Unite Træpiller Bewertungen 518

TrustScore 5 von 5

5,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leverance. Unite chaufføren var utrolig hjælpsom og kørte brændetårnet via diverse havefliser og græsplæne helt frem til mit brændeskur. Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle steder var briketter udsolgt, så jeg prøvede at sende en ordre til Unite. Mindre end en time efter kom bekræftelse med leveringstidspunkt. På nøjagtig lovet tidspunkt ringede chaufføren og spurgt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen, som ved tidligere leverancer fra Unite Træpiller, stod de 7 paller med træpiller som jeg havde bestilt snorlige under mit halvtag. Og levering ganske få dage efter min bestilling. Min næste ordr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har samardejdet med denne virksomhed flere år. Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil hav... Mehr ansehen

1. Brennholzhändler
  2. Ökostromanbieter
  3. Unternehmen für Festbrennstoffe
  4. Holzhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Din leverandør for kvalitets biobrændsel. Vi leverer varerne fra vores lager til din døren inden for 1- 7 dage og vi vil stille varerne et sted, der er praktisk for dig👌😉

5,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serviceminded og god kvalitet.

Fantastiske kvalitets træbriketter (FSC) til en rimelig god pris. Hurtig levering og med en meget servicemindede vognmand som placerede træpillerne så tæt på døren som muligt.

23. März 2024

Hej 🙂

Jeg er glad for, at du værdsatte vores levering og FSC briketter 🚚🔥

Vi arbejder hårdt på at sikre, at levering altid er i top. Tak for den anmeldelse👍

Hurtig levering.
Virkelig god hjælp med at få træpillerne på plads.

1. März 2024

Hej Egon 👋

Det er dejligt at høre og vi takker for anmeldelsen!
Du ønskes en rigtig god dag 😊

Vores bedste anbefalinger

Bestillingen og leveringen fungerede uden problemer.
Meget venlig person ved telefonisk henvendelse.
Vi er super tilfredse og vil helt sikkert bestille træbriketter hos Unité en anden gang.
Vores bedste anbefalinger

16. Februar 2024

Hej Iris 👋

Jeg er glad for, at du værdsatte vores levering og briketterr🚚🔥

Kan klart anbefales

Jeg købte avnbøg. Fantastisk kvalitet og super levering.

10. Jänner 2024

Hej Trine

Tak for de rosende ord🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse hver gang.

Imødekommende, lydhøre og super service. En god oplevelse og god kvalitet hver gang. Vi handler ikke andre steder.

2. Jänner 2024

Hej Britt Camille

Tak for din anmeldelse og for dine regelmæssige bestillinger hos os 🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering. Vi er blevet faste kunder her!
Kan virkelig anbefales

13. Dezember 2023

Hej Susanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har kun kæmpe ros til jer

Vi har kun kæmpe ros til jer. Altid god service når vi kommer og henter træpiller ved jer.

15. Dezember 2023

Hej Karina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god information samt…

Rigtig god information samt kundeservice 😁

11. Dezember 2023

Hej Peter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra bestilling til levering..

Med en branche hvor der har været meget snyd, er det virkelig en fornøjelse med et firma der bare fungerer upåklageligt.
Selve købet forløb uden problemer, ordrebekræftelse ved køb, og dagen før levering fik jeg en mail om at de leverede dagen efter omkring middag.
Dagen efter kl 12:15 kom den mest servicemindede chauffør.
Fik kørt pallen helt ind i garagen, endda præcis der var jeg håbede selvom der var lodt trangt.
Selvom det var en terrængående palleløfter, var der lidt bøvl pga blødt underlag foran, han havde en fantastisk tålmodighed (har kunne mange fragtfirmaet lære noget)
Vi fik pallen igennem sammen, tror det tog 20 minutter.
Virkelig tilfreds kunde her, og handler helt klart her igen næste sæson.

15. Dezember 2023

Hej Flemming 👐

Tak for din anmeldelse🙂 Jeg giver chaufføren din feedback 👌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig levering og pålideligt firma

Altid hurtig levering, placering lige det sted vi ønsker. Pålidelig og sikkert firma

12. Dezember 2023

Hej igen Dk Tohe Cattery

Tak for den anmeldelse igen👍
Jeg er altid glad for at yde den bedste service for dig 🙂🙂🙂

Top service

Altid gode priser, god kommunikation og bare grundlæggende rigtig rigtig god service

28. November 2023

Hej Thomas

Kvalitet

Kvalitet, hurtig levering, levering hvor man ønsker.

3. Dezember 2023

Hej Michael

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imponerende service ved levering.

Jeg er imponeret over den fine service der ydes ved levering, her er det ikke til kantstenen, Nej her leveres der trods blødt underlag, med terrængående palleløfter helt ind under tag.

27. November 2023

Hej Thor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fundet en fast leverandør af træpiller

Jeg glæder mig over en hurtig og høflig levering
Chaufføren kunne med hans rutine og erfaring hurtigt placere pallerne i garagen

12. November 2023

Hej Ingolf

Det er dejligt at høre og vi takker for anmeldelsen!
Jeg er glad for, at du har en positiv oplevelse med Unite Træpiller 😊

hurtig og god leveringsstatus

hurtig og god leveringsstatus, venlig chaffør.
Synes dog , at leveringsomkostningerne er rigeligt høje.
omkring 800,00kr fra kantsten ind i min garage , 5min.
for 3 paller, det er meget.
ellers alt ok. mvh. fvr.

17. November 2023

Hej Kunde

Mange tak fordi du skriver om forsendelsesomkostningerne!

Vores priser "ser" virkelig høje ud, hvis du tænker på, at leveringen er 5 minutter fra lastbil til dør. Men dette er også levering fra lageret til adressen (diesel, chaufførløn) fragtomkostninger, lastbilreparationer.

I perioder hvor der er få bestillinger, er vi nødsaget til at sende vores lastbiler på ture med 1/3 af læsset. I perioder med dårligt vejr kører vores lastbiler 2 gange til samme adresse, hvis det er umuligt at levere ordren første gang (vejen er dækket af sne).

Af denne grund kan vi ikke tilbyde de samme priser for dør-til-dør levering som store leveringsfirmaer. Men vi tilbyder meget bedre service 😉😉😉

UTROLIG korrekt kunde oplevelse

UTROLIG korrekt kunde oplevelse.
HAR KØBT FLERE gange og meget tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3. Dezember 2023

Hej Birgitte

Tak for din feedback og for dine regelmæssige bestillinger hos os. Jeg håber, du bliver glad for de Barlinek-piller, du bestilte hos os sidste gang 😉 Det er meget gode piller 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt dem i flere år og der er…

Har brugt dem i flere år og der er altid rigtig god service.
Jeg har en grusindkørsel men det er ikke noget problem. De har en el-palleløfter på gummihjul og køre det lige om til bagdøren. Super smart

3. November 2023

Hej Brian

Tak for din feedback om vores langsigtede samarbejde 🤝

Unite Træpiller

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr