Jätte bra snälla när man pratar med dom via telefonen jätte fin mössa had jag fått materialet är perfekt allt fint också tack så mycket vasastudent för den underbara mössan jag har fått ska också få v... Mehr ansehen
För detta pris så får man en mössa som lätt hade kostat mycket mer på andra hemsidor, man får en underbra mössa som ser lyxig ut till relativt billigt pris och leveransen var väldigt snabb, om man had... Mehr ansehen
Ärligt talat rekommenderar jag alla studenter att använda just det här företaget. Leveransen är extremt snabb, kvaliteten är bra och priserna är rimliga. Jag hade möjligheten att designa en mössa prec... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Väldigt bra pris jämfört med andra stora företag som säljer studentmössor och kvalitén är inte sämre för det. Kundservicen är bra. Vasastudent bryr sig om sina kunder och svarar snabbt när man kontakt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vasastudent är ett nystartat bolag med fokus på tillverkning av Studentmössor. Vi tillverkar allt inom Sverige och lovar kvalitet och snabba leveranstider.
Kavallerivägen 4A, 174 58, Sundbyberg, Schweden
- support@vasastudent.se
- vasastudent.se
Jätte jätte fin mössa!
Jätte jätte fin mössa!
Först trodde jag den var grådassig men det är påsen den kommer i och försvann med en roller för kläder!
Storleken var rätt och super skön kvalitet! Så bra med 1300 kr erbjudande så jag fick fria händer och mössan vart underbar!
Tack 36 år och ska ta gymnasiekompetens! Hejja mig 🧡☺️

Rekommenderas 💯⭐️
Jätte lätt att designa. Snabbt och inget krångel. Super fin mössa med dustbag och kartong 😍 helt klart fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ja o priset är fantastiskt.

Snygg studentmössa
Studentmössan var precis som bilden i butiken. Angiven Storlek var kanske något stor, beställde st 58 men var nog närmare 59. Väldigt nöjd med allt på mössan!

Antwort von Vasastudent
Jättefina mössor till superbra pris
Jättefina mössor till superbra pris. Och snabba leveranser. Bara positivt med vasastudent.

Allt va bra
Allt va bra! Och jätte trevliga är ni 👍🏾

Rekommenderar!
Nöjd son! Snabb leverans! Jätte fin! Och OTROLIGT bra pris, 1400!!!👌🏼Vem betalar över 3000 för en studentmössa som används i max 1-2 dygn liksom!🙄

Mössan är fin
Mössan är fin, snabbt leverans, och den var billig jämfört med kvaliteten av mössan.

Antwort von Vasastudent
Riktigt bra service och snabb leverans
Riktigt bra service och snabb leverans, trevlig kundsupport. Snabba svar dessutom, rekommenderar verkligen

Antwort von Vasastudent
“Jag är jättenöjd med min studentmössa…
“Jag är jättenöjd med min studentmössa från Vasastudent. Den är av hög kvalitet, har en snygg design och passar perfekt. Jag fick den snabbt levererad och fick bra service från kundtjänsten. Jag rekommenderar verkligen Vasastudent till alla som vill ha en fin och prisvärd studentmössa.”

Antwort von Vasastudent
snabb leverans och såg lika bara som…
snabb leverans och såg lika bara som bilden som verklighet

Bästa studentmöss företag.
Jag köpte min studentmössa från Vasastudent och det va det bästa ja gjorde. De har verkligen bästa kundservicen jag fick så mycket hjälp från de när det gällde färger och andra saker de hjälper verkligen med allt man behöver. Det bästa med de är att de har studentmössor till rimliga priser alltså BARA FÖR 1299KR!!!! Och allt extra tillgång på mössan ingick. Jag är verkligen så nöjd för den var så fin. Och till skillnad från andra mössföretag så kommer den på BARA 2 VECKOR. ÅRETS BÄSTA KÖP!!!

Rekommenderas verkligen!
Fantastisk service och kvalitet på studentmössorna! Beställde en mössa för ett tag sedan och mössan gick oerhört fort att få hem. Väldigt prisvärda studentmössor! Bra kundbemötande och service där jag dessutom fick en snygg kartong inkluderad! Rekommenderas skarpt!

Antwort von Vasastudent
Jag personligen är mycket nöjd av…
Jag personligen är mycket nöjd av designen och speciellt kvalitet.

Vasastudent Style Advisor!
Jag köpte nyligen en studentmössa till min gudson och kunde inte vara mer nöjd med den fantastiska personliga servicen jag fick från Vasastudent Style Advisor. Från början till slut var de engagerade och hjälpsamma, vägledde mig genom hela processen för att säkerställa att jag fick exakt det resultat jag önskade. Det var verkligen en smidig, personlig och trevlig upplevelse. Tack Vasastudent för den professionella och personliga touchen – min gudson är överlycklig med sin studentmössa! Rekommenderas varmt.

Antwort von Vasastudent
Jag vill säga att jag är super nöjd med…
Jag vill säga att jag är super nöjd med min studentmössa.
Jag var så överlyckligt när jag såg den från er❤️🩹

Antwort von Vasastudent
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.