Valby Dyreklinik Bewertungen 139

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun anbefale Valby dyreklinik efter at vores hund Charlie blev akut indlagt med feber og en infektion, for et par uger siden. De 4 dyrlæger som vi været i kontakt med - og særlig Anne som haft... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

d. 3. november var vi til konsultation hos Valby dyreklinik med vores 7. År gamle Cockerspaniel da den tidligere var behandlet for underlivsbetændelse og kontrolleret hos Hjørnegårdens Dyreklinik.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indlæggelse af vores hund på 4 år. Vores hund havde diare i gennem 5 dage. Hun havde en opkastning for 3 dage siden, men alligevel insisterede dyrlægen at der skulle tages røntgebillede for fremme... Mehr ansehen

1. Tierarzt
  2. Tierklinik
  3. Tierärztlicher Notdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Valby Dyrehospital er din lokale dyrlæge i København. Vi har fokus på at give dig og dit kæledyr en tryg og omsorgsfuld behandling. Læs mere om os her på siden. Vi har døgnåbent så vi kan tilbyde behandling til familiedyr på alle døgnets tider, hele året.

3,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde vores lille elskede hund Dobby…

Vi havde vores lille elskede hund Dobby inde af to omgange grundet opkast. Vi blev mødt med god service og top vejledning ift hvad vi skulle gøre. Da kom igen anden gang samme uge med samme symptom besluttede vi at få hende tjekkede fuldstændig. Her fandt de et fremmedlegeme som skulle opereres væk. Operationen gik efter planen og vores hund er hjemme i god behold. Vi føler på intet tidspunkt de bare har ville tjene penge på os, men har ville vores hund det bedste(vi har fået det med som de har fjernet fra vores hund og der var meget!) kan kun anbefale! Og vi vil klart bruge dette sted som vores akutklinik fremover!

17. April 2026

Kære Jonas

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har følt jer godt vejledt undervejs, og at forløbet endte godt med, at Dobby er hjemme og har det bedre igen🐾

Tak for jeres tillid, og de varme ord. Det sætter vi stor pris på!

De bedste hilsner,
Valby Dyreklinik

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan på ingen måde anbefale dette…

Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted.
Personalet er søde og hjælpsomme i deres fremtoning, men jeg oplever desværre ikke, at arbejdet blev udført fagligt forsvarligt.

Vi afleverede vores elskede kat Lulus – en unik, livlig, glad, kærlig og smuk kat – og kom hjem med en død kat.

Det hele startede med en sterilisation af vores kære Lulus. Vi betalte 2.500 kr. for indgrebet. Da vi kom hjem med hende, var hun naturligvis træt og uden appetit. Men som dagene gik, blev hendes tilstand hurtigt værre. Hun var meget svækket, nægtede både mad og vand, hendes vejrtrækning blev unormal, og hun havde omkring 70–85 vejrtrækninger i minuttet.

Vi afleverede hende straks hos dyrlægen, hvilket resulterede i en yderligere udgift på ca. 7.000 kr. Dagen efter blev vi henvist til et dyrehospital, da hun ikke fik det bedre. Dyrehospitalet er ejet af Vetgruppen Rødovre. Set i bakspejlet føles det som om, det hele handlede om at tjene flere penge på os og vores elskede kæledyr.

De påstod, at årsagen kunne være nyresvigt, hjertesvigt, lungorm eller anden form for rundorm, men vi har stadig ikke fået en klar og entydig forklaring på, hvad der præcist gik galt. På dyrehospitalet ville de holde øje med hende, men Lulus gik desværre bort natten over.

Efterfølgende krævede de yderligere 15.000 kr. – for hvad? En død kat?
De påstod næsten stensikkert, at der var en chance for, at hun nok skulle komme på benene igen, men på papirerne stod der samtidig, at der selvfølgelig var risiko for, at hun kunne dø. Det hele virkede ekstremt uprofessionelt.

De mente blandt andet, at de 15.000 kr. skulle betales, fordi der var en chance for at redde hende.

Deres forklaring var blot: “Sådan er det nogle gange med katte – nogle kan ikke tåle det.”
Men hvorfor bliver der så ikke foretaget grundige undersøgelser før en sterilisation, så man kan vurdere, om katten kan tåle indgrebet? Hvad betaler man så mange penge for, hvis alt ender forgæves?

Vi står tilbage med sorgen over at have mistet vores elskede kat Lulus – og følelsen af at være blevet svigtet af dem, vi stolede på

18. Februar 2026

Kære Fevzi

Først og fremmest vil vi gerne sige, at det gør os virkelig ondt at læse om jeres oplevelse og tabet af jeres kat Lulus. Vi forstår godt, at det er en meget svær og sorgfuld situation for jer.

Når et dyr bliver alvorligt syg efter et indgreb, vil der ofte blive iværksat udredning og behandling for at finde årsagen og give den bedst mulige hjælp. Desværre kan nogle forløb udvikle sig hurtigt og komplekst, og selv med undersøgelser er det ikke altid muligt at få et entydigt svar på, hvad der ligger bag.

Vi kan ikke genkende, at økonomi eller andre hensyn skulle have haft indflydelse på hverken vurdering eller behandling. Vores dyrlæger arbejder altid ud fra faglige vurderinger og med dyrets bedste som første prioritet.

Vi kan godt forstå, at forløbet og udfaldet efterlader jer med frustration og mange ubesvarede spørgsmål. Hvis I ønsker det, vil vi meget gerne gennemgå hele forløbet og journalen sammen med jer, så I kan få en mere detaljeret forklaring på de enkelte beslutninger undervejs.

De bedste hilsner,
Valby Dyreklinik

Varme, forståelse og tid

Vi kom akut forbi med vores meget syge hund. Det viste sig at være en hjerneblødning, og vi måtte tage den hårde beslutning at sige farvel. Vi var omgivet af varme og forståelse og fik alt den tid, vi behøvede til vores svære farvel.

9. Februar 2026

Kære Karin,

Tak for dine rørende ord. Det gør os oprigtigt kede af at høre om tabet af jeres kære hund. Vi er glade for at kunne give jer den ro og omsorg, I havde brug for i det svære øjeblik.

Valby Dyrehospital

Altid god service

Altid god service. Man bliver mødt med varme og kompetance, samt en stor forståelse og tålmodighed overfor deres små patienter.

4. Dezember 2025

Kære Nini,

Tusind tak for dine venlige ord om vores service. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

VetGruppen

Fantastisk nærværende og varm service <3

Jeg havde noget af et forløb med min kat hos Valby Dyreklinik, men de dygtige ansatte på klinikken fik behandlet min dejlige kat, så hun i dag virker til at have det meget bedre <3 Hver og en medarbejder jeg har snakket med har været helt igennem fantastisk. Det betyder utroligt meget når ens pels ven går igennem noget af en omgang, at man bliver mødt med den omsorg og nærvær og det må jeg sige de har givet ikke mindst mig, men også min kat.

Mama og ejer takker jer af hjertet <3

12. September 2025

BEDSTE DYRLÆGE EVER

BEDSTE DYRLÆGE EVER!
Til aften har jeg været på Valby dyrehospital med min lille hund som havde været i klammeri med et par andre hunde, der var heldigvis ikke bid huller men hun havde ondt.
Vi blev, som man altid gør, taget godt imod, og hurtigt kom dyrlægen, Peter, ind til os.
Det skal siges at min hund så absolut ikke bryder sig om at komme til dyrlæge, hvilke hun meget højlydt gerne fortæller, men Peter, han kunne noget som ingen anden dyrlæge nogensinde har kunne.
Hun stod helt roligt, hun lod ham undersøge og trykke på sig og det var tydeligt at hun havde en tillid til ham som aldrig var set før.
Tak til Valby dyrehospital og især Peter for en god oplevelse på trods af en dårlig situation. Jeg har aldrig oplevet min hund så tillidsfuld, Peter har "dét" der skal til hos en virkelig god dyrlæge.
P.s. Jeg har altid får gode oplevelser hos Valby dyrehospital også dengang jeg desværre måtte sige farvel til min lille Elvis 🙏

27. Februar 2025

Empati

Min veninde som er 88 år gamle, ringe efter dem da hendes kat have mange smerter og hun kunne ikke fange den, hun bor meget tæt på klinikken, de kom og hjalp hende med at få katten over i en kattekasse, og hjælp hende over på klinikken, hvilket var god service.De fortalt hende så at hun skulle betale 500 kr ekstra da det var en akutaftale, hvilket hun acceptere. Der kom en dyrlæge ind og undersøgte katten, min veninde var meget bekymret for sin kat og var narturligvis opkørt og ked af det. Den dyrlæge der undersøgt katten var meget fraværende blev ved med at forlade rummet og var meget optaget af sin pc. Hun konstateret at kattens blærer fra fuld og katten ikke kunne tisse. Derefter gik hun over til sin pc stod lidt ved den og fortalte min veninde det ville koster 22.000. Min veninde som er folkepensionist blev meget chokeret og vred da hun ikke følte at dyrlæge tog sig tid og var kun ude efter penge. Hun tog den beslutning at katten skulle aflives, dette syntes dyrlægen var i orden, i stedet for at måske forslog en anden måske billige behandling. Katten fik den første indsprøjtning, og min veninde stod men sin kat og var utrolig ked af det, hun fortrød sin beslutning og sagde dette, men dyrlæge sagde det var sent. Efterfølgning har min veninde haft det så dårligt, fuld af dårlig samvittighed fordi hun havde fået aflivet sin kat og ikke betalt 22.000 som måske kunne reddet hans liv.
Hvad er det for en behandling at give både kat og ejer. En dyrlæge som ikke har nogen form for empati for dyret og ejer.
Det er steder som jeres klinik der er skyld i at vores dyrforsikringer stiger hele tiden med de ekstreme høje priser.😡

29. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyrt spild af tid

Det er vel egentlig forventeligt at priserne er højere uden for normale arbejdstider etc, men de tog voldsomt mange penge uden at hjælpe min syge kat. Dyrlægen kiggede knapt nok på ham og gav ikke medicin, selvom hun sagde at hun ville. Hun havde travlt med at sende os til egen dyrlæge. På trods af det meget korte besøg stod jeg med en regning på over 4000

15. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig mødt et mere Engageret…

Har aldrig mødt et mere Engageret personale. De gør mere end de fleste for at dine dyr er rask!
De har gang på gang gjordt ALT hvad de har kunne for at få dyr på høj kant!
Jeg kommer aldrig til at bruge andre

1. August 2024

Antwort von Valby Dyreklinik

Tusind tak for din varme anmeldelse Mette. Det er dejligt at du er så glad for a benytte vores klinik ❤️ I må have en dejlig dag❤️

Hurtig og kompetent rådgivning

Havde brug for råd ifm en hundefødsel og det fik jeg nemt og hurtigt over tlf.

Har 2 gange tidligere for år tilbage haft akut brug for klinikken til mine hunde, akut, empatisk og prof behandling.

28. Juli 2024

Antwort von Valby Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Jesper. Det er dejligt at læse at du har været tilfreds med behandlingen, når du har haft brug for os. Vi ønsker jer god dag fra alle os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde givet langt mindre stjerner…

Vi havde givet langt mindre stjerner hvis det var en mulighed.
Valby Dyrehospital! HOLD JER LANGT VÆK!!!
Vi har været akut afsted med vores kanin som viste sig at være voldsomt syg med lungebetændelse. I telefonen får vi at vide vi kan vente med at komme med vores kanin til dagen efter, men vælger at tage afsted med ham samme dag senere på aftenen. Her ender vi med at vente lidt over en time på der kommer en dyrlæge og tilser vores kanin, der næsten ikke kunne trække vejret selv. Vi undrede os meget da vi fik at vide vi havde en tid med det samme. Da dyrlægen endelig kommer ind får vi næsten skældud af dyrehospitalet for ikke at komme med ham før, hvor vi må forklare at det er dem selv der har rådgivet os, og vi faktisk fik at vide vi kunne have ventet til dagen efter!
Vi bliver sendt hjem med beskeden om han er meget syg og vi skal give ham en masse medicin, og at det ikke er sikkert han overlever.
Efter et par dage hvor der ikke er bedring opsøger vi igen Valby dyrehospital, og denne gang får vi at vide det bedste ville være at indlægge ham, så han kan komme i ilt bur.
Efter 2 dage og knap 17.000 kroner fattigere, får vi vores kanin hjem og han virker i bedring dog begynder hans ene øre at se mærkelig ud. Derudover har vi en kanin der virker enormt svimmel og som pludselig har meget svært ved at holde balance og kunne stå på sine ben.
Endnu engang henvender vi os til Valby dyrehospital for at finde ud af hvad der er i vejen med vores kanin.
Her bliver vi igen mødt af en vente tid på 40 minutter før der kommer en dyrlæge og tilser vores kanin på trods af vi var der på vores aftalte tidspunkt.
Der kommer en mand ind og skal have vores kanin til at løbe forvirret rundt på gulvet og vælte rundt fordi han skal se det, for derefter at fortælle os han ikke ved hvad grunden til hans svimmelhed er. Hans øre som ser mærkeligt ud er fordi VALBY DYREHOSPITAL har sprunget hans blodåre i øret og derfor får den del ikke længere blod, hvilket betyder den vil rådne og falde af.
Dette øre får vi at vide volder vores kanin smerte og at han nok skal opereres for det, dog er det ikke noget som de vil gøre når han er svimmel!
Så sluttede han samtalen af med lige at pointere, at han jo faktisk slet ikke var dyrlæge inde for gnavere, hans special område var katte.
Til stor undring for min kæreste som jo var kommet med vores kanin for nu 3 gang på under 14 dage.
Vi har nu fundet os en ny dyrlæge med speciale i gnavere, der kan fortælle os at hans øre ikke volder ham smerter og som var meget undrende over for at han skulle opereres i hans øre? Derudover kunne hun konstatere at medicinen som er givet i gennem hans øre er lagt i en forkert blodåre og det er grunden til at en stor del af øret nu er rådnet og faldet af. Sidst men ikke mindst kunne hun fortælle os at grunden til han virkede svimmel og forvirrede, var fordi han havde en blodprop i hjernen på det tidspunkt som kan være startet af for meget stress eller at de har lagt medicinen forkert og derfor sprunget hovedblodåren i øret på vores kanin.
Vi sidder nu tilbage med en kanin som har et ultra skævt hovede, mangler halvdelen af sit øre samt muligvis har en hævning i hjernen.
Vi kan takke Valby dyrehospital for vi muligvis siger farvel til vores lille fyr i næste uge til kontrol.

Mange af vores penge skal vi egentlig nok have tilbage, da det her bare burde have været en lungebetændelse hos en lille kanin.

2. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var forbi igår aftes da jeg…

Jeg var forbi igår aftes da jeg uheldigvis var løbet tør for kattegrus. Klokken var 23.30. Jeg havde købt kattegrus i et supermarked men det var min kat ikke tilfreds med så hun var begyndt med at tisse i sengene, så jeg skyndte mig afsted til mit velkendte dyrehospital som jeg ALTID har brugt når min kat skal akut til dyrlæge. Damen ved disken åbnede døren, jeg fortalte hende mit problem og om jeg ikke nok måtte købe noget kattegrus. Alt hun sagde var nej. Ikke hvorfor hun ikke gad sælge til mig, bare nej. Hvor er din kundeservice?

8. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu er det anden gang vi ringer om hjælp…

Nu er det anden gang vi ringer om hjælp til vores hunde.
Første gang ringede vi om, at vores hund det trak vejret meget besværet, og han tunge var bleg. Vi kunne få en tid 3 timer senere. Vi tog til poppelstykket i stedet kom med det sammevar beskeden. Der gjorde de alt hvad de kunne.Han
klarede den desværre ikke
2. Ringer da vores nye hund havde spist chokolade, de kunne godt bruge 6 min I telefonen, og anbefalede at hun skulle tilses og have modgift, men de havde desværre ikke tid. Vi kontakter poppelstykket. Hun kunne slå op og se at med den mængde gram, var det ikke giftigt. Igen her var servicen i top.
Et er sikkert det er sidste gang vi søger hjælp til vores dyr her, for der er ingen hjælp.

6. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er så glade og taknemmelige for den…

Vi er så glade og taknemmelige for den behandling vi har fået. Der var mega god service og personalet super flinke og rigtig gode til at holde os opdateret i forhold til vores hunds operation. Vi kan kun varmt anbefale dette sted og det fantastiske personale👍🏻☺️

1. Juli 2024

Antwort von Valby Dyreklinik

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse :-) Det er dejligt at læse, at i har været glade for behandlingen hos os ❤️Vi ønsker jer en dejlig dag herfra ☺️

Inkompetent – BLIV VÆK! - Pengemaskine

Dyrlægen limer en stor flænge på øreflippen uden at forbinde såret. Ikke længe efter flapper vores labrador med ørene, som hunde jo gør, hvilket betyder at såret springer op og således har vi betalt 4100,- for en limning der var formålsløst!
De mente, at en krave var en god nok løsning, men selvfølgelig kan en hund ryste ørene med en halskrave på!!
Vi forlangte alle penge retur for spildt og inkompetent behandling. Efterfølgende har vi været i telefonisk kontakt med klinikken og er blevet tilbudt 30% afslag i prisen.
Endvidere fik vi en pris på 15.000.- for at sy tre sting i narkose, som jo er decideret pengegrisk!
Undrede mig i øvrigt over, at ejeren af klinikken IKKE er dyrlæge.
Summa summarum - BLIV VÆK!

8. Juni 2024

Sød og hjælpsom personale

Min hund var enorm syg henover påsken. Vi kom til Valby dyrehospital og blev taget rigtig godt imod. Det endte desværre med en aflivning, da min hund havde kræft i hele kroppen. Personalet var så hjælpsomme, søde og tålmodige. Min datter fik en fin bamse og en bog. Kan varmt anbefale klinikken.

31. März 2024

Antwort von Valby Dyreklinik

Hej Frederikke. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse, trods de meget kedelige omstændigheder omkring jeres besøg hos os. Vi er glade for, at kunne hjælpe jer, da i havde brug for os. Vi sender varme tanker jeres vej ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reddet min kat i en nødsituation

Jeg besøgte klinikken en lørdag aften på grund af en nødsituation med min kat. Jeg blev mødt af en dyrlæge, der var på vagt, og de tog straks imod ham.

Jeg er dog virkelig glad for, at jeg har forsikring til min kat, da behandlingen kan blive meget dyr, især uden for normal arbejdstid. Men jeg er så taknemmelig for, at de reddede min kat.

De var professionelle, besvarede alle mine spørgsmål og sørgede for, at han var komfortabel og godt passet på.

Han er fuldstændig kommet sig nu takket være disse dyrlæger, og jeg kan varmt anbefale dem, især til nødsituationer.

Tak igen, for alt hvad I gjorde for min kat! 🐾

1. März 2024

Antwort von Valby Dyreklinik

Hej Diana. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse. Den er vi super taknemmelige for. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med forløbet, og glad for behandlingen hos os ❤️🐈 Vi ønsker jer en skøn påske fra alle os 🐣

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god behandling af Kvik med…

Super god behandling af Kvik med nyresten og operation.
Christian er dyrlæge og fulgte Kvik under hele behandlingen.
Kan kun anbefale dette sted.😉
Håber ikke at vi ses igen🐶
Hilsen
Kvik og Co.

29. Februar 2024

Antwort von Valby Dyreklinik

Hej Anders. Tusind tak for anbefalingen, den er vi rigtig glade for. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med forløbet hos os :-) Vi ønsker en dejlig påske til jer fra alle os 🐣

Huge in bill in <10 minutes, negligence and completely wrong diagnosis

Went to have an emergency appointment in a Saturday morning, for my male 13 years old dachshund that was screaming in pain. They were very prompt, no waiting time, which was great.

But then the disappointment started, the vet only massaged a bit of his back and said "it could be "disc herniation", and that was it. And prescribed a medicine for pain. Not even 10 minutes, and a 3367kr. bill.

No exams were made, no additional scans, nothing.

Turns out, after a second opinion, that he was having A RENAL CRISIS. Not recommended, I can't stand negligence and incompetence, but that seems to be the norm in Danish healthcare and veterinarians. Do Danish universities only teach about painkillers and "it's nothing, wait 8 weeks"?

19. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr