Jeg bestilte klokke herfra og de hadde ikke inne de delene de trengte for å bygge den første klokken. Så fikk vi bygget det jeg faktiskt ville ha Daytona!! Jeg er en nøyen kunde! Å det var mye... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hadde gitt dem 4.5. 0.5 som mangler er fordi frakt tok fire uker. Men bortsett fra det veldig bra og profft opsett av urmods. Fine klokker og bra utvalgt for billigere enn det andre selger seiko mods... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Overrasket over kvalitet på klokken til å være dropshipping deler fra Kina! Ser ut som en bra bygd klokke og tikker som bare det! Veldig fornøyd! Du må forvente en lang leveringstid (4-6 uker)med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan ganske lite om klokker, men ville ha noe ikke altfor dyrt, som ser bra ut. Kundeservice forklarte alt og hjalp meg å velge en klokke som passet bra for meg! Veldig fonøyd, og den kom raskere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til Urmods.no, din destinasjon for eksklusive NH35 mods med Seiko urverk. Vi spesialiserer oss på å tilby modifiserte Seiko-klokker av høyeste kvalitet, skapt med presisjon og lidenskap for detaljer. Våre klokker er mer enn bare tidtakere; de er unike kunstverk som kombinerer det beste av japansk urmakertradisjon med moderne, skreddersydd design. Hos Urmods.no er hver klokke nøye håndplukket og omhyggelig modifisert for å skape et produkt som reflekterer både stil og funksjonalitet. Enten du er en dedikert klokkeentusiast eller bare leter etter noe spesielt, tilbyr vi et bredt utvalg som passer enhver smak. Vi legger stor vekt på kundetilfredshet, og vårt team er alltid klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte klokken som passer din personlighet og livsstil. Utforsk vårt sortiment og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget for modifiserte Seiko-klokker i Norge. Med en kombinasjon av innovasjon, kvalitet og lidenskap, er vi her for å gi deg en ur som skiller seg ut og varer i mange år fremover.
Steinborgveien 44, 0678, Oslo, Norwegen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Ventet 5 uker etter bestilling uten å kunne få kontakt på hverken mail eller Instagram. Når klokken dukket opp så er kronen slakk, den har 5-6 timer kraft reserve og splintene i reima sitter enten så fast at de ikke kan skrus ut eller ikke mulig å få til å skru de fast så de faller ut og reima deler seg.
Bestilte 3 klokker i desember 2025 og mottok disse. Imidlertid så hadde en av disse defekt urverk! Har sendt 3 mail til urmods vedrørende dette uten å få svar. Det har nå gått 3 mnd og ingen respons fra Urmods. Åpenbart en fraværende kundeservice som dessverre ikke kan anbefales da all risiko ligger på kjøper ifm feil på produktene.
Veldig slakk bessel og veldig veldig dårlig lumen
Svarte aldri på mail og bruke 5 uker på å sende klokka
Kransen er nesten umulig å snu på.
Dato talene er feilplassert.
Klokkereimen ser bra ut, fin tyngde og sitter helt strøkent på klokken.
Fantastisk kundeservice. Bra kvalitet på uret. Litt slakk bezel men ellers bra.
Skulle gjerne hatt mattere finish på urkasse og skive.
Hadde disse tingene vært oppfylt hadde dem fått full pott
Veldig gode produkter og hurtig på tilbakemelding om det var spørsmål osv. Anbefales for dette var gode klokker til en fornuftig pris.
Jeg har nettopp mottatt min 4 klokke fra Urmods. Veldig fornøyd med alle 4 og de er virkelig fine. Fantastisk service.
Klokka i seg selv er bra, litt feil på graveringen og boksen den kom i var ikke av beste kvalitet, klokken kom fort etter den ble sendt, selv om dem bruker postnord
Kvaliteten på begge klokker var som lovet :)
Syns at klokkebyggeren var intuitiv og brukervennlig.
Kan absolutt anbefale denne siden, om man ønsker sømløs kvalitet og god handleopplevelse.

Antwort von Urmods
Jeg er en nøyen kunde! Å det var mye frem og tilbake med meg for å få det perfekt! De var skikkelig tålmodige, jeg fikk bilder av hvordan det ville se ut! Å holdt seg veldig proffe hele veien igjennom min reise. (Imponert)
Klokken er fin og har stor verdi for meg, da klokken ble bestilt med første barns navn i klokken.
Anbefaler og jaa siden er ekte, som mange lurer på 😂

Antwort von Urmods
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.