Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levede fuldt ud op til forventningerne Bestilte 2x bambus sengetøj til en rigtig fornuftig pris på tilbud. Stoffet er super lækkert og 100% bambus. Farven lever op til billederne på hjemmesiden. Leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjekkede selvfølgelig på Trustpilot, for jeg bestilte, men det har hun været en god oplevelse, så jeg vil gerne anbefale Valdi videre ud til venner og bekendte.... Hos Jer fik jeg, hvad en lokal buti... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin hjemmeside med pæne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge. Ærgerligt at bruseforhænget ikke tilnærmelsesvis er den farve som de viser på billedet. Skulle være mørkegrøn (jadegrøn)... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu forsøgt at få fat i Valdi i halvanden-to måneder med hhv. 2 mails og brugt deres chatfunktion på hjemmesiden, men uden held. De svarer simpelthen ikke. Har en reklamation på et produkt, som... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Valdi bestræber vi os på at tilbyde et bredt udvalg af boliginteriør. Heriblandt isolerende gardiner, mørklægningsgardiner, håndklæder, badeforhæng og bademåtter. Vi har stort fokus på kunne levere højkvalitets europæiske produkter til en billig pris. Alle vores produkter leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi er et lille hold af dedikerede og hjælpsomme medarbejder, som altid bestræber sig på at give dig den bedste oplevelse.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

224 Bewertungen

1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Ikke afsendt 2 uger efter ordre og intet svar

Jeg bestilte en ordre den 18 September som hurtigt var godkendt.... Spol frem til 30 september og jeg har intet hørt og ud fra trackingnummeret er pakken ikke engang sendt afsted endnu. Jeg har skrevet 2 mails med 5 dages mellemrum og intet svar fået tilbage. Det er ikke hvad jeg betegner som god service

30. September 2024

Det er for svært at returnere

Det er for svært at returnere

5. August 2024

Hej Claudia,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en udfordrende oplevelse med at returnere din vare. Vi ønsker altid, at vores kunder skal have en nem og problemfri oplevelse, og vi beklager, hvis det ikke har været tilfældet for dig.

For at gøre det så enkelt som muligt, har vi en returneringsportal nederst på vores hjemmeside, som du kan bruge til at starte en returnering: https://valdi.dk/pages/returnering

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Mads

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Misvisende farver på hjemmeside vs virkelighed

Fin hjemmeside med pæne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge.

Ærgerligt at bruseforhænget ikke tilnærmelsesvis er den farve som de viser på billedet. Skulle være mørkegrøn (jadegrøn). Det er i stedet så mørkt at det nærmere er blå/sort. Holder man det op mod et lys kan man måske ane en grøn nuance, hvis man gør sig umage.

Jeg beholder det, da det ellers er et pænt design.

Men det er da træls, når den planlagte farvepalette til badeværelset bliver ødelagt.

De 12 ringe der følger med er desuden en billig hvid plastikring. Ærgerligt at dette ikke står på hjemmesiden, så jeg kunne have købt nogle andre. De ringe bruseforhænget hænger i, på billedet er selvfølgelig nogle matchene metalringe og dermed lidt misvisende.

14. August 2024

Hej Amanda,

Tak for din feedback. Vi beklager, at farven ikke lever op til forventningerne. Farver kan variere på skærme, og vi forstår, at dette kan være frustrerende. Du er altid velkommen til at returnere varen via vores portal.

Venlig hilsen,
Mads

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering.

Efter d.d 8 august, at blive kontaktet af Valdi./- att. Thor og har fundet en løsning, har jeg valgt at ændre min anmeldelse til fire stjerner, der er plads til forbedringer mht. info., derfor ikke fem stjerner.
Så vil gerne handle med firmaet, fremover.
Vh michael

From my point of view, bliver det første/- eneste og sidste gang, jeg bestiller varer fra Valdi
Leverede produkt, et flot badeforehæng og til en ikke lille pris (kontra andet på markedet), men en fin kvalitet. Dette kan jeg ikke klage over, tværtimod.

Men men, for her kommer så mit øf og dermed kun tre stjerner til Valdi, ejet af Thor Søe Sørensen.
Der manglede i forsendelsen ophæng/- ringe i alt 12 stk. (betalt for), disse var ikke i modtaget pakke, i går.
Nu er det så, at hverken mail eller mobil bliver besvaret (tlf. tid 17-19), lagde en besked på tlf.
Nu er det ikke en formue disse manglende vare koster, det er den irritation over ikke at blive kontaktet.

7. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fejl i ordren .havde bestilt…

Fejl i ordren .havde bestilt 2badeforhængfik kun

1.man skriver stoffet er blødt, men detvervmegetvstift.
Måske håber jeg det bliver blødere i brug.
Jeg er ikkevsærligbtilfreds ikke et firma jeg vil handle hos igen. Kun telefon tid fra 17 til 19 .
Ingen undskyldning trods sjusket levering med fejl.

16. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har købt ved jer 2 gang

Jeg har købt ved jer 2 gange nu og det går hurtigst med at få varen..
MEN når så det ikke lige var det man forventet så tager det til gengæld lange tid med retur!!

24. Juni 2024

Hej Tine

Jeg beklager mange gange for den lange returneringstid. Vi havde desværre oplevet en fejl, som nu er blevet løst. Du må meget gerne vende tilbage til os, hvis pengene ikke er på din konto senest mandag :)

Thor Søe
Valdi.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr