Utrikesgruppen är mycket snabba och lätta att ha att göra med. Jag är mycket nöjd med den telefonhjälp jag fick från företaget. Mycket användarvänlig sajt har Utrikesgruppen.se och jag kunde lätt... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jättebra, snabbt, säkert och proffsigt.
Jättebra, snabbt, säkert och proffsigt. Använder mig alltid av Utrikesgruppen och detta går bara att rekommendera starkt för alla vårdnadshavare. Seriöst intryck med en seriös sajt. Som sagt, rekommenderar Utrikesgruppen för alla vårdnadshavare.
Jättebra. Seriöst och trevligt!
Jättebra. Seriöst och trevligt bemötande som alltid. Är det något företag jag måste rekommendera så är det Utrikesgruppen. Jag återkommer mer än gärna.
Jag har använt mig av utrikesgruppen…
Jag har använt mig av utrikesgruppen för ett par år sen och jag fick handlingarna jag beställde utan problem. I år gjorde jag samma beställning och av någon anledning kom inte handlingarna fram till mig men de var behjälpliga och skickade tillbaka det jag hade betalat. Jag är nöjd.
Mycket professionella och trevliga att…
Mycket professionella och trevliga att ha att göra med. Jag har beställt tre föräldramedgivanden och det har gått väldigt snabbt och smidigt. Tusen tack!
Fick hjälp på en gång
Fick hjälp på en gång. Mailade mina frågor och de svarade på direkten. Allt gick att lösa snabbt och smidigt. De kunde korrigera det jag gjort fel och jag kunde få pengarna tillbaka. Trevligt bemötande. Stort tack Mvh Carolin
Jätte bra fantastiskt jobb.
Jätte bra jobb. Jag är väldigt nöjd har fått hjälp i tid.
Kunniga och snälla
Väldigt snabb hantering av erbjudna tjänster. Kunniga och snälla. Uppskattat att Utrikesgruppen finns.
Har beställt och betalt för…
Har beställt och betalt för föräldrarmedgivande som jag inte fick! Dem svarade inte ens på mejlet som jag skickade. Sen fick jag veta att deras medgivande är INTE lagligt och tack och lov att dem har inte stoppat oss på gränsen!
För mycket AI.
Utrikesgruppen är en fantastisk hjälp i…
Utrikesgruppen är en fantastisk hjälp i svåra situationer! När en familjemedlem blev frihetsberövad utomlands, fanns de där för oss från första stund. De guidade oss genom hela processen, tog kontakt med relevanta myndigheter och gav oss ovärderligt stöd. Deras professionalism, empati och snabba agerande gjorde en enorm skillnad och hjälpte oss att lösa situationen på bästa möjliga sätt. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som behöver stöd i liknande situationer!
Omdöme om Utrikesgruppen
Omdöme om Utrikesgruppen och deras föräldramedgivande
Jag kan rekommendera Utrikesgruppen och deras tjänst för föräldramedgivande! När vi skulle resa till USA var jag väldigt orolig eftersom min engelska är långt ifrån perfekt, och ännu värre – jag hade ingen aning om hur jag skulle formulera ett juridiskt korrekt dokument på engelska.
Utrikesgruppen gjorde hela processen så enkel och stressfri. De levererade ett professionellt och korrekt dokument på engelska som accepterades utan problem vid kontrollerna både på Arlanda och Los Angeles flygplats. Tack vare deras hjälp kunde vi resa utan några komplikationer.
Det som imponerade mig mest var hur snabbt de levererade dokumentet. Jag kände mig trygg genom hela resan, och allt tack vare deras expertis.
Ett stort tack till Utrikesgruppen! Jag rekommenderar deras tjänster varmt till alla som behöver hjälp med juridiska dokument inför resor.
Blufföretag
Blufföretag.
Tar höga priser för sånt som är gratis och deras marknadsföring är vilseledande.
Överprissatt och rättsosäkert
Jag hade bråttom. Tänkte mig inte för. Lurad.
Någon på utrikesgruppen skrattar hela vägen till banken.
SCAM deras intyg är INTE giltiga
SCAM deras intyg är INTE giltiga. Kolla med flygbolaget eller landets ambassad/konsulat istället. De lurade min mamma på 540kr. Riktig vidriga lurare!
Scamföretag
Scamföretag vars verksamhet går ut på att lura på dig dyra pdf "intyg" som inte håller juridiskt. UD och regeringskansliet avråder från att köpa tjänster av detta företag. Det borde vara kriminellt att lura folk så här.
samma företag försöker även lura på folk "brukarkort" för att köra lånad bil i sverige. De hade reklam på facebook förut.
Falska uppgifter
Falska uppgifter om att föräldramedgivande ska utfärdas endast av detta företag- och att man måste betala för det. Googla så märker du snabbt hur fel det är. UG är en privat aktör. Vi skrev eget föräldramedgivande, viktigast att ha alla detaljer och kontaktuppgifter med underskrifter. Lycka till- men utan Utrikesgruppen!
SCAM - Varning!
Det är ren scam, tur att jag hann googla och läsa på Svenska ambassaden m.m. så att jag inte lurades att betala för ett medgivande som inte behövs. Skulle ni resa till ett land där flygbolag eller gränskontroll kräver detta så använd er INTE av det här lurendrejeri-företaget, de blåser er bara på pengar! Polisanmälan kommer att göras!
Jag älskar min dotter - tack Utrikesgruppen
Jag älskar min dotter - tack tack tack Utrikesgruppen.
Oförklarligt hur snälla Utrikesgruppen är
Jag har gång på gång på gång fått sådan enorm hjälp av Utrikesgruppen.
Mitt barn bor med sin pappa i Grekland och vi har haft en svår relation där vi sällan tycker lika för vår dotters skull.
Om jag tycker en sak så tycker pappan något annat. Det har varit svårt och dottern har inte kunnat träffa mig lika mycket som jag själv hade önskat.
En sådan enkel överenskommelse med pappan där Utrikesgruppen har bistått med hjälp har fått relationen med min dotter att avsevärt förbättras.
Jag är så lycklig att äntligen kunna umgås med min dotter på lite av mina egna villkor och det är tack vare Utrikesgruppen att jag äntligen får göra det.
Löser knakiga landsöverskridande relationer
Komplicerade förhållanden över landsgränser är idag allt vanligare med tanke på vårt moderna sätt att resa och röra oss på.
Även min familj har dessa landsöverskridande problem och Utrikesgruppen hjälper till och skapar mer ansvarsfulla relationer till våra barn trots att vi föräldrar många gånger inte kommer överens.
Utrikesgruppen kan starkt rekommenderas vid landsöverskridande problematiska relationer där barnen i första hand måste gå först.
Med ett mer ansvarsfullt agerande gentemot våra tidigare partners vi har barn med kan vi resa med de gemensamma barnen ensamma och på ett respektabel sätt utan att behöva oroa oss för att barnen eventuellt försvinner till den andre förälderns hemland utan möjlighet till kontakt.
Utrikesgruppen tar ett stort och viktigt steg mot bortförsel av barn. Mig veterligen är det Utrikesgruppen som arbetar hårdast för barnens skull och det ska de ha ett stort tack för.
Lurendrejeri, beställ inte!
Det här är rent lurendrejeri.
Det här är bara bluff och båg och dom lurar dig på pengar.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.