Unique Kjoler Bewertungen 92

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse! Det er 2. gang jeg er ude og prøve brudekjoler - men første gang hvor jeg virkelig følte mig som en kommende brud. Jeg blev hjulpet og vejledt hele vejen igennem også se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Unique kjoler, man føler sig virkelig velkommen lige fra træder ind i butikken til man går der fra igen. Ekspedienten var virkelig sød til at hjælpe med alt fra størrelse guide til... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Brautmodengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Midtjylland hyggeligste butik midt i trekanten mellem Viborg, Randers og Silkeborg Mange flotte brudekjoler og konfirmationskjoler i mange størrelser

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!

Jeg blev hjulpet og vejledt hele vejen igennem også selvom jeg prøvede virkelig mange kjoler.

Jeg vil varmt anbefale dette sted og sender også en stor respekt til Sabine, som lyn hurtigt føltes som "en tæt veninde".
Det var helt vildt dejligt at føle sig så tryg og "hjemme". TAK

12. März 2026

Antwort von Unique Kjoler

Kære Rikke. Tusind tak for de søde ord. De betyder rigtig meget for mig. KH Sabine

Super imødekommen personale

Super imødekommen personale. Opmærksom på kunder, god til at guide. Helt sikkert en god oplevelse at komme i denne lille forretning.

28. Februar 2026

Hej Tine. Tak for de søde ord. Dbh Sabine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sabine er utrolig serviceminded og er…

Sabine er utrolig serviceminded og er super god til at fornemme, hvilken stil og udtryk konfirmanden gerne vil have med sin kjole. Kæmpe anbefaling herfra:-)

24. Jänner 2026

Hej Betina. Tusind tak for de fine ord. Det betyder rigtig meget. Dbh Sabine

Konfirmationskjole

Kom for 3. gang i butikken og som altid med rigtig god service. Klar og parat med rigtig dygtig hjælp til prøvning og ideer. Kan kun give den bedste anbefaling.

11. Februar 2026

Hej Anette. Tusind tak for de fine ord. Det betyder meget. Dbh Sabine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En ting var at ingen af kjolerne faldt…

En ting var at ingen af kjolerne faldt i smag og at udvalg og kvalitet ikke var det vi søgte.
Men at man bestiller en times prøvning,hvor vi er der til tiden og alle er til stede, altså ingen piger alene på noget tidspunkt, men min mand kommer ind to minutter senere, da der ikke er ryddet sne og han derfor må lede efter et sted at parkere. Vi bliver straks irettesat for at vores sko er våde og man derfor skal have blå futter på, til en kjoleprøvning. Hvorefter vi bliver peget dovent i retning af eventuelle kjoler og “ekspedient” går ud og spiser slik i et andet rum. Da vi henvender os med et tak for kigget og vi desværre ikke fandt noget der falder i smag, så bliver vi verbalt overfaldet, konfirmanden udskammet og irettesat med en omgang voksen skældud. Og en farvel salut med at “så siger jeg bare held og Lykke med at finde noget” i et ikke særlig imødekommende tonefald.
Vær du bare chokeret, men andre kunder og kolleger i branchen, er ikke det mindste overrasket.
Og dit svar siger jo alt om graden af mangel på venlighed og kundeservice.

11. Februar 2026

Hej Jette.
Jeg er lidt i chok over din anmeldelse og jeg vil sige at dine ord er meget voldsomme og jeg vil gerne forklare hvad der er blevet sagt.

Det starter med at i lige kommer i sidste øjeblik til jeres aftale. Du sætter dine piger af og de kommer ind får hængt jakker osv. jeg byder velkommen som jeg altid gør og siger velkommen til spørger ind til min datter om det er kjole eller jakkesæt hun er til, hvor til hun svare kjoler. Jeg tager pigerne med ind og forklare dem at de sorte ringe der er på stængerne hele vejen rundt fortæller hvor de forskellige str. er og at de stativer i midten er kjoler med lidt mere længde, jeg spørger om de kender til hvilken str. og det siger de ja til. Jeg siger at den str. starter her og at de bare skal kigge alt hvad de vil og tage de kjoler med som de gerne vil prøve, skulle de have brug for hjælp skal de endelig sige til så kommer jeg og hjælper.
Så kommer du så ind og begynder at spørge mig hvad i skal, så siger jeg at jeg har sat pigerne i gang så de er helt med på hvad der de skal. Så hvis du mener det er dovent bare fordi du ikke kommer med ind til en start, så har jeg ikke meget tilovers for det.
så går der ikke længe før i kommer ud til indgangen igen og vil gå derfra, jeg spørger undrende til om i slet ikke skal prøve nogen kjoler hvortil en svare nej der var ikke noget der faldt i smag. Så kigger jeg på konfirmanden og spøger om hun er sikker på at hum ikke bare vil prøve lidt, og siger at det jo tit er anderledes når de kommer på, jeg snakker stille og roligt og smiler til hende. Hun tør så ikke selv svare og kigger over på dig så du kan svare for hende. så siger jeg okay men så må i jo på jagt, så bliver der snakket lidt imellem os alle og i forlader butikken.
Jeg har meget svært ved at se hvordan det er en udskammelse og irettesættelse, jeg henvender mig stille, venligt og roligt til din datter.
Men jeg har lært at, jeg venter en anden gang med at byde velkommen til moren er der.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og varm velkomst

Rigtig god kundeservice og en dejlig varm velkomst. Jeg fandt min brudekjole inden marts, hvor jeg skal giftes. Så det er jeg rigtig glad for

26. Jänner 2026

kære Lisbeth. Tusind tak for de pæne ord. håber i får en skøn dag. Kh Sabine

Meget tilfreds

Jeg har købt konfirmationskjoler i butikken to gange. Jeg har begge gange været meget tilfreds. Godt udvalg, kyndig vejledning og god tid og ro til at vælge den helt rigtige kjole.

22. Jänner 2026

Antwort von Unique Kjoler

Kære Tabita. Tusind tak for de fine ord. Jeg er meget glad for at i kom igen, tak for det. Dbh Sabine

Fantastisk stemning

Fra vi trådte ind i butikken var der god stemning og vi følte os meget velkomne. Jeg var på udkig efter en brudekjole sammen med fire veninder. Vi fik lov til selv at finde kjoler frem og så hyggede vi os ellers med at prøve kjoler og drikke bobler. Det var helt fantastisk! :-)

17. Jänner 2026

Antwort von Unique Kjoler

Kære Regitze. Tusind tak for de fine ord. Det var så hyggeligt at have besøg af jer. Dbh Sabine

Imødekommende og opmærksom

Vores oplevelse var til UG,vi fik selv lov til at se konfirmationskjolerne igennem,det var meget overskueligt,da kjolerne var delt op i størrelser. Og så fik vi selv lov til at tage kjoler fra og vores datter fik selv lov til at prøve dem og mærke efter. Ekspedienten var rigtig sød og imødekommende,var opmærksom på os trods af at der var en del piger inde og prøve konfirmationskjoler. Så stor anbefaling herfra.

29. Dezember 2025

Antwort von Unique Kjoler

Tusind tak for de fine ord Annika.

dejlig behagelig stemning

Der var en dejlig behagelig stemning, der kunne prøves kjoler i eget tempo. Fantastisk betjening.
Kan varmt anbefale

30. Dezember 2025

Antwort von Unique Kjoler

Tusind tak for besøget og mange tak for de fine ord.

Behagelig og god oplevelse

Vi oplevede en meget behagelig ekspedient, og personligt var vi glade for at vi selv fik lov at snuse rundt og prøve kjoler i fred og ro, uden der stod en og åndede os i nakken. Vi blev spurgt til hvordan det gik, et meget passende antal gange og da vi fandt kjolen fik vi den rette vejledning og hjælp.

Stort udvalg af kjoler 😃

27. Dezember 2025

Antwort von Unique Kjoler

Tak for jeres besøg Chenett. Tak for de fine ord.

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Tid til hver enkelt, mange kjoler at vælge imellem, god betjening.
Dejligt vi har sådan en butik i vores by💗

13. Dezember 2025

Hej Anja.
Tusind tak for de fine ord. Dejligt at i støtter lokalt det er jeg meget glad for. Kjolen var så smuk til Daniella.
mvh Sabine
Unique kjoler

Super fantastisk oplevelse.

Super fantastisk oplevelse.
Det sødeste personale, som virkelig havde den kommende konfirmant i centrum.

De var rigtig dygtige til at komme med ideer ved tvivl og str

Helt igennem en perfekt oplevelse for min datter, som fandt drømmekjolen

8. November 2025

God anbefaling

Der var en hyggelig stemning og Sabine var god til at tage sig tid til gudining og vejledning. Men også at man måtte gå rundt og kigge.
Jeg havde to børn med, som hun havde forståelse overfor at ventetiden og spændingen var svær.
Jeg havde en rigtig god oplevelse og fandt min brudekjole👰🏼‍♀️

25. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Utilstrækkelig rådgivning

Vi følte os egentlig velkomne i butikken, men savner mere nærvær og vejledning til at finde den rigtige kjole.
Man får de svar man spørger om, men savner mere vejledning omkring de spørgsmål man ikke lige selv får tænkt på.
Af den grund lykkedes vi ikke med at finde den kjole, hvor man bare kan mærke det helt ned i maven.

15. Oktober 2025

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse, da vi skulle finde min datters konfirmationskjole.
Der var en dejlig stemning i butikken, venligt og guidende personale.
Det var med ro og en dejlig fornemmelse at vi købte kjolen her🙌

13. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig dejlig oplevelse at prøve…

En virkelig dejlig oplevelse at prøve brudekjoler her! Sabine er helt fantastisk og vi følte os meget velkomne, godt behandlet og godt tilpas. Hun var god til at finde forskellige kjoler, komme med relevante forslag og fleksibel og åben for mine tanker og idéer.
Jeg følte mig virkelig godt behandlet og kan varmt anbefale Sabine & Unique Brudekjoler i Bjerringbro.

14. April 2025

Rigtig god oplevelse

Det var super fint med popup butik i Ringe.
Fint med tidsbestilling så man vidste der var plads og vi havde en time til at prøve alle de kjoler vi ville, med god rådgivning.
Vi fandt den helt rigtige konfirmationskjole som lige er kommet ind af døren og stadig passer fint.

1. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr