Ik heb een Esim GOLD (64€) betaald op 19/09 om vanaf 1/10 te kunnen gebruiken, met de bedoeling om daar geen extra kosten te maken in datagebruik. Enkele dagen ervoor via mail & via Whatsapp gevraa... Mehr ansehen
Ik had usa sim gekocht voor 70 euro met onbeperkt internet gedurende 30 dagen. Wij hebben echter niet kunnen internetten, bellen was blijkbaar wel mogelijk, maar daar hadden we de kaart niet voor... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Surf, bel én sms in de USA Je vertrekt binnenkort naar Amerika en wil graag bereikbaar blijven? Dan is de prepaid USA SIM de ideale oplossing. Met de USA SIM kan je zoveel surfen, bellen en sms'en als je wilt in de VS. Bel ook naar Nederland of België. Prepaid, geen extra kosten achteraf!
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen Esim ontvangen
Enkele dagen ervoor via mail & via Whatsapp gevraagd om een QR-code te mogen ontvangen, maar geen antwoord…
Ik vertrek dus naar Amerika zonder Esim van Usasim 🤷🏻♂️
E-Sim was binnen een uur geregeld
E-Sim was binnen een uur geregeld! Service van USA super. Het werkt meteen automatisch op het toestel. Echt top!!!
Zeer tevreden
usa sim Gold (T-mobile) aangeschaft voor rondreis in Florida. Alles werkte zoals beloofd. Het bereik was zeer goed zowel in stad als onderweg. Bellen naar Belgie werkte zonder problemen. Enkel tijdens de rit van Everglade-city naar Key Largo was er gedurende een 20 km geen bereik.
Too good to be true!
Communicatie is vlot en lijkt behulpzaam, maar in feite had mijn simkaart buiten wifi-zones geen bereik. Ik had er eigenlijk niets aan. Toen ik een account aan wilde maken om wellicht van T-Mobile hulp te krijgen, werd ik - na het aanmaken van de account - begroet met "Hi, Joy F**ler!" De account van de kaart was in feite dus al van iemand anders. Tevens zat er letterlijk 0$ op die account, waardoor de kaart ook niet kon werken. Mind you, ik had er toen al bijna 80 euro voor betaald. Dit bedrijf mijden!
Super simkaart.
Prima simkaart, goed bereik en bellen naar Nederland ging feilloos.
Alles ging top op mijn oude samsung.
Werkt perfect!!!
Let niet op alle negatieve berichten: USA-sim.net werkt perfect! Afgelopen zomer 4 weken naar de VS geweest. De dag voor vertrek kwamen alle gegevens automatisch binnen, bij zowel mijzelf als bij mijn vrouw en onze zoon. Eenmaal in de VS: telefoon opnieuw opstarten en alles werkte perfect: bellen binnen de VS, bellen naar NL en onbeperkt internet, vrijwel overal. Natuurlijk niet "in the middle of nowhere", maar dat verwacht ik ook niet. Volgende keer weer bellen via USA-sim.net!
Slecht bereik
Slecht en vaak geen bereik! In augustus zijn wij van Seattle naar LA gereden en hadden de USA-Sim gekocht, 2 kaarten. Bij aankomst werkte de kaart direct en in Seattle ook. Maar tijdens de reis zodra we maar een beetje uit bewoond gebied reden had ik GEEN bereik. Maar echt niet, alleen SOS. Uiteraard verwacht ik in nationale parken en afgelegen gebieden minder of geen bereik. Maar wij reden langs de kust met het ene dorpje na het andere en geen bereik. Daarbij komt dat ook wij (ik lees bij diverse reviews hetzelfde) sms’jes kregen van onbekende en gebeld werden… niet echt gewenst! Geen USAsim meer voor mij
Mijn kaart functioneerde prima
Mijn kaart functioneerde prima. Enig nadeel was dat het nummer bekend was bij bepaalde figuren die bleven bellen of een voicemail inspraken. Deze nummers geblokkeerd en probleem opgelost. Verder geen last meer van gehad.
Ook kreeg ik netjes mijn geld terug naar aanschaf van een tweede SIM kaart die toch niet bruikbaar bleek te zijn in een ander toestel.
De volgende keer als ik naar Amerika ga bestel ik hier weer een SIM kaart!
Ik had usa sim gekocht voor 70 euro met…
Ik had usa sim gekocht voor 70 euro met onbeperkt internet gedurende 30 dagen.
Wij hebben echter niet kunnen internetten, bellen was blijkbaar wel mogelijk, maar daar hadden we de kaart niet voor aangeschaft.
Diverse keren contact gehad met usa sim, maar een oplossing kwam er niet.
Uiteindelijk werd gemeld dat er wel data waren verbruikt, maar daar schoot ik dus niets mee op , want er was voor ons geen internet.
Waardeloos en ik voel me opgelicht
Cricket customer service... 1 out of 10
company: Cricket SIM card
when: 15 April 2024
what: called customer service to activate SIM. After waiting 8 minutes I was asked to provide name, phone number. I indicated that I was calling to activate my Cricket SIM and learning my phone number was one of my goals of contacting Cricket Customer Service. Their connection dropped and came back. The Service Operator said "it sounds like you are far away." I don't mind accents, I have worked overseas for 20 years. But I don't like being told my polite discussion is unprofessional, and then have them hang up on me, after another 90 seconds of 90% silence, and 10% "hello, can you give me your number."
USA simkaart nummer was al eerder uitgegeven
Ik had mijn USA Sim bij Airport Telecom gekocht voor mijn trip naar Florida. Eenmaal geland had ik gelijk verbinding, maar werd ik door allerlei vreemde nummers gebeld, g sms t en kreeg ik rare voicemail berichten. Het nummer dat ik dus had gekocht was ooit gebruikt of onlangs in gebruik door een andere gebruiker. Heel mijn vakantie lang werd ik gebeld, werd mijn voicemail ingesproken en kreeg ik vage sms jes. Ik vond dit zeer storend en onwenselijk. Ik raad een USA Simkaart bij Airport Telecom dus nooit meer aan! Echt een afrader!
USA SIM tijdens weekend Stedentrip in…
USA SIM tijdens weekend Stedentrip in New York gebruikt. Fysieke Simkaart besteld die binnen een week in de brievenbus viel. Bij aankomst in New York werkte het direct door alleen de SIM kaart voor Data gebruik te selecteren in de telefoon. Perfect bereik in New York gedurende het weekend; zelfs in de metro en op een rondvaart boot. Onbeperkt gebruik en ook een 2e telefoon als hotspot op kunnen aansluiten. Whatsapp telefoon en video gesprekken werkte prima.
Geweldige service!
Enkele dagen voor start van de vakantie telefoon kapot.. Had alle IMEI informatie al doorgegeven. Nieuwe telefoon net op tijd binnen voor vakantie naar de USA en USA-SIM heeft e.e.a. op de valreep aan kunnen passen. Reageren snel en adequaat op email. Geweldige service!
Werkte perfect met Samsung A32
Mijn red-simkaart vlug ontvangen. In usa aangekomen in mijn Samsung a32 gedaan en opnieuw opgestart. Kreeg berichten met mijn nieuwe nummer. Alles werkte gelijk, niks hoeven instellen. Appen kon gewoon met mijn eigen vertrouwde app. Alleen zijn dan de namen niet zichtbaar, dat vond ik geen probleem.
Telefoon 2 weken gebruikt met google maps als navigatie, werkte perfect.
Veel op internet geweest, ook dat werkte perfect en snel.
Niks negatiefs te melden.
Klein minpuntje dat op bepaalde plaatsen tussen bergachtig gebied de onvangst wegviel, dan deed internet het niet. Maar google maps bleef het gewoon doen. Gebruikt in Pennsylvania.
Volgende keer zeer zeker weer deze simkaart!
Zeer tevreden!
Vorig jaar 4 fysieke SIM-kaarten gekocht om in augustus 2022 te gebruiken in Florida. Werkte perfect, zeer gemakkelijk te plaatsen in onze IPhones. De twee dochters (17 en 19 jaar) waren zeer tevreden dat ze online konden blijven en als we ze even kwijt waren, konden we ze opbellen. In de pretparken konden we in real time de wachttijden opvolgen via de App van de parken. Ook geen GPS genomen in de huurwagen want we konden via Waze op de GSM navigeren. Dit jaar opnieuw 2 fysieke SIM-kaarten besteld voor deze zomer, zondag besteld en vandaag toegekomen met de post. Hopelijk zijn we dit jaar even tevreden als vorig jaar.
Esim card werkt helemaal niet.
Op de site staat dat esim cards universeel toepasbaar zijn, en dat je dus een green, red, etc esimcard kan aanschaffen. Dat is dus helemaal niet zo.
Eenmaal in Amerika bleek de esim card niet te activeren. Nadat ik 3 keer een qr-code toegestuurd kreeg (zelfs met de opmerking dat het zou moeten werken), was het niet werkend te krijgen.
Als iets niet werkt zou je gewoon je geld terug moeten krijgen (75euro in dit geval), lijkt mij.
Helaas wil USA SIM dat niet omdat ze niet verantwoordelijk zijn voor technische, kwaliteits of compatibiliteits gerelateerde problemen van hun producten; zoals ze me dat in een berichtje mededeelden. Waar ben je dan wel verantwoordelijk voor, vraag ik me dan af.
Slechte producten en een harde formele opstelling naar klanten, typeren USA SIM.
Tot nu toe perfecte service van USASIM…
Tot nu toe perfecte service van USASIM !!
Voor de corona epidemie hadden wij een reis geboekt naar de USA.
Ook een sim kaart besteld .
Helaas werd de reis geannuleerd 😞
Heb mailtje gestuurd mbt de vervelende situatie.
Kreeg keurig antwoord terug met de mededeling dat ze ook in hetzelfde schuitje zaten.
Verder met de mededeling dat als ik een andere datum zou hebben ik een maand vantevoren even een mailtje moest sturen.
Nu gaan wij uiteindelijk volgende maand naar de states en kreeg keurig netjes een nieuwe simkaart toegezonden!!
Heel coulant en prima service👍
Ik kan alleen mijn mobiele nummer niet terug vinden op de sim kaart?
Hopelijk gaat het in de USA zonder problemen!
Werkt perfect
Werkte perfect bij mijn roadtrip door het westen van Amerika. Ik had de AT&T service en overal waar ik bereik had, had ik internet.
hotspot functie zelf moeten activeren
Bij aankomst in de usa bleek hotspot niet te werken. Was wel zo verkocht. Na contact zoeken geen reactie. Na aanmaken verizon account zag ik dat hotspot niet aangezet was. Zou $5 kosten. Hiervoor moest je geld op je account zetten. Uiteindelijk bij een Walmart een verizon tegoed kaart gevuld met $10 (minimum wat erop moet).
Hiermee de hotspot aangezet.
Vooral geen reactie van usasim vind ik slecht vandaar 1 ster maar
slecht ontvangst
de simcard was netjes optijd geleverd en hij werkte meteen dat was een nuttig iets dus voor dat kan ik het aanraden maar ze claimen een goed netwerk te hebben met veel bereik ik ben 1maand in amerika geweest aan de westkust zolang je in de stad bent werkt het goed alle nationale parken aan de west kant van amerika heb je helemaal niks dit was wel een vervelend iets
en het feit dat je steeds gebeld wordt vanwege de vorige eigenaar van het nummer
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.