UPVolt B.V. Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

afspraken zijn nagekomen en wij zijn in het bijzonder tevreden over Sander de installateur/dakhaas . harde werker en gewoon een leuk jong.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een probleem omdat ik gee WIFI verbinding meer met de instalatie had. Na 1 telefoontje stond er iemand van het bedrijf binnen 30 minuten op de stoep. Hele vriendelijke en kundige man Hij heef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zonnepanelen aangeschaft bij en laten plaatsen door UPVolt. Zeer kundig en behulpzaam personeel. Vriendelijk in het contact en stralen uit dat zij plezier hebben in het werk. Denken goed met de klant... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een team van 4 mensen, hebben de 20 panelen en omvormer op een relaxte wijze op het dak geplaatst. Overleg met klant om tot bruikbare en slimmere oplossingen te komen mbt electriciteit, wijze van plaa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Solarenergieunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Upvolt helpt u bij de keuze en installatie van duurzame energie oplossingen, zoals zonnepanelen, accu's, zonneboilers en warmtepompen. Zowel voor bedrijven als particulieren bieden wij oplossingen voor thermische en elektrische energie opwekken en opslaan. Ook voor laadpalen en laadpleinen bieden wij interessante mogelijkheden. UPVolt is een erkend solarspecialist. Hierdoor kunt u er met een gerust hart vanuit gaan dat uw installatie bij uw behoeften past en kundig en professioneel wordt gemonteerd.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een probleem omdat ik gee WIFI…

Hij heeft het probleem opgelost door de WIFIstick te vervangen. Hij heeft verder ook alles nagelopen.en.is zeker 1 uur bezig geweest. Uiteindelijk heb ik hier niets voor hoeven te betalen. Waar vind je dit nog. Ik heb de panelen 3 jaar geleden door hun laten plaatsen en raad het iedereen in mijn.omgeving aan. Top bedrijf vandaar de 5 sterren.

11. März 2026

Zonnepanelen van UPvolt.

Onlangs zijn door monteur Sander van UPvolt een aantal zonnepanelen op ons dak geplaatst. Snel vakkundig en in goed overleg met ons. Wij in ieder geval blij want het scheelt voor ons in de kosten. UPvolt is voor ons een aanrader.

9. April 2025

Upvolt een echte aanrader

Upvolt een echte aanrader
Vriendelijke mannen
Leveren netjes werk
En hele goede service

10. April 2024

Antwort von UPVolt B.V.

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft overgehouden aan onze producten en dienstverlening.

Buitengewoon deskundig

Alle gemaakte afspraken met betrekking tot de bestelde warmtepomp werden keurig en snel nagekomen. De installatie zelf was tot in de puntjes verzorgd. De drie medewerkers van UPVolt waren voorkomend, uiterst vriendelijk en buitengewoon deskundig.
Ook alle spullen die nodig zijn voor het invullen van de subsidieaanvraag zijn door UPVolt snel aangeleverd zodat ook dat proces voorspoedig kan verlopen.

24. April 2024

Beste dhr. Krol,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over UPVolt en onze diensten. Inmiddels hebben wij u de informatie voor de subsidieaanvraag toegestuurd.

Wij hopen dat u veel plezier en comfort ervaart van ons warmtesysteem!

Mvg Team UPVolt

Zeer tevreden.

Monteurs hebben goed werk afgeleverd. Beleefd en vriendelijk in de omgang. Harde werkers. Systeem was volledig in werking bij vertrek. App geïnstalleerd en geactiveerd. Dag voor de installatie gebeld met de mededeling dat de bestelde panelen niet geleverd konden worden. Als alternatief panelen geleverd met hogere opbrengst, 445 ipv 430, zonder meerprijs. Tot nu toe zeer tevreden met Upvolt.

18. März 2024

Antwort von UPVolt B.V.

UPVolt levert graag service met een glimlach! Wij hebben geprobeerd zo goed mogelijk mee te denken met u om de installatie succesvol te kunnen opleveren. Wij wensen u vele jaren plezier toe met de installatie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service van dit bedrijf met…

Prima service van dit bedrijf met bekwame en prettige medewerkers voor wie niets teveel is en doorgaan tot alles netjes op het dak ligt en het doet.
Ook oog voor veiligheid van de "dakklimmers".

21. Februar 2024

Antwort von UPVolt B.V.

Prettig om te horen dat de geboden en geleverde service door UPVolt naar wens is geweest. Wij hopen voor u niets anders dan veel zonnige dagen en vele jaren plezier van deze duurzame aankoop!

Afspraken nagekomen

Afspraken nagekomen. Prijs en kwaliteit goed. Montage van de zonnepanelen en aansluiting in de meterkast netjes geplaatst en aangesloten.

7. Februar 2024

Antwort von UPVolt B.V.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de geleverde diensten. Wij hopen dat u veel zonuren tegemoet gaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meedenkend professioneel en vriendelijk.

Upvolt gaf goed en meedenkend advies aan de voorkant. Alles is binnen korte termijn ingepland. De installatie is netjes gedaan door ervaren en zeer vriendelijke installateurs. Ook tijdens de installatie denken de medewerkers met je mee. Kortom, zeer tevreden en zou eenieder Upvolt kunnen aanraden!

26. Jänner 2024

Antwort von UPVolt B.V.

Fijn om te horen dat u positief terugkijkt op de geleverde diensten! Wij hopen dat u hier vele jaren plezier van heeft.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

wat een misser, Upvolt.Op zaterdag tijdens de Havendagen in…

Op zaterdag tijdens de Havendagen in Rotterdam zo'n goed en prettig gesprek gehad, dat we besloten om de gelijk gemaakte offerte uit te laten voeren. Op ons verzoek zou er aan boord, het gaat over een woonschip, de mogelijkheden bekeken worden. Dezelfde maandag kwam er een monteur, die helemaal niets van de techniek afwist. Daar zijn we niet verder mee gekomen. Hij zou het e.e.a. aangeven bij Upvolt en die zouden contact met ons opnemen. Na 4 weken wachten zelf gebeld, nog een keer en nog een keer. Toen is er wel een techneut aan boord gekomen. Goed gesprek gehad en er zou een aangepast advies en een nieuwe offerte komen. Nu zijn we weer 10 weken verder en we hebben niets meer vernomen. Wat ongelooflijk jammer, we zagen het helemaal zitten met Upvolt. Van harte hopen we dat anderen meer succes hebben met dit bedrijf.

19. Dezember 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Beste fam. Diepenhorst . Helaas heeft er in uw geval miscommunicatie plaatsgevonden en dachten wij dat wij u niet verder konden helpen. Gelukkig hebben we elkaar toch nog kunnen vinden en zijn dankbaar dat we van u de kans gekregen hebben om onze fout goed te maken. Hopelijk gaat u nog lange tijd plezier hebben van onze producten.

Groeten van het UPVolt team!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed, duidelijk en betrouwbaar.

10 panelen geplaatst op ons dak oost / west met een goed advies, door een vakkundig team en zeer correct tot aan de afwerking het het plaatsen van de omvormer en aansluiting in de meterkast en ook nog een duidelijke uitleg van alles.. Echt een aanrader. Omdat er voor kwaliteit geen alternatief is. Super gedaan mannen...

14. November 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de geleverde diensten. Wij gaan met passie verder om nog meer kwaliteit te kunnen afleveren!

Ervaren mensen werken netjes

Ervaren mensen werken netjes. Goed op elkaar ingesteld. Top ervaring

7. November 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de zonnepanelen.

Top!

Top!
Van offerte tot en met de plaatsing prima geregeld, in nog geen 1,5 week tijd lagen de zonnepanelen op ons dak. Heel professioneel, meedenken in oplossingen en snel geplaatst.
Fijne mensen, zowel bij het maken van de offerte, de mannen die de zonnepanelen op het dak hebben geplaatst en de elektricien. De laatste heeft het meeste werk eraan gehad en het allemaal netjes geïnstalleerd, in de meterkast en op zolder.

13. September 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Fijn om te horen dat u een positieve ervaring bij ons beleefd heeft! Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van de installatie.

Zeer tevreden

Vanaf het eerste contact per telefoon en daarna per mail, de schouw en de plaatsing was allemaal heel netjes en correct. De panelen liggen mooi op het dak, de omvormer is heel netjes geplaatst en weggewerkt, zeer tevreden!

21. August 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Bedankt voor uw beoordeling, we hebben het met passie en veel plezier gedaan!

Trotse bezitters van 6 zonnepanelen

De hele ervaring was goed. Van overleg aan de telefoon en per mail, tot de uitleg over het plaatsen van de zonnepanelen/omvormer en de app. Alles is netjes geplaatst en opgeruimd en nu maar hopen dat de zon nog even schijnt!

4. September 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij hopen dat u vele zonnige jaren tegemoet gaat.

Betrouwbaar

Er is goed meegedacht, vriendelijke toegankelijke mensen die oplossingsgericht te werk gaan en voorkomende problemen oplossen.
Afspraken ook nagekomen zijn.

28. August 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de geleverde producten en diensten! Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw zonnepanelen installatie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een bovenverwacht goede ervaring…

Een bovenverwacht goede ervaring opgedaan bij Upvolt. In communicatie en vakmanschap blinken ze enorm uit. Er waren ook vele andere partijen die mijn wensen niet konden leveren maar voor Upvolt was het wel mogelijk om maatwerk te leveren.

7. August 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Wij denken graag mee met onze klanten en hebben ons ook hiervoor ingezet om zonnepanelen op uw dak te realiseren. Wij hopen dat u veel zonnige uren tegemoet gaat en bedankt voor uw positieve review!

Prettig contact

Prettig contact, snelle offerte, snel geplaatst, prettige installateurs.

16. Mai 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn dat u tevreden bent over de geleverde service. Wij wensen u veel plezier met uw systeem.

Duidelijk en voortvarend.

Het snelle locatie bezoek, de duidelijke uitleg en offerte vorming. En natuurlijk de snelle montage en aansluiting van het systeem. En als laatste en niet minder belangrijk, de prijs was erg concurrerend.

6. Juni 2023

Antwort von UPVolt B.V.

Prettig om te horen dat wij u hebben kunnen voorzien van een positieve ervaring met ons bedrijf. Wij hopen op veel zonnige uren!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr