Købte min første elbil herfra og fik fin hjælp til salg af min nyere brugte bil. Asif i Brøndby afdelingen ydede en fantastisk service og kan absolut anbefales.
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte en Audi E-tron forleden hos LeasePlan og alt forløb problemfrit. Simon fra LeasePlan var meget behjælpelig dagene op til købet med en grundig gennemgang af bilen og fremsendelse af... Mehr ansehen
Rigtig god oplevelse da vi skulle handle bil 👍🏻 Bilen var gjort klar til prøvekørsel da vi kom og vi blev modtaget af venligt og smilende personale! Efterfølgende fik vi alt på plads med Simon som... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Skal du have din første bil? Eller mangler I en ekstra bil til hjemmet? Hos LeasePlan kan du vælge mellem et bredt udvalg af tidligere leasede biler af høj kvalitet. Hver bil er velholdt og grundigt inspiceret inden levering. Uanset om leasing eller køb af en brugt bil er den rigtige løsning for dig, er vores erfarne salgsteam klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
Dänemark
- usedcars.leaseplan.com/da-dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt igennem top professionel oplevelse
Vi har købt en brugt Tesla M3LR igennem CarNext (Kasper A.) i Brøndby. Bilen blev købt ubeset i via deres forhandler i Fredericia og vores egen, nu tilgere bil blev taget i bytte. Super professionel købsoplevelse, stille og rolig gennemgang af bilen som blev fragtet gratis til Brøndby uden krav om endeligt køb. En mindre skade som ikke var synlig blev fundet og udbedret lidt senere efter aftale. Kommer gerne igen næste gang vi skal have en nyere brugt bil!

Jeg har netop købt en Audi A4
Jeg har netop købt en Audi A4, årg. 12.2019 som netkøb uden fysisk besigtigelse og er meget tilfreds. Alt har været Ok. En god oplevelse hele vejen igennem.
Vh Erik

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Jeg vil anbefale alle at holde sig fra…
Jeg vil anbefale alle at holde sig fra Carnext, de er dybt uprofessionelle og holder ikke deres aftaler. Jeg har lagt en bestilling og en video fremvisning af en Tesla men de ringer ikke som aftalt. Jeg vil derfor anbefale alle at finde en anden forhandler som er mere seriøs.
UPDATE: Carnext har solgt bilen til en anden køber. Værste service jeg længe har oplevet!

Super tilfreds som kunde
Super tilfreds som kunde
Køretøjet lever fuldt ud til det lovede

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Super godt salg alt gik som smurt og…
Super godt salg alt gik som smurt og Simon var meget behjælpelig både før og efter købet af vires Passat 😀

Sublim service i CarNext
Det var god service fra start til slut!
Jeg blev vejledt rigtig godt af jeres sælgere Kasper & Claus, meget kompentente sælgere.
Kasper var venlig og meget imødekommende.
Skal helt klart handle hos CarNext
Og vil gerne anbefale jer videre.
Sublim oplevelse
Alt var virkelig godt.
Fra det man træder ind af døren, bliver man mødt med et “hej”. Servicen var rigtig god.
Ikke alle steder man bliver imødt kom sådan.
Forsæt med det.

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Super fin service før og efter købet
Fik lavet FDM brugtvogntest, og de fejl der blev fundet blev tilbud udbedret. Super fin service før og efter købet.

Renault Clio IV - købt 2019
Købte en Renault Clio IV ved carnext Brøndby i 2019.
Rigtig god handel, og der er blevet lavet meget på den under brugtvognsgarantien. Man ringer ind, og så bliver den sendt på AUTORISERET værksted nær en uden tøven - det er perfekt og god service.
Det eneste jeg kan sætte en finger på (og grunden til den sidste stjerne mangler) er lidt mere personlig salgsoplevelse. Derudover fik jeg at vide, at bilen var undervognsbehandlet ved en fejl (det var den ikke) og at vinterhjul var på alufælge (kom på stål). Så lidt mere styr på, hvad der reelt er med, men alt i alt er jeg super tilfreds og anbefaler alle at købe brugtvogn hos carnext, da konceptet med 1 ejer og under 150.000km er genialt - og ikke mindst fordi man kan stole på, at hvis der er fejl på bilen, bliver de udbedret uden så meget bøvl.

Gla 200 d
Købte mercedes gla 200d af sigurd fra carnext super service af ham og hjemmelevering ubeset meget tilfreds med bilen kan kun anbefale ham og carnext ! Peter Hvorslev 😊

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Fem store stjerner til Carnext…
Fem store stjerner til Carnext Fredericia og Simon S, som bistod mig i købet af min nye Insignia. Simon var fra starten meget flink og en lille fejl på deres hjemmeside, hvor en bil stod i Brøndby, selvom den var opgivet til at stå i Fredericia, gjorde at vi kom i snak med ham. Han undskyldte og ja, nogen gange sker den slags jo - jeg var meget interesseret i bilen, men var lidt nervøs for at købe en bil jeg ikke havde set.
Simon informerede mig om, at jeg havde 14 dages fortrydelsesret, så jeg kunne sådan set trygt købe den og hvis der var noget jeg ikke var tilfreds med, kunne handlen bare annulleres. Simon tog kontakt til sin kollega i Brøndby, som leverede billeder af de få ridser og skrammer der var - hvilket var meget beroligende og jeg underskrev papirerne samme dag.
Simon lovede at få bilen hurtigt hjem og dagen efter ringede han "Hej Jeppe - din bil er her nu" wow - det VAR hurtigt! Jeg hentede den et par dage efter, fik en prøvetur - alting spillede. Bremserne hoppede lidt, men Simon beroligede mig og jeg tog bilen med derfra 5 min efter.
Der var styr på alt og jeg var i trygge hænder hele vejen igennem.
Mange tak til Simon S for en forrygende service - jeg kunne skrive mange flere gode ting, men holder det "kort". Jeg kørte derfra i min drømmebil. Tak.

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Der var en lille fejl ved afhentning - men det blev rettet med det samme.

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Vi har fået en dejlig bil efter god…
Vi har fået en dejlig bil efter god rådgivning og service.
Alt ialt en god handeel.

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Sælgeren hos CarNext var rigtig god. Troværdig og grundig online gennemgang af bilen, god opfølgning på email, SMS og telefon, og få dage senere fik jeg leveret en flot bil til døren. De få mangler der var, blev rettet og jeg skal ikke bruge min 14-dages fortrydelsesret.

Fremragende service
Fremragende service
Vi købte vores dejlige Toyota Rav4 i torsdags den 19.03.2021 i Brøndby. Kanon betjening, hjælpsomhed, og indstilling af diverse så jeg følte mig godt tilpas i min nye bil. Vi fik en fantastisk betjening af Kasper Hesselberg.
Han var på fra vi kom til vi gik. Han forstår hvad kundeservice og - pleje handler om.
I dag tirsdag var jeg lige henne hos Kasper igen da der var noget der drillede mig. Jeg ringede og kørte derud og Kasper hjalp og fik klaret problemet.
Oveni købet havde han også tid til min hund som han lige skulle hilse på. Det er noget der går lige i hjertet på en hundemor ❤️
Kan anbefale CarNext
En tilfreds kunde Pia Johansen

Super oplevelse hos CarNext Brøndby
Super oplevelse hos CarNext Brøndby - købte min fine Audi i oktober sidste år , hvor jeg fik rigtig god hjælp af Camilla - nu har jeg lige fået den efterset med 6 måneders garantien - snakkede med CarNext og de ting som var med bilen hjælp CarNext rigtig fint og nemt med at få rettet hos Audi Gladsaxe - alt i alt en rigtig fod oplevelse at købe bil hos CarNext og kan klart anbefale at bruge dem.

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Træls opdagelse, efter en god oplevelse med sælger.
Vi købte en BMW til min kone hos Carnext i Fredericia d 24/2-21
Bilen er rigtig fin, og sælgeren var en frisk og flink fyr med servicen i orden, og han opfyldte det vi forbinder med en god bilsælger. Bilen bliver “klargjort” og sendt til syn ved FDM af Carnext ,hvor forruden bl.a. bliver skiftet, så alt klappede bare syntes vi.
Men...da jeg helt tilfældigt tjekkede service historikken den anden dag på bilen, i bilens hukommelse, kunne jeg se at bilen ikke havde været serviceret siden feb 2020!! Jeg undersøgte om der måske stod noget om servicen i bilens digitale servicehistorik, men kunne intet finde på den.
Jeg kontaktede hermed Carnext og informerede om fejlen, da jeg jo mener at så stort en selskab burde have sådan noget i orden og få en bil serviceret og hvad det indebære, inden man sælger en bil.
De beklagede fejlen og bilen skal nu serviceres d 18. marts, altså godt 3 uger efter bilen er solgt...det er bare ikke i orden Carnext.
Derfor sniger i jer kun op på 3 stjerner, da jeg vurdere det her som en grovere forsømmelse. Man burde i så stort et selskab, have en tjekliste over hvad der skal laves på jeres biler, inden den forlader jer.
René

Sublim oplevelse
Jeg har haft fornøjelsen af at købe brugt bil gennem Carnext.com i Brøndby med Kasper som sælger. Alt er gået fint - lige fra prøvekørsel til den endelige aftale.
Ingenting at sætte en finger på - jeg kan klart anbefale Carnext.com hvis man er på udkig efter brugt bil. En stor tak til Kasper og Carenext.com for en god oplevelse

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Vi har haft fornøjelsen af at købe en…
Vi har haft fornøjelsen af at købe en bil for første gang online. Kasper fra Brøndby, har gjort det rigtig godt, de står skarpt på prisen, men det er i og for sig også fair, det er lige for alle. De par små ting der har været har Kasper klaret, samtidig med at han også fulgte op på leveringen, uopfordret. Car Next har min fulde tillid.

Super positiv oplevelse!
Vi har netop købt en lækker Audi A4 fra CarNext i Fredericia, hvor rådgiveren Sigurd har ydet en helt uovertruffen god vejledning og fantastisk service gennem hele forløbet! Fra allerførste samtale skinnede det klart igennem, at Sigurd er mega kompetent og kender bilfaget helt ud til fingerspidserne, da han kunne svare på alle vores spørgsmål og gjorde det med et smil og stor venlighed. Det skabte en super tryg og oplyst oplevelse for os som købere! Sigurd sørgede for alt det praktiske, så det var nemt, hurtigt og enkelt for os. En helt igennem fantastisk oplevelse lige fra prøvekørsel til overlevering! Vores bedste anbefalinger går til Sigurd og CarNext Fredericia!

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Vi købte vores Renault Megane tilbage i…
Vi købte vores Renault Megane tilbage i august, hvor min gamle Fiat 500 blev taget i bytte. Rigtig fin service af Kasper i Brøndby afdelingen. Vi ville gerne have bilen hurtigt, da vi stod med en nyfødt, vi gerne skulle have mere plads til. Vi fik gratis service med, da den skulle have service i november.
Nu i februar døde batteriet. Rigtig rigtig øv!! Da min kæreste går og arbejder hos Ford i øjeblikket kiggede de på det, men det var helt dødt. Vi ringer til CarNext - lidt uvidende om hvordan vi egentlig står i forhold til købeloven/reklamationsret på brugte biler og hvordan det gælder batterier. Men de sagde, at vi kunne få Ford til at skifte batteriet og sende dem fakturaen. Hvilket bare var en kæmpe lettelse, da budgettet er lidt stramt pt med barselsdagpenge, så det ville altså ikke kunne blive ordnet nu.
Meget meget tilfreds med vores handel her, og helt klart et sted, vi ville købe bil fra igen.

Antwort von LeasePlan Brugt Bil
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.