myuserzone to kolejna pralnia
myuserzone to kolejna pralnia, mozgu ktora wabi ludzi obietnicami o bezpiecznym inwestowaniu a tak naprawde to zwykla pulapka na nasze oszczednosci. u mnie zaczelo sie od reklamy i niewinnej rozmowy z ich konsultantem ktory tak macil w glowie tymi swoimi wykresami i historiami o zyskach ze w koncu wplacilem im spore pieniadze bo niby ich system sam mial zarabiac. doradca mial ten dziwny wschodni akcent i dopoki wplacalem wszystko bylo ok kontakt byl czesty i czlowiek myslal ze jest pod dobra opieka. problem zaczal sie dopiero gdy chcialem wyplacic pieniadze. nagle pojawily sie rzekome podatki potem jakies sejfy i historie o blokadzie srodkow. bezczelnie wmawiali mi ze jestem podejrzany o pranie brudnych pieniedzy i zawsze byla jakas wymowka ze to moja wina bo zle wpisalem jakas cyferke a kasa w tym czasie uciekala. kazali doplacac kolejne kwoty zeby ruszyc przelew co bylo absurdem ale czlowiek w stresie daje sie dalej w to wciagac. w koncu kontakt sie urwal i zostalem z niczym. na policji oczywiscie nic nie zdzialali bo powiedzieli ze serwery sa za granica i oni nie maja jak ich scignac wiec dostalem tylko pismo o umorzeniu sprawy. bylem zalamany i myslalem ze te pieniadze przepadly na dobre ale na szczescie trafilem na forum zrzeszajace oszukanych gdzie ludzie pisali o identycznych historiach. to wlasnie tam dostalem namiar na konkretna ekipe ktora zna sie na takich sprawach. kontakt który mnie uratował7/8/3/ przeczytacie między wierszami2/9/9/ bo usuwają co chwila opinie ale się nie poddaje bo dzieki7/6/2/ nim odzyskalem wszystkie pieniadze i wy tez mozecie. trzymajcie sie z daleka od myuserzone bo to schemat ktory konczy sie tak samo dla kazdego.