LeasePlan Brugt Bil Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte min første elbil herfra og fik fin hjælp til salg af min nyere brugte bil. Asif i Brøndby afdelingen ydede en fantastisk service og kan absolut anbefales.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt en brugt Tesla M3LR igennem CarNext (Kasper A.) i Brøndby. Bilen blev købt ubeset i via deres forhandler i Fredericia og vores egen, nu tilgere bil blev taget i bytte. Super professionel k... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en Audi E-tron forleden hos LeasePlan og alt forløb problemfrit. Simon fra LeasePlan var meget behjælpelig dagene op til købet med en grundig gennemgang af bilen og fremsendelse af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse da vi skulle handle bil 👍🏻 Bilen var gjort klar til prøvekørsel da vi kom og vi blev modtaget af venligt og smilende personale! Efterfølgende fik vi alt på plads med Simon som... Mehr ansehen

1. Gebrauchtwagenhändler
  2. Autohändler
  3. Kfz-Leasingservice

Vom Unternehmen geschrieben

Skal du have din første bil? Eller mangler I en ekstra bil til hjemmet? Hos LeasePlan kan du vælge mellem et bredt udvalg af tidligere leasede biler af høj kvalitet. Hver bil er velholdt og grundigt inspiceret inden levering. Uanset om leasing eller køb af en brugt bil er den rigtige løsning for dig, er vores erfarne salgsteam klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt bilkøb hos kompetente og…

Perfekt bilkøb hos kompetente og ekstremt servicemindede medarbejdere. Kan klart anbefales.
Leif Møller
Varde

2. September 2022

Kære Leif

Mange tak for din anmeldelse af os.

Tillykke med bilen!

Fin behandling

Fin behandling, Bilen var klar som aftalt og handelen var helt problemfri, ejerskifte og forsikring blev klaret
af Asif.

31. August 2022

Kære Thorkild

Vi er glade for, at Asif har givet dig en god oplevelse i vores butik i Brøndby.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var et rigtig godt forløb at købe…

Det var et rigtig godt forløb at købe bil ved carNext, ikke mindst på grund af sælgeren Simon. Han var rigtig god til at formidle og rådgive os.

Kære Jette

Vi er glade for, at Simon har bidraget til et godt købsforløb hos CarNext.

Højt serviceniveau hos LeasePlan/CarNext.com

Vi købte bil hos LeasePlan/CarNext.com i foråret 2022 og har været enormt glade for serviceniveauet ifm. købet, og et par efterfølgende situationer.

Vi opdagede, at bilen havde fået stenslag i forruden under transporten fra forhandleren i Jylland til vores adresse i Nordsjælland, hvilket vi meddelte forhandleren, som uden at tøve tilbød at dække skaden.
Udskiftning af forruden blev sat i stand og udført kort efter, gennem en af forhandlerens samarbejdspartnere.

Et par måneder senere havde vores bil brug for service, bl.a. pga. olieskift, og igen var servicen fra forhandleren i top, så vi fik arrangeret og dækket et serviceeftersyn hos en af deres samarbejdspartnere.

Alt i alt, meget tilfredsstillende bilkøb og efterfølgende service.

Kære Christoffer

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for tiden brugt på denne anmeldelse.
Vi er glade for, at I har været glade for vores serviceniveau.

Tillykke med jeres nye bil.

Super service af Asif!

Fantastisk behandling hele vejen igennem af Asif, som vi også endte med at købe bilen af. Han var utrolig rar og serviceminded og det var en fornøjelse!
Kan klart anbefale at besøge Asif ude i Brøndby.

Kære Sarfraz

Tillykke med din nye bil.
Tak for din flotte anmeldelse af CarNext Brøndby og Asif.
Vi er glade for, at I har været glade for Asif under forløbet.

Køb af Alfa Romeo Giulia

Købte en Alfa Romeo Giulia hos jer i Fredericia, rigtig fint forløb. Aftalte fremvisning og Sigurd havde bilen klar da jeg kom, det gik hurtigt og nemt med at få købt bilen og rigtig god service med afhentning hvor jeg blev afhentet på stationen da jeg kom med tog, bilen stod klar med plader. Der skulle skiftes en føler, det bliver gjordt på et værksted nær mig, så det er super rart! Jeg har efterfølgende fundet et par ting på bilen som ikke har været tilfredsstillende, men Sigurd har været meget behjælpelige med at det bliver udbedret når den skal have skiftet føler!
Så rigtig behagelig oplevelse.

3. September 2022

Kære Søren

Vi er glade for, at Sigurd har givet dig en behagelig oplevelse med dit bilkøb.
Vi takker dig for den flotte anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt foregik i en venlig og professionel…

Alt foregik i en venlig og professionel tone.
Sigurd har klaret opgaven udmærket👍🏻

27. August 2022

Kære Abdullah

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, du har haft en venlig og professionel oplevelse med Sigurd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Decideret tryg og fremragende købsproces.

Sidste fredag hentede jeg en ny klargjort Mercedes E220, som var købt et par dage forinden. Kan med alt ro i stemmen sige at forløbet fra start til slut var exceptionelt godt håndteret af Salgsrådgiver, Asif Shah, via afdelingen i Brøndby. Det gælder både førstehåndsindtryk, kundehåndtering, forhandling (med bytte af Audi A4 - benhård, men meget fair), afslutning af papirarbejde og klargøring af bil. Så er det selvfølgelig et kæmpe plus at bilen kører som en drøm.

Jeg kan på alle tænkelige måder anbefale at købe bil via Asif hos CarNext i Brøndby.

24. August 2022

Hej Michael

Vi takker mange gange for din fornemme anmeldelse af CarNext Brøndby og Asif.

Det glæder os, at høre bilen kører som en drøm, og at Asif har fået dig trygt igennem processen.

Tillykke med bilen!

Køb af bil

Det var en rigtig god oplevelse at besøge og handle med dem. Simon som solgte en kia niro plug in hybrid til os var en dygtig og professionel ung mand.
Vi køre nok forbi CarNext i Fredericia næste gang
Venlig hilsen Carsten Pedersen.

17. August 2022

Kære Carsten

Mange tak for den rosende anmeldelse af CarNext Fredericia og ikke mindst Simon.
Vi håber, du er glad for din nye bil.

På gensyn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super godt sted at komme

Super godt sted at komme, virkelig rar personal (Simon Snedker) god service, flotte biler.

12. August 2022

Kære Michael

Tak for din anmeldelse af os.
Vi håber, du bliver glad for din nye bil.

CarNext - LeasePlan Teamet

Uacceptabelt

Jeg har privatleaset en Audi A5 af Car next i Brøndby.
Selve salget gik fint. Ruden skulle dog udskiftes inden jeg modtag bilen, da den var defekt.
Jeg modtager bilen og finder ud af, at de har sat en uorginal rude i + klima er ikke serviceret så den virker ikke. Ikke super fedt i Juli måned kan jeg fortælle jer.
Jeg kontakter sælger som har stået for salget og han sender mig til deres synsværksted, som jo ingenting har at gøre med reperationer.
Efter at have ringet landet rundt efter nogen som kunne hjælpe mig - får jeg besked på at JEG SELV skal kontakte Audi og få en tid så disse ting kan blive repareret. Audi har først tid 1,5 efter - men heldigvis får jeg en akut tid, fordi de rent faktisk ejer kundeservice hos Audi. Dog uden lånebil så her skulle jeg gå 2 dage uden bil.
Audi fortæller mig at ruden Car-next har sat i et uorginal og at klimaet manglede service. De får fikset klima-problemet men får IKKE lov til at reparere den uorginale rude, da CarNext benytte et andet værksted/forhandler til den slags.

Derudover finder jeg ud af, at Navigations softwaren ikke er opdateret. Jeg blev ikke oplyst om dette under salg som klart er en vigtig detalje, da manglende opdateret software af enheden må indgå som en fejl.
Dette ville de heller ikke betale for blev fikset og oplyste at " sådan var det altså bare for alle kunder"

- Så i stedet for at få det hele fikset på en gang hos Audi og få en nogenlunde glad kunde, vælger de at sende mig hjem i en defekt bil ( men jeg betaler stadig fuld pris hver måned) og fortæller mig, at jeg bliver kontaktet inden for 2 ugers tid af det her 3. firma..
Nu bliver jeg så kontaktet af det 3 firma, som gud hjælp mig benytter et 4. firma til at sætte ruder i! og nu skal jeg også være i kontakt med dem..

Under dialog med en konsulent fra leaseplan som var ham, der henviste mig til selv at skulle kontakte Audi, fortalte han mig, at de stadigvæk ikke har styr på deres processer og det er et nyt koncept at privatlease af carnext. Det kan tydeligt mærkes og jeg vil klart anbefale alle som overvejer det, at finde en mere professionel virksomhed i stedet for.
Under al kritik.

11. August 2022

Kære Amna

Vi beklager naturligvis din oplevelse, som desværre skyldes nogle uheldige sammenfald.

Vi kan konstatere, at en væsentlig fejl skyldes, at du ikke i tide har modtaget vores udsendte information om vores værksteds app, hvor mange svar på praktiske spørgsmål kan findes.
Dette har desværre skabt den omtalte forvirring og resulteret i, at du er blevet sendt rundt mellem mange afdelinger, hvilket naturligvis ikke er hensigtsmæssigt eller acceptabelt.

Dernæst er sensor på ruden ikke monteret korrekt. Dette er meget uheldigt, og ikke noget vi ofte ser. Desværre ændrer det ikke din oplevelse.
Seneste software versioner til navigationer i vores biler er som oplyst ikke noget, vi garanterer. I dette tilfælde skulle det dog gerne være løst nu.

Vi beklager endnu engang det hændte og takker for din forståelse. Efter vores gode dialog og løsning af ovenstående, håber vi, at du igen er tilfreds med vores service og fortsat er glad for din nye bil.

Vi ser frem til at se dig igen i en af vores butikker næste gang, du går med tanker om ny bil.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Carnext i Fredericia kan varmt…

Carnext i Fredericia kan varmt anbefales! Grib fat i Simon Snedker, så er du sikker på en god service ud over det sædvanlige, samt garanteret en rigtig god handel! Go go go!

5. August 2022

Kære Rasmus

Tak for den rosende anmeldelse af CarNext Fredericia.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Lige købt vogn i Carnext Fredericia

Lige købt vogn i Carnext Fredericia. Blev betjent af en vældig engageret ung mand- Simon Snedker. Åbenhed, ærlighed og kompetence. Ingen pres. Noget mange andre bilsælgere kunne lære noget af...
Mange Tak for en god handel

31. Juli 2022

Kære Perfrank

Tak for en 5-stjernet rating af CarNext Frederica.
Vi er meget taknemmelige for, at du har ville bruge et øjeblik på at skrive os nogle rosende ord.

Tillykke med dine nye bil.

Teamet hos CarNext - LeasePlan DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop købt en bil hos CarNext i…

Vi har netop købt en bil hos CarNext i Fredericia og er meget tilfreds købsoplevelsen. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Simon Snedker, som er har ydet en yderst kompetent service.

21. Juli 2022

Kære Morten

Mange tak for anmeldelsen af CarNext Fredericia og Simon Snedker.

Teamet hos CarNext - LeasePlan Danmark

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, hurtig levering. 2 gang jeg køber bil hos dem og ville gøre det igen

8. Juli 2022

Kære Alex

Du er naturligvis altid velkommen.

Teamet hos CarNext - LeasePlan DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service hos CarNext…

God og hurtig service hos CarNext Fredericia
6 månedersgarantien blev indfriet og alt har bare været i orden med mit bilkøb hos dem. Mange TAK. Jeg kommer sikkert tilbage en dag.

23. Juni 2022

Kære Hanne

Mange tak for de flotte 5 stjerner og tak fordi du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse.

Du er velkommen en anden god gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringer/mailer med forhandleren finder…

Ringer/mailer med forhandleren finder en Byttepris med min eksisterende bil. Aftale fredag at handlen sker først i næste uge. Mandag får man svar at bilen er solgt til anden side. Åbenbart INGEN faste aftener sælger imellem med hvordan en handel skal foregå. Først til mølle princip leve vist i bedste velgående hos carnext Frederacia🙈🤷‍♂️ Meget skuffet og fustrende at stå uden bil til ens sommerferie efter man laver en aftale.. 0 stjerner herfra.

20. Juni 2022

Kære Rasmus

Vi beklager din oplevelse hos os.

Vi reserverer ikke biler til vores kunder, og vi undskylder, såfremt dette ikke har været tydeligt i vores kommunikation.

Har man som kunde underskrevet en slutseddel og dermed lavet en endegyldig handel, er det naturligvis en anden snak.

Vi håber, du har lyst til at give os en chance til, hvis vi får en bil på lager, der fanger din interesse.

Vi har været 100% tilfreds med CarNext Fredericia

Vi har været 100% tilfreds med købet og Simon Snedker er Super god, behagelig og informerende.

Opfølgningen på købet hvor ting vi har opdaget som vi synes burde udbedres har vi ikke oplevet problemer heller ikke med den tidligere bil vi købte hos dem.

Jeg har kun anbefalinger. Og vil helt sikkert komme igen.

16. Juni 2022

Kære Michael

Tak for en rosende anmeldelse af CarNext Fredericia.

Vi er glade for al slags feedback, men glade kunder er det vi lever af, så tak for tiden brugt.

Vi håber I bliver glade for jeres nye bil.

På gensyn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kørte til Brøndby idag for se på en…

Kørte til Brøndby idag for se på en bil, Passat . Var der i næsten 20 min der var ingen medarbejder der så mig, sagde hej eller noget som helst.

13. Juni 2022

Kære Anders

Vi skal naturligvis beklage, at vi ikke har været i stand til at betjene dig, da du besøgte os.

Vi ønsker, at give alle vores kunder en ordentlig betjening, dog kan vi til tider have meget travlt med kundebetjening både i butik, på telefoner og online.
Dette arbejder vi løbende på at forbedre, hvorfor din feedback er relevant for vores udvikling.

Vi anbefaler altid at booke en prøvekørsel i forvejen, da det giver os bedre mulighed for at betjene dig.

Skulle du have lyst til at kigge forbi en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 4444 6000 og aftale nærmere. Så skal vi nok sørge for, at der god tid til dig.

Vi skal endnu engang beklage din oplevelse og håber på at høre fra dig.

Vi ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og fejloplysninger!

Første besøg var rigtig godt. God kommunikation, kort og præcist og fleksibel. Hvilket gjorde vi også købte en bil gennem carnext. Da vi havde skrevet under på slutsedlen og skulle hente bilen, opdagede vi en flænge i baglygten. Sælger sagde at den helt sikkert var blevet lavet, og at han ikke kunne logge ind i systemet for at se om hvorvidt skaden var registreret, da bilen kom ind til dem eller ej. Vi aftalte, at han skulle kontakte os, når han vidste mere. Derudover fortalte han, at bilen ville blive klargjort den dag vi skulle hente bilen. Men da vi henter bilen, er den i den grad ikke rengjort optimalt. Og sælger accepterer og kører over og gør den ren i 30 min tid. Dagene efter hørte vi ikke fra ham og kørte forbi en dag i vores nye bil. Han siger, at han stadig ikke kan logge ind på systemet og prøver at vise os, at glasset er limet og prøver at kradse noget af lygten og fortalte os om de 6 mdr garanti de har og at det er ganske normalt, hvis der kommer dug på indersiden af lygten. Men den tror vi ikke på, så vi aftaler at vi kan opsøge en autoriseret Hyundai værksted for at få deres vurdering. Og det gør vi dagen efter. Hans vurdering er at fejlen ikke er udbedret og at der kan trække vand ind og hele baglygten skal skiftes. Derudover tilbyder han at gå ind og se om service er overholdt og om der stadig er garanti på. Og det viser sig, at det er der IKKE! På trods af at sælger flere gange har fortalt hvor lang tid der er garanti tilbage og at den har overholdt sine service, hvilket også stod på slutsedlen. Vi er målløse og kontakter straks sælger. Sælger prøver at fremsøge service, og der er lavet 1 ved 39.000 km. Hvilket beviser at der ingen garanti er på. Sælger ligger sig fladt og tilbyder at de kan stille garanti på bilen osv. men tilliden er total svigtet på det tidspunkt. Sælger fortsætter med at presse på med en løsning, men vi ønsker kun at lade handlen gå tilbage. Ligeså snart det bliver aktuelt ændrer tonen sig. Vi vil ikke kunne få den bil retur, som vi havde med i handlen i bytte. De kunne heller ikke tilbyde os en lånebil og en straksoverførelse var heller ikke på tale. Vi måtte først kunne få pengene om 2-3 uger. Ingen af delene var fordelagtige for os, da vi SKAL bruge 2 biler i vores hverdag. Da sælger ønskede at se beviser for at pant i bilen ville blive annulleret, var det ikke nok at vores bankdame kontaktede ham med hendes signatur uden for hendes arbejdstid. Det skulle være fra hendes arbejdsplads. Hun sågar ringede sammen med ham. Men det var ikke nok beviser. Fair nok.
Dagen efter kører vi derop for at aflevere bilen og på det tidspunkt havde vores bankdame skrevet fra sin arbejdsmail til ham, og vi fik et udskrift på at pengene ville blive returneret dagen efter. Hvilket de heldigvis gjorde!
Sikke en dårlig oplevelse. Vi anbefaler på ingen måde carnext. Og især ikke den i Fredericia. God behandling indtil man havde skrevet under. Utroligt man ikke undersøger sine biler nærmere inden man sælger dem og lover køber en masse.
Så vær opmærksom på detaljerne og få bevis på det hele og gennemtjek bilen, HVIS du køber bil derfra.

6. Juni 2022

Kære Camilla

Vi beklager den meget uheldige oplevelse hos CarNext Frederica.
Dette er ikke den service, vi ønsker at give vores kunder uagtet en underskrevet slutseddel.

Vi bestræber os på, at finde den bedste løsning til jer, og i dette tilfælde rakte vores muligheder desværre ikke til det, og det beklager vi naturligvis.
Der er tale om en IT udfordring og en menneskelig fejl ifm. garantien, hvorfor vi tilbød at tage den på vores kappe.

Vi følger de gældende regler og love for GDPR og compliance, hvorfor vi ikke må godtage opkald og e-mail uden verificering af afsender fra jeres bankdame.
Her har sælger handlet helt korrekt.

Vi håber at I, trods omstændighederne har lyst til at handle hos os en anden god gang, således vi kan give jer den bedste købsoplevelse.

Teamet hos CarNext

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr