Valmano Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eenvoudig te bestellen, goede prijs, je krijgt goede informatie en mijn bestelling is netjes geleverd.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerste bestelling bij Valmano.…

De bestelling van mijn uurwerk is twee dagen voor de normale leverings datum geleverd en het is helemaal zoals beschreven met een flinke korting erbovenop.Een zeer tevreden klant.

14. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denk na vooraleer je hierbij shopt!!

Ik heb op 29 juni een ring gekocht. Deze zou tussen 5 en 7 juli geleverd worden. Maar ik heb nog niets ontvangen. Ik heb hen gemaild maar krijg ook geen antwoord op mijn mail. Ik heb enkel onmiddellijk na mijn aankoop een mail ter bevestiging gehad. Ik begin sterk te vermoeden dat dit een nepbedrijf is!!!!
Dus denk goed na vooraleer je hier shopt!

12. Juli 2022

Onbetrouwbare en onbereikbare webshop

Bestelling 503865663 van dd 4/12 nog steeds niet geleverd. Geen idee of de bestelling alsnog geleverd wordt, geen track and trace code ontvangen. Geen enkele reactie op vragen via mail of FB. Nooit nog een bestelling bij deze onbetrouwbare en onbereikbare webshop!

15. Dezember 2021

Everything is ok

Ordered a watch thursday and its deliverd the next wednesday.
First i didn't trust it because i read all the bad reviews, i send mails to valmano and they answerd me fast.
Good shop

1. September 2021

VALMANO overtreft verwachtingen

Het minimalistische dameshorloge waar ik mijn oog op had laten vallen was bij VALMANO een stuk goedkoper dan bij andere webwinkels. VALMANO verkocht het exemplaar voor €63, terwijl de originele prijs €119 euro is en de meeste shops er €99 voor vragen.

Zo'n significant prijsverschil wekt bij mij vaak wantrouwen. Een gevalletje 'te mooi om waar te zijn'. De negatieve reacties hieronder wakkerden dat gevoel verder aan. Maar ik ging er toch voor en daar heb ik geen spijt van.

Ik heb het horloge zojuist in ontvangst genomen. Hij werkt goed, zit lekker en ziet er prachtig uit. Het artikel werd vlot verzonden. Ik had het pakketje binnen drie dagen in huis (sneller dan verwacht) - en alles was keurig, stevig verpakt. Thanks VALMANO!

5. August 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik geef geen 5* omdat je effectief geen…

Ik geef geen 5* omdat je effectief geen bevestigingsmail ontvangt, wat raar aanvoelt. Maar je kan je bestelling wel opvolgen in je klantenaccount op hun website. Ik heb na 3 dagen mijn bestelling perfect ontvangen via Bpost. Mijn horloge, armband én oorbellen zijn in perfecte staat en originele verpakking geleverd.

7. Mai 2021

À éviter !

Achat d'une citizen promaster ny0085. Je les contact via Facebook et mail pour prendre des nouvelles de ma commande, je fini par recevoir un mail d'expédition après une semaine. Ils répondront à mon mail deux semaines plus tard.

Je reçois une montre sans aucun plastique (pourquoi pas) et sans étiquette !!! Le carton de garantie n'est pas complété !!! Je demande des explications au sav via Facebook qui me répond deux fois par semaine ( on oublie les mail, j'ai qu'un mois pour faire mon retour). Évidemment d'après eux la montre est neuve et pour le garantie internationale y'en a pas, je dois passer par valmano ! Ahah cette blague pas drôle.

J'ai voulu me donner bonne conscience en passant ma commande ailleurs que sur le marché gris ou Amazon. Je regrette mon achat que je vais leur renvoyer au plus vite.

Valmano à éviter !

Édit : le suivi indique que la montre a été retournée. 11 jours plus tard j'attends toujours mon remboursement.

8. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel niets bij VALMANO: een nepbedrijf?

Bestel niets bij VALMANO. Ik wilde dat ik Trustpilot had gezien voordat ik bij VALMANO voor € 150 gouden oorbellen kocht. De oorbellen zijn nooit aangekomen. Ik kreeg bericht van PostNL dat ze onbezorgd retour zijn gegaan omdat het adres verkeerd was. Maar het adres op het bericht van PostNL was gewoon goed. Direct bij VALMANO gemeld, met het bericht van PostNL erin geplakt. De klantenservice zei dat het geld zou worden teruggestort als de oorbellen weer retour waren gekomen. Daar heb ik tegen geprotesteerd, omdat ik niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor het retour zenden van oorbellen die ik niet ontvangen heb. Daarna nooit meer iets gehoord van de klantenservice, ondanks herhaaldelijk mailen. Ik vraag me af of VALMANO echt bestaat, of dat het een nepsite is, met een gefaked PostNL-bericht en door bots gegenereerde positieve recensies.

4. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr