Bästa Amo! Du har finaste bemötelsen i denna stad, Bryr sig verkligen om sina kunder som därmed bevisar du har en hjärta av guld som du också visar hur mkt kärlek du lägger i maten<3 Handen på hj... Mehr ansehen
Pizzan levererades 2 timmar efter beställning. Dessutom fick jag ingen sås som ingick. Vid klagomål skyllde de på att de hade mycket att göra. I 2 timmar? Första gången vi klagade, efter en timme,... Mehr ansehen
Ikke et besøg værd, maden er elendig og på ingen måde pengene værd, deres buffet bliver ikke fyldt op, maden er kold, tør, sej, virkelig en dårlig oplevelse, der er problemer med rengøringen på ste... Mehr ansehen
Elendig mad. Vi bestilte to gange risotto og en pizza. Risottoen havde samme konsistens som risengrød, der var næsten ingen kød og championerne var vandede og smagte gammelt. Pizzaen skulle være med... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Valentino Pizza i Randers Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Randers, Pizza Restaurant i Randers
Vestergade 33, 8900, Randers, Dänemark
- valentinopizza.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Utroligt
Utroligt, vanvittig dårlig service, bestiller 18:11 maden kan være færdig kl 19 det helt fair, der kommer så mange andre gæster som kan få maden før gir ingen mening, ekspedienten kasia, burde på Service kursus, råber og skriger og vil næsten ikk svare mig hvorfor mine 3 pizza skal vente 30 ekstra end de andre der bestiller 10-15 min efter mig.. utrolig beskidt og slidt..!!!
Nye ejere
Nye ejere, utrolig dårlige pizzaer. Kedelig bund og de ved ikke at osten skal på efter tomatsaucen. Ikke pengene værd.
Kedeligt sted…
Kedeligt sted…. Nusset og slidt…. Trist turist mad….
Det mest klamme sted
Det mest klamme sted, der er beskidt over alt, maden er virkelig dårlig. Ekstra bord og stole bliver sat ud på toilettet. Betjeningen er lige så dårlig som deres mad, de ligner ikke nogen der gør meget ud af hygiejne. Kan ikke forstå sådan et sted ikke bliver lukket af myndighederne. Det lukker lige ned for oplevelsen af søndervig. Kommer aldrig på det "spisested" vi var 6 personer og maden kom ind over 6 gange de første der fik var færdige da den sidste fik. Da maden endelig kom smagte den virkelig dårlig, og var kold.
Hygiejne extrem dårlig hos en…
Hygiejne extrem dårlig hos en medarbejder.
Ventede i restauranten i 15 min og observerede en medarbejder. Han havde langt skæg, mundbindet dækkede hverken skæg eller næse. På intet tidspunkt sprittede han hænder, uagtet han mange gange berørte sit ansigt ( hår, næse, mundbind).
Hans arbejde bestod i pakning/ udlevering af pizzaer. Han berørte alle pizzaer ( uden handsker) og lukkede bakkerne.
Jeg påtalte det overfor ham, hvilket hverken resulterede i afspritning, eller korrekt anvendelse af mundbind.
Pizzaen var iøvrigt udmærket, jeg forbød ham at håndtere min pizza.
Dårlig kundeservice
Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Vi bestilte en pastaret og en lasagne. De ringer efterfølgende og siger, at de ikke kan lave lasagne - fint nok, vi tager en pastaret til, men uden champignon. Maden kommer kort efter. Der står på låget af den ene, at det er uden champignon. Så langt så godt. Men da vi åbner låget til begge, er det tydeligt at se, at der er champignon i BEGGE. Vi ringer til dem, men får at vide, at det kan ikke passe, for han har selv lavet dem. Hvorfor skulle vi ringe og sige at der er champignon i, hvis det ikke passer? Han fortsætter med at gå i forsvar og bliver virkelig vred, og siger at vi kan komme med dem igen (hvis vi vel og mærke ikke har spist af dem) og få pengene tilbage. Det er sidste gang jeg bestiller herfra - én ting er at man kan have lavet en fejl - men så må man sgu stå ved det og undskylde overfor kunden!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.