Urnencenter Bewertungen 146

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo ontzettend blij met de goede service! Het is bij mij lastig om pakketjes veilig te laten leveren en na een mailtje gestuurd te hebben werd er een perfecte oplossing gevonden door het team van Urnen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het persoonlijke bericht ter ontvangstbevestiging was erg fijn. We hebben de prachtige urn, goed veilig verpakt mogen ontvangen.

1. Bestattungsinstitut

Über Urnencenter

Vom Unternehmen geschrieben

Gratis verzending

Wij rekenen geen verzendkosten.

Achteraf Betalen

Eerst je bestelling ontvangen, dan pas betalen.

Klantvriendelijk

Voor vragen en advies kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Over Urnencenter

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijke en persoonlijke service en prachtige urnen.

Zeer vriendelijke en persoonlijke communicatie met de medewerkers, er werd meegedacht en ik had heel snel antwoord op mijn vragen.
De glasurnen zijn iede uniek en mooi van kleur. Ze werden heel vlot geleverd.
Mijn zoon had een urn besteld, die een productiefoutje had en hij kreeg meteen een nieuwe toegestuurd.

18. September 2024

Toch opgelost

Probleempje communicatie de mails die bij de verkoper in de spam waren gekomen maar ze hebben het probleem opgelost en het bedrag teruggestort alleen een tip ze zouden beter bereikbaar moeten zijn via telefoon dat was het probleem ook sneller opgelost

13. September 2024
Urnencenter-Logo

Antwort von Urnencenter

Beste David,

Erg vervelend dat u geen reactie hebt gekregen. Hebt u een mail gestuurd naar klantenservice@urnencenter.nl? Ik kan namelijk helaas geen e-mails vinden betreffende bovenstaande vraag. Als u in de e-mail uw bestelnummer doorgeeft dan kan ik u een retourbon sturen. Mijn excuses voor het ongemak.

Top bedrijf!

Enkel lof voor de medewerkers, service, diensten en producten van Urnencenter. De prachtige urn werd door PostNL stuk afgeleverd (door een fout van Post NL). Urnencenter heeft dit (terwijl dit niet hoeft) geheel op hun eigen kosten en zéér snel opgelost.

Daarnaast zijn hun gedenkobjecten prachtig, alle medewerkers vriendelijk en de prijzen perfect (goedkoper dan elders). Kortom, aanrader!

19. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb onlangs een prachtige (hartjes) urn…

Heb onlangs een prachtige (hartjes) urn voor onze overleden hond besteld inclusief standaard, bleek dat ik de verkeerde standaard had besteld, maar een oplettende medewerker mailde me netjes dat de bijpassende urn meegeleverd zou worden ipv de door mij verkeerd bestelde, dit soort kleine dingen maakt het wat mij betreft echt een topservice. Dankjewel voor de oplettendheid en de werkelijk prachtige urn. ❤️

28. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt professioneel, empathisch en mooi bedrijf.

Hele mooie en bijzondere urn gevonden. Helemaal in onze stijl. Na 14 jaar wou ik echt de as van mijn moeder een bijzondere plek geven maar vond het erg moeilijk. Hier vond ik het perfecte beeld, het lijkt geen eens op een urn. Ik kan mijn relikwieën kaarsje en foto’s op kwijt, het is nu echt een mooi gedenk plekje.
Het was razendsnel binnen, mooi en zorgvuldig ingepakt, optijd voor de sterfdag van mijn moeder. Ontzettend bedankt hiervoor. De schroefjes waren zelfs netjes ingepakt met een zeer mooi en lief kaartje met gedicht van de ontwerpster…dan versta je je van gewoon. Echt heel bijzonder!

7. Jänner 2024

Boven verwachting

Een mailtje ontvangen dat de levering 2 weken zou duren. Nog geen week later staat de postbode voor de deur. Met echt een prachtig beeld, die met veel zorg is verzonden. Ontzettend bedankt, nu hebben me ouders voor de kerst een nieuw huisje.

23. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst een urn besteld voor mijn dochter…

Eerst een urn besteld voor mijn dochter bij een andere webwinkel maar deze bleek na 2 weken niets van zich te laten horen niet te kunnen leveren. Erg vervelend. Toen bij Urnencenter besteld en binnen een week geregeld. Heb nu ook voor mijzelf besteld dus wacht vol spanning af

26. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerlijke site en mooie producten.

Een hele fijne manier waarop ik ben geholpen. Ik had een urn besteld, maar toen ik de as van mijn overleden hondje had opgehaald, bleek deze urn veel te groot te zijn.
Het was geen probleem om deze om te ruilen, en kreeg zelfs een retour etiket gemaild waar ik probleem en kosteloos de urn kon terug sturen.
De nieuwe urn kwam ook vrij snel en ben er erg blij mee.
Het prijsverschil is inmiddels ook verrekend, Ik raad deze site dan ook zeker een, en de urnen zijn zeer mooi.

13. September 2023

Persoonlijk, vriendelijk en meedenkend

Persoonlijk contact per mail, erg tevreden. Klein vogel urn besteld voor het overlijden van mijn vader. Prachtige urn, geeft een hele dankbare en fijne herinnering. Borst van de vogel kleurt bij zonlicht naar een roodborstje. Perfect, kon niet beter. Ontzettend dankbaar.

1. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr