for the recommendation – we truly appreciate it and hope you enjoy your cabinet for many years to come.

Best regards

God og hurtig service 😊

Vi fik leveret 2 spisebordsstole hvoraf vi ikke kunne få det ene sæde til at passe på stellet. Vi ringede og det blev positivt modtaget og hurtigt fremsendt et nyt sæde til stellet. Det er god service.

16. Jänner 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede både god og hurtig service. Det beklager vi naturligvis med sædet, men dejligt at høre, at det hurtigt blev løst, og at du er tilfreds med resultatet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hvad jeg betalte for

Fik hvad jeg betalte for, hurtig levering og prisen er jo ikke at kimse ad.

5. Jänner 2026

Antwort von Uniquebeds

Mange tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne – både pris og levering. Vi håber at se dig igen en anden gang!

Rigtig god aften!

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice fra Mads fra start til slut - havde problemer en en stol jeg havde købt og der var hurtig svar og handling fra virksomheden og modtager en ny stol hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra.

8. Jänner 2026

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at Mads kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på anbefalingen og står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Værste madras kvalitet

Rent spild af flere tusinde kroner! Den mest elendige kvalitet nogensinde!!
Jeg købte en kapok madras 140x200cm. Der står at den bør masseres eller trykkes fra kanten mod midten for at genoprette hulning.
Madrassen lå først flere dage på gulvet for at få sin form efter transport.
Da den blev taget i brug, gik der 1 UGE før der opstod hulning, som IKKE kan genoprettes!! Jeg vejer ca. 60kg og har brugt den til samsovning på gulvet med en baby på under 10 kg!
Madrassen er KOMPLET ubrugelig og den værste kvalitet nogensinde.
Jeg køber aldrig fra unique beds igen eller noget som helst produceret af Cocoon!

10. August 2025

Hej Ann,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det er vi oprigtigt kede af at læse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi beklager, at madrassen ikke har levet op til dine forventninger. En kapokmadras er et naturprodukt, som kan ændre sig over tid og kræver jævnlig fordeling af fyldet, men den bør naturligvis ikke blive permanent hul efter så kort tids brug – særligt ikke ved den belastning, du beskriver.

Det lyder derfor ikke som den kvalitet, vi står inde for. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning sammen med dig, hvad enten det er rådgivning, ombytning eller en anden form for afhjælpning.

Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice direkte med dit ordrenummer og gerne billeder af madrassen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen.

Mvh. Jonas

Supertjekket service

Supertjekket service — de lykkedes med at få en ordre leveret til den 23. december.

22. Dezember 2025

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at det lykkedes at få din ordre leveret inden den 23. december. Det betyder meget for os, at det hele gik op i en højere enhed.

Tak fordi du handlede hos os 🌟

God service 👍

Købte 3 ophængs moduler. Den ene manglede ophængs skinnen. 3 dage senere kunne jeg hente den ved pakkeudleveringen.
Det krævede kun én mail.

2. Dezember 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din anmeldelse 👍

Vi er glade for at høre, at vi hurtigt kunne løse problemet, og at det kun krævede én mail. Beklager selvfølgelig den manglende ophængsskinne, men dejligt at det var på plads efter få dage.

Tak fordi du handlede hos os – og du er altid velkommen igen 😊

Glædelig jul!.

Perfekt vejledning til seng

Vi købte i sommers en seng hos dem. Til trods for at de stod i flytterod, havde Jonas tid til at vejlede os. Af alle de mange steder vi kiggede på en seng, fik vi den bedste (og mest ærlige) vejledning hos uniquebeds, som ovenikøbet gav en god leveringsservice. Vi kan kun anbefale dem og er glade for vores seng.

25. August 2025

Antwort von Uniquebeds

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at I følte jer godt vejledt – også selvom vi var midt i flytterodet. Jonas vil blive meget glad for de pæne ord, og vi er stolte af, at I oplevede både ærlig rådgivning og god leveringsservice.

Dejligt at høre, at I er glade for jeres seng – det er præcis dét, vi arbejder for hver dag. Tak fordi I anbefaler os, og I er altid velkomne igen hos Uniquebeds 😊

UniqueBeds.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr