Van Gelder Groep Bewertungen 81

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Van 1986 tot 1992 heb ik bij Van Gelder gewerkt 0.m. als loonadministrateur. Een onbetrouwbare organisatie. Toen al hielden ze zich niet aan de CAO. Nu komen ze gemaakte pensioenafspraken niet na. Op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beunhazen bedrijf. Krijg je netjes een brief met een contactpersoon erop die je kan bereiken als er wat mis is. Wordt er op een willekeurige zaterdag ineens asfalt weggehaald, daarna worden er vanaf e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

-betreden zonder toestemming pand om glasvezel aan te leggen -richten schade aan tijdens aanleggen. -uitgevoerde werkzaamheden zien er zeer amateuristisch uit. Mijn neefje van 3 zou het beter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster is eigenlijk nog te veel. Van Gelder heeft op mijn huisadres de glasvezel aansluiting tijdens mijn afwezigheid op een verkeerde plaats geschoten. Zij weigeren nu hun fout te herstellen en ste... Mehr ansehen

1. Internetanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vertrouwd verder - Projecten realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.

• J.P. Broekhovenstraat 36, 8081 HC, Elburg, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. 3 maanden geleden glasvezel in onze straat aangelegd, hierbij schade aan onze auto gemaakt. Hier zijn zowel foto’s als video’s van gemaakt. Na een klacht te hebben ingediend hebben wij niets gehoord. Geen terugkoppeling, niks! Wij hebben zelf meer dan 10x gebeld en iedere keer is er een ander excuus. ‘Degene die hierover gaat is op vakantie’ ‘degene die hierover gaat is ziek’ etc etc.. we zouden teruggebeld worden, hebben wel 5x onze gegevens achter gelaten en is ons beloofd dat het word opgepakt, maar tot op de dag van vandaag nog niks gehoord. Vandaag ben ik zelfs door de telefoniste op een klantonvriendelijke manier behandeld en heeft ze ons gesprek opgehangen.
Helaas zullen wij over gaan op juridische stappen, dit kan zo niet. Schade maken aan een voertuig en vervolgens de eigenaar van het kastje naar de muur sturen.

26. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klantonvriendelijk, dwingen iets af, geen klachtafhandeling

Klantonvriendelijk
1. ze plannen zelf een afspraak die je dan zou kunnen wijzigen. Als je belt blijkt dat wijzigen niet te gaan alleen maar naar een ander tijdslot op die dag. Een andere dag kan niet dan wordt je mogelijk in toekomst nog een keer benaderd maar wanneer dat is en hoe lang dat kan duren kunnen ze niet zeggen. Er zijn ook mensen die moeten werken of die om een andere reden die specifieke dag niet kunnen!!
2. ze komen in een tijdslot. Je moet hiervoor 2 uur thuis zijn. Ze komen dan in ons geval net 3 min. voor einde tijdslot binnen en dan moeten ze nog starten. Dit is dus geen 2 uur durend tijdslot. Heb gebeld waar ze bleven en krijg dan de uitleg dat ze nog een paar min. voor het einde van het tijdslot kunnen beginnen. Het tijdslot is dus niet voor jou als klant maar voor hen om te komen, zo staat het echter niet in de brief.
3. als je een klacht indient krijg je 0 begrip en al helemaal geen respons

waardeloos dit bedrijf! je kunt echter geen kant op als klant zijnde dus je moet wel..

22. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Doen niet waar ze volgens hun website voor staan.

Op hun website staat:
"Wij zijn bij glasvezelprojecten vaak ‘in the lead’ en nemen een groot deel van de communicatie voor onze rekening. Tijdig, duidelijk en afspraak is afspraak, zijn daarbij kernwoorden. "
Tussen 08:00 en 12:00 een afspraak - om 13:00 gebeld - waar zijn jullie dan? Dat kon de dame aan de telefoon niet zeggen, en de straat was in behandeling dus ik moest maar wachten.
Om 16:00 nog eens gebeld. Ze maken een nieuwe afspraak.
De dag erna gebeld, wanneer is die nieuwe afspraak, en waar waren jullie?
Nou ze hadden een melding gemaakt en dat is alles wat ze konden doen. En een nieuwe afspraak kan niet ingepland worden want 'hoogbouw'.

Vind er wat van dat deze klanten'service' zo slecht is dat ze niet eens even een belletje kunnen maken met de mensen aan de grond om uit te vinden waar ze zijn, om even aan te geven dat er iemand op ze zit te wachten, en dan vervolgens even een terug koppeling te geven.

De klanten'service' probeert je af te schepen met "meldingen" en andere onzin, zonder dat ze daadwerkelijk wat werk verzetten of ergens achter aan gaan.

Uiteindelijk kpnnetwerk aan de lijn gehad, die hebben meteen even een mailtje gestuurd naar de projectmanager - kijk, ZO kan het ook.

Maar niet bij van gelder telecom.
Geen duidelijkheid, niet tijdig, en afspraak is zeker geen afspraak.
wat een pleuris bedrijf.

16. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar en slecht. Dan maar geen Glasvezel!

3 Afspraken gemaakt. Afspraak 1: niet komen opdagen zonder reden. Afspraak 2: niet komen opdagen en pas nadat ik had gebeld was het excuus dat het Ramadan was en er dus geen installateurs waren. Afspraak 3: WEER niet komen opdagen, weer zonder reden of belletje.
Echt ongelofelijk dat KPN met dit bedrijf in zee gaat. Glasvezel zou makkelijker moeten zijn en je het niet als consument moeilijker maken. Dan maar geen glasvezel. Voorlopig zit ik hier nog 7 jaar en de buren onder mij kunnen hierdoor dus ook geen glasvezel krijgen want ik ga niet nog een dag thuisblijven voor niets. Echt niet te geloven.

2. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reageert niet op mails, wacht al 1,5 jaar tot ze de glasvezel (die al bij de voordeur ligt) even komen doortrekken naar de meterkast.

Totaal geen planning, voortgang of wat dan ook uit te krijgen.

Als ze mensen nou alleen al zouden informeren over de voortgang in hun gebied zou dat al enorm schelen, het hoeft echt geen exacte datum te zijn, maar gewoon de voortgang.

Er is notabene een website waar je je postcode kunt invullen met een heel stappenplan van aanleg in de straat tot wijkkast, meterkast etc, maar zelfs daar houden ze de status niet bij, staat bij mij nog steeds gewoon op de eerste stap.

Informeer de mensen!

25. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht al 6 maanden op een glasvezel…

Ik wacht al 6 maanden op een glasvezel kabel! Na maanden wachten was het dan zo ver, er kwam iemand een mantel graven aansluitend zou de glasvezel getrokken worden. Dit ging niet goed vanwege een “link” in de kabel. Maar ik zou die vrijdag dan wel
Maandag gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Ik ben nooit meer gebeld!!! Na zelf ongeveer om de dag gebeld te hebben en telkens “terug gebeld te worden” NOT! Wacht ik inmiddels alweer 1,5 maand. Oh en op de site staat het mail adres van de Directeur maar die reageert al helemaal niet. mega slechte bedrijfsvoering

21. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf helpt je hele straat om…

Dit bedrijf helpt je hele straat om zeep als ze aan het werk zijn. Maken onnodig alle wortelstelsels van de bomen kapot, helpen het complete gras om zeep door er een laag zand op achter te laten, en de stoepen en straten die ze openbreken worden heel slecht hersteld als ze klaar zijn met het werk. Als je foto's als bewijs maakt krijg je ook nog een grote bek van hun incompetente personeel. Bedankt voor het compleet verzieken van mijn straat!

6. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

een slecht bedrijf die beloftes niet nakomt!

na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt voor het plaatsen/doortrekken van de glasvezel kabel in de woning ga je er natuurlijk vanuit dat ze ook langs komen.
helaas is dat bij dit bedrijf dus nietzo. nadat ik eerst op de dag zelf nog telefonisch contact heb gehad met het bedrijf om te kijken of ze een indicatie hadden rond welk gedeelte van de dag ze langs zouden komen (tussen 13:00 en 18:00 is naar mijn mening wel erg breed) werd ik erg slecht geholpen, de klant is blijkbaar niet belangrijk voor hun..

maar het ergste is dat ze niet eens zijn komen opdagen!
en tevens waren ze ook niet meer bereikbaar hierna?
het nakomen van afspraken is voor dit bedrijf dus niet belangrijk, en zelfs is het niet eens mogelijk voor hun om contact op te nemen.

en blijkbaar ben ik niet de enige waarbij dit gebeurd als ik kijk naar de overige klachten...

31. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoe halen ze het in hun hoofd bij KPN…

Hoe halen ze het in hun hoofd bij KPN om met dit bedrijf in zee te gaan.
ik zit te wachten op een glasvezel aansluiting. echter moet het bedrijf van Gelder langskomen om wat te regelen (niemand verteld je wat, maar het is wel nodig) dan heb je iemand van hun planning aan de telefoon en moet je op een bepaalde dag thuis zijn. want dat was de enige en laatste mogelijkheid. en zit je dus gedwongen om hun tijdstippen thuis. aan het eind van hun zelf doorgegeven tijd maar eens bellen, vragen waar ze blijven. wordt er even gezegd dat die afspraak niet ingepland had mogen worden. dit zorgt er dan voor dat je onbetaald thuis hebt gezeten, en dat het je dus letterlijk geld heeft gekost. enige compensatie vanuit dit bedrijf blijft uit. meerdere malen netjes aangegeven dat ik dat wel verwacht. maar helaas.
ik hoop dat iedereen snel afscheid neemt van dit bedrijf.
jullie hebben vast mijn contact gegevens. mochten jullie je toch nog bedenken. dan hoor ik het graag.

20. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een ontzettend slechte service

Wat een ontzettend slechte service. Onbeschofte medewerkers, niet behulpzaam of oplossingsgericht en totaal niet klantvriendelijk. Een cursus communicatie zou zeker niet misstaan. Zou KPN ten zeerste aanraden niet meer met deze mensen samen te werken.

20. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 dagen zonder Internet gezeten + mijn…

3 dagen zonder Internet gezeten + mijn muur beschadigd van mijn huis die pas gerenoveerd was. Al vanaf november 2022 tot op heden geen terugkoppeling van ze en ook niet voor een oplossing gezocht. Wordt een juridische zaak

Schande!!!!

26. Februar 2023

glasvezel werkt niet

glasvezel werkt niet, dus een afspraak gemaakt voor een monteur. Deze kwam nooit opdagen.
Vervolgens telefonisch geprobeerd een nieuwe afspraak te maken, maar al 2 dagen aan het bellen zonder enige reactie, niemand lijkt iets te kunnen of willen doen.

5. Februar 2023

Na 2 jaar nog altijd geen aansluiting

We hebben ons een kleine 2 jaar geleden opgegeven voor een glasverbinding van Delta fiber.
Werkzaamheden werden uitgevoerd door van Gelder.
Tot op heden steekt er een kabel uit de grond bij de voordeur en we krijgen van Gelder met geen mogelijkheid in beweging.
Eerst stond de oplevering op afgekeurd, niemand wist hoe dat kon maar het werd aangepast. Vervolgens zou de schouwer komen maar een planning kon niet gegeven worden. Uiteindelijk komt de schouwer, hij maakt foto’s en vertrekt. Opnieuw blijft het stil totdat we een klacht indienen bij Delta.
Van Gelder stuurt een mail met de opmerking dat de schouwer een aantekening heeft gezet op de foto’s en wel zo dat er niet duidelijk is waar de kabel zit..of ik een foto kan maken en door kan sturen… dat hebben we gedaan en opnieuw niets meer gehoord ook niet na een herinneringsmail van ons.
Het is ronduit schandalig zoals ze met klanten van Delta omgaan.
Tussen alle stappen zit een periode van maanden wachten en nog altijd zijn we niets opgeschoten.
Rest ons niets anders dan de aanvraag bij Delta te annuleren.

16. November 2022

Slecht, slechter, slechts

29 september 2022 na meer dan halfjaar vertraging eindelijk de glasvezel naar binnen gebracht, het kastje is geïnstalleerd in mijn meterkast. Na de installatie is aan het eind van de middag een monteur langsgekomen om het kastje door te meten. Hij vertelde ons dat alles werkt maar alleen het signaal omgezet moet worden bij het hoofdbureau. Na 3 dagen wachten zelf contact opgenomen met tmobile (mijn internetprovider) zij verwijzen mij terug naar kpn aangezien die over het glasvezel netwerk gaat.

Na dik een uur in de wacht te hebben gestaan werd ik begroet door een klantenservice medewerkster van, van Gelder. Schijnbaar is dit het bedrijf wat in opdracht van kpn bij ons in de buurt het glasvezel aanlegt. Ik leg het probleem uit en vraag wanneer het signaal aangezet kan worden zodat ik glasvezel/WiFi kan gaan gebruiken. Zij kon mij hier geen antwoord op geven? Dit is raar aangezien er letterlijk alleen een signaal aangezet/doorgezet oid moet worden. Dit gesprek werd steeds vervelender aangezien het enige antwoord bleef, ik weet het niet en het enige wat ik kan doen is een mail sturen?!?! De vraag voor leidinggevenden te spreken werd in de kiem gesmoord want ze konden letterlijk niks doen. Sta je dan als particulier/consument. Afhankelijk van 3 bedrijven, tmobile mijn internetprovider, kpn netwerk voor de glasvezel en het bedrijf wat het aanlegt van Gelder. Niemand kan mij een antwoord geven en na om de dag contact met kpn netwerk/van gelder en tmobile voel je je letterlijk tussen het wal en schip vallen. Ieder telefoongesprek wat ik gevoerd heb met van gelder blijf ik het antwoord ontvangen met dat er een mail gestuurd word naar de coördinator en ze wel contact met me opnemen?! Tot opheden raadt je het al.. geen enkel contact.
Vanmorgen wederom contact opgenomen met tmobile en van gelder met de vraag wat de status is, Wederom kon er alleen een mail gestuurd worden. Tevens de vraag waarom mijn buren wel glasvezel hebben en wij niet?! Terwijl het kastje daar pas afgelopen vrijdag 28 oktober 2022 geïnstalleerd is, gek dat er vanuit kpn/van gelder meteen opdezelfde dag gehandeld kan worden??

Graag verneem ik zo spoedig mogelijk een antwoord van een van jullie partijen, van gelder of kpn netwerk en zie ik een passende oplossing tegemoet.
Zoals je begrijpt betaal ik nu voor een internetverbinding die niet bestaat, terwijl ik afhankelijk ben zoals heel Nederland van internet.

1. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een bende. Zowel van Gelder als Delta zelf.

Onverwacht monteurs aan de deur gehad voor bepalen glasvezelnetwerk onder werktijd. Ik was er niet (duh.. werktijd.. onverwacht..).

"Graag binnen 5 werkdagen contact met ons opnemen zodat we dit kunnen regelen."

Jullie zijn telefonisch nagenoeg niet bereikbaar, wanneer wel gehoor alleen maar de mededeling "Een ZZPer gaat over uw wijk, wij kunnen alleen vragen contact met u op te nemen." Inmiddels 4 weken verder en helemaal niks.. Telefonisch wederom niet te bereiken.

Delta zelf geeft ook geen enkele opheldering. Verwijzen alleen maar terug naar dit bedrijf welk niet bereikbaar is en zich niet aan afspraken houdt.

Als aankomend klant zie ik de toekomst met Delta somber in. In die paar dagen tijd veroorzaken ze meer irritatie dan Ziggo ooit gedaan heeft, en die kan er ook wat van.. Dit is inclusief de periode dat ik tig monteurs over de vloer heb gehad vanwege een slecht werkende verbinding gedurende 4 maanden bij Ziggo.

Hou je aan gemaakte afspraken en zorg dat je beter bereikbaar bent.

31. Oktober 2022

Glasvezelaansluiting door Van Gelder Telecom

Op 17 okt zou Van Gelder Telecom de glasvezelaansluiting doortrekken naar mijn meterkast. Hiervoor speciaal vrij genomen. Deze afspraak is Van Gelder Telecom niet nagekomen. Gebeld, gemaild en ge-appt, nul op rekest. Vervolgens KPN Netwerkbeheer ingelicht over de gang van zaken aangezien zij opdrachtgever zijn, ook een klacht ingediend. Tot nog toe geen enkele reactie gehad. Schandalig dat KPN Netwerkbeheer nog zaken doet met dit bedrijf gezien de vele klachten over Van Gelder Telecom.

17. Oktober 2022

Nog steeds aan wachten

Via liander gasafsluiting wordt uitgevoert door van gelder.
Wacht al bijna een jaar op gas afsluiting.
E-mail krijg geen reaktie.
Telefoon wordt nooit opgenomen.
Het is gewoon een 5min bandje dat daarna automatisch ophangt..
Heb 1x iemand aan lijn gekregen, en die zij dat de juiste persoon er nu niet was en dat ze volgende dag zouden terug bellen. (Is nu al weer meer dan maand later).
Je hebt optie telefoon nummer achter te laten, je wordt nooit teruggebelt.
Dit bedrijf heeft eerder mijn elektra aansluiting verhoogt. Hebben toen schade gemaakt, wat ze verborgen en me niet lieten weten. Via liander werdt dat naar hun doorgestuurt, en heb daat ook nooit antwoord op gehad....

10. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr