Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Reageren nergens op ! Retour sturen v per abuis bestelde doucheset (maten passen niet) geprobeerd te annuleren dag na onze bestelling het is een hele opgave ……we wachten al twee weken op een re... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service ! Wij hadden een tweede kraan nabesteld, maar deze bleek een iets afwijkende kleur te hebben t.o.v. onze eerdere bestelling. Valisa heeft direct een extra kraan gestuurd (zonder extra... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Updated Warning: Valisa is still trying to scam people on Bol! Bought a sink faucet in September of 2022. Faucet literally fell apart while in use this August. Tried getting valisa to honor their... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brugkraan gekocht voor 200 euro. De kraan lekt en is van zeer slechte kwaliteit. Ik heb nog nooit zo’n lichte kraan gezien. Op mail wordt niet gereageerd. Ik baal er van dat ik trustpilot niet eerder... Mehr ansehen

1,9

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

18. Jänner 2021

Antwort von valissa.EU

Dank je wel voor de positieve beoordeling.

Prima service en kwaliteit

We zijn erg tevreden over de kraan die we bij Valisa hebben besteld. Verder zijn we erg goed en persoonlijk geholpen toen de bezorging meerdere keren vertraging op liep bij PostNL. Vanuit Valisa is erg veel moeite gedaan om dit op te lossen. Ook over de service van Valisa zijn we dus erg tevreden.

16. Jänner 2021

Antwort von valissa.EU

Dank je wel voor de positieve beoordeling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Douche wand op zich prima

Douche wand op zich prima. Maar naar aantal dagen geen verlichting en temperatuur meting meer. Contact gehad met valissa en gaan het oplossen.
Vriendelijke medewerkers!

10. Jänner 2021

Antwort von valissa.EU

Dank je wel voor de positieve reactie. Gelukkig hebben we het goed kunnen oplossen.
wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Top service

Vlotte levering. Kraan lekte een klein beetje maar na 1 telefoontje en opsturen van 2 foto’s had ik binnen 12 uur toezegging dat ik een nieuwe zou krijgen en zonder discussies.
Echt goede service noem ik dat.
Nieuwe kraan 2 dagen later binnen en deze lekt niet.

9. Jänner 2021

Antwort von valissa.EU

Dank je wel voor je Beoordeling.
Wij zijn blij dat u tevreden bent met u bestelling.

Product nog niet binnen

Het is nu al een maand geleden dat ik een artikel heb besteld en het is nog niet binnen, terwijl op de site staat 3 tot 7 werkdagen levertijd.
Ook al telefonische en mail contact gehad en ik weet tot heden nog niet hoe het er voor staat, maar inmiddels zitten wij al een maand zonder douche en hoe lang gaat het nog duren?

27. Dezember 2020

Beste Jago,

Onze excuses voor deze vervelende ervaring, Wij hebben contact gehad dat u bestelling langer onderweg zou zijn daarna hebben wij u vorige week telefonische proberen te bereiken. Waarbij wij geen gehoor hebben gekregen. Deze bestelling wordt geleverd uit het Verenigd Koninkrijk, Zoals u weet hebben alle post pakketten grote vertraging opgelopen de afgelopen weken. Door de corona toestand heeft de Europese Unie heeft de grenzen Groot-Brittannië praktisch gesloten. Waardoor uw bestelling een nog grotere vertraging zal oplopen. Graag willen we dit probleem met u oplossen. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. Zodat u toch tevreden zult zijn.

Klantenservice Valisa.nl
info@valisa.nl

Mooi product

Mooi product, goede afhandeling maar duurde wat langer dan gedacht. Product kwam uit China maar goede kwaliteit.

30. November 2020

Antwort von valissa.EU

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelling is snel en keurig…

De bestelling is snel en keurig geleverd. We hebben de kraan nog niet gemonteerd dus kunnen over de kwaliteit nog niets zeggen.

2. November 2020

Antwort von valissa.EU

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je feedback. Alle kranen zijn makkelijk en goed te monteren moeten zijn. We horen natuurlijk graag als we ergens bij kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd zeer vriendelijk telefonisch te…

Ik werd zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan en geholpen bij een afwijkende bestelling waar ik meerdere keren vragen over had. Ik ben zeer tevreden over de goede service.

22. Oktober 2020

Antwort von valissa.EU

Dank je wel voor de positieve reactie op onze handelingen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De kraan die we besteld hebben is…

De kraan die we besteld hebben is zonder een defect ontvangen .hij functioneert goed
Wel erg lang moeten wachten voor we het geleverd kregen

13. Oktober 2020

Antwort von valissa.EU

Dank je wel voor je Beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met u bestelling. Onze excuses voor het langere wachten

Alles volgens beschrijving ontvangen

Alles volgens beschrijving ontvangen. Zeer behulpzame medewerkers die zelfs op zondag (!) direct mijn appjes beantwoorden nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het betalen van de factuur. In een woord top dus!

27. September 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von valissa.EU

Dank je wel voor je positieve beoordeling. wij zijn blij dat u tevreden bent met onze handelingen en producten.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr