Nopea palvelu, hyvin vastattu sposteihin. Hieman säröä toi se että tilattu tuote oli eri mitä nettisivuilla näkyi, ja myös patruunoiden tilavuus oli eri mitä oli tilattaessa. Kuluttajna kannalta olisi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Epson Ecotankistani alkoi loppua uhkaavasti musta väri kun ajoin tulostuspäiden huollon läpi ja tarvitsin printteriä yhtäkkiä paljon. Äkkiä tilaamaan Väriaineelta (eka kertaa )kun näytti olevan laaja... Mehr ansehen
Variaine.fi-verkkokaupasta tilaamani mustekasetit Epson SX125 -tulostimeen ovat toimineet yleensä hyvin. Joskus on tapahtunut sellaista, että jotkut kasetit ovat lakanneet toimimasta, vaikka niissä on... Mehr ansehen
Tilasin koemielessä variaine.fi:ltä HP-värikasetin ihmetellen samalla hintahaitaria kyseisten kasettien tarjoojilta. Mikä hintataso on sittenkin se todellinen materiaalikuluihin perustuva? Jäi vaivaam... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
TILAA HETI ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ Tuotteet perillä jopa seuraavaksi päiväksi Yritykset ja yhteisöt eivät tarvitse erillistä tilinavausta Monipuoliset maksutavat - myös sähköinen lasku Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% VALITSE LAHJA KUPONKIKOODILLA ...
Kontaktinformationen
Finnland
- variaine.fi
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Toimii
Nopea toimitus. Tuote toimii moitteettomasti ja oli vaihtoehdoista edullisin. Etuna vielä ilmainen vanhan kasetin palautus.
Kaikki toimi
Kaikki toimi, oikea tuote toimitettiin nopeasti!
Siirryin viisi vuotta sitten Väriaineen asiakkaaksi
Siirryin viisi vuotta sitten Väriaineen asiakkaaksi ja siitä lähtien olen ilolla tilannut kaikki kasetit heiltä. Hinta-laatusuhde on markkinoiden parhain, ilman muuta!
Hyvää palvelua!
Tilaukset on toimitettu todella nopeasti. Olen saanut hyvää palvelua ja muutaman kerran on käynyt, että kasetti ei ole toiminut ja olen saanut sitten uuden kasetin tilalle.
Erittäin ystävällistä ja asiallista palvelua ja toimivat tuotteet. ISO KIITOS!
Asiantuntemus nopea palvelu
Tilaukseni toimitettiin nopeasti ja…
Tilaukseni toimitettiin nopeasti ja hinta on edullisempi mitä olen muualta tilannut vastaavaa tarvitsemaani tuotetta. Suosittelen!
Olen usean vuoden ajan saanut kahteen…
Olen usean vuoden ajan saanut kahteen tulostimeen oikeat värisäiliöt, nopea toimitus, luotettava, edullinen, tulen jatkossakin tilaamaan täältä.
Tilaus tuli aivan lupausten mukaisesti
Tilaus tuli aivan lupausten mukaisesti, toimii niin kuin pitääkin, kiitos
Toimitus sujui hyvin.
Toimitus sujui hyvin.
Värikasetti toimii hyvin ja hintakin kohdallaan.
Mustekasetilla nopea toimitus.
Mustekasetilla nopea toimitus.Tulostus toimii moitteetta.Kiitos.
Nopea toimitus
Kaikki sujui jouhevasti. Tosi nopea toimitus.
väriaine
Tilasin tuotteet jotka edullisia täällä ja toimitus oli molemmilla kerroilla todella nopea. Värit sopivat hyvin ja tulostinkaan ei herjaa vaan hyväksyy kasetit kuin alkuperäiset.
Tilaus helppoa ja tuote tuli nopeasti.
Helppo tilata
Helppo tilata, nopea toimitusaika ja toimituspaikan voi itse valita.
Tilaus oli noudettavissa kolmantena…
Tilaus oli noudettavissa kolmantena arkipäivänä lokerikosta. Tuotteen hinta ok, vain non kolmasosa alkuperäisestä. Aiemminkin olen täältä tilannut eikä värikasetin kanssa ole tullut mitään ongelmia.
Asiantunteva palvelu
Sain todella hyvää ja asiantuntevaa neuvontaa. Sen lisäksi toimitus oli nopea ja sujuva.
Second time I order and everything went…
Second time I order and everything went well. I did this time pick up and was quickly.
Asiantunteva ystävällinen palvelu
Sain puhelimessa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua suomeksi jo ennen tilaamista. Auttoivat tulostimeeni sopivan kasetin löytämisessä. Kasetti tuli perille kahdessa päivässä ja tekee hyvää jälkeä. Aina voisi olla halvempikin, mutta Kiinasta jo sen verran monta toimimatonta kasettia tilattuani maksan nyt pari euroa enemmän.
Toimitus lähti heti tilauspäivänä
Toimitus lähti heti tilauspäivänä, vaikka tilasin noin kahden kieppeillä. Minulle tuli laserkasetti HP tulostimeen ja en huomaa jäljessä mitään eroa alkuperäiseen. Yksi tähti lähti kun Postilla meni extra päivä toimituksessa eli perjantaina lähti ja tiistaina oli vasta noutopisteessä. Joo, on jouluruuhka Postilla mutta silti…
Tavara ei ole tullut vaikka on 10pvä…
Tavara ei ole tullut vaikka on 10pvä tilauksesta.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.