Mooie lay out en de site is makkelijk te verkennen en mooie welkom bonus van 250 free spins… thats it 50 euro gestort 0 bonus games op 0,25/0,50 ct inzet met bonus verdubbelaar aangevinkt... Mehr ansehen
Snap de negatieve reviews niet. Net een account aangemaakt, 50 euro rond gespeeld voor de 250 free spins. Zouden binnen 24 uur op mijn account staan en na 2 uurtjes stonden ze erop. Met de eerste 5... Mehr ansehen
Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Oplichters
Het is schandalige dat voet hier mee weg komt speel al.een poosje maar iets wint ho maar mensen hier ga met zijn allen een aan klacht indienen tegen casino vbet met meer mensen st je veel sterker laten we zorgen dat sie vbet er gewoon uitgegooid wordt hier in Nederland eendracht maakt macht want dit is pure oplichters praktijken.en dit mogen ze niet toe laten beetje rijk worden over andere mensen zijn rug die proberen en hopen dat ze een klein beetje geld winnen GA MET ZIJN ALLEN EEN AANKLACHT IN DIENEN TEGEN VIBET CASINO
Ik mis nog steeds geld.......
Ik mis nog steeds geld dat overgeschreven zou moeten zijn naar mijn rekening. Ik ben twee weken verder en er is nog steeds niks gebeurd. Elke keer wordt gezegd: u krijgt een mail. Nu kan ik niet eens meer bij de transacties, probleem okk weer onbekend en wederom: u krijgt een mail. Dit klinkt niet echt betrouwbaar. Ik ga mijn rechtsbijstand inschakelen en raad een ieder actie te ondernemen.
Komen afspraken consequent niet na.
Komen afspraken consequent niet na.
Weigeren mee te werken, of verantwoordelijkheid te nemen voor fouten die worden gemaakt.
Ik zal hier niet meer spelen, want zo ga je niet met mensen om.
Holy shit wat slecht...
Holy shit wat slecht...
Geknoeid met rtp slechte games die vaak vast lopen geen bonus games te krijgen zelfs niet na 800 spins🤣🤣🤣🤣🤣
Storting niet bijgeschreven
Storting niet bijgeschreven zou zo snel mogelijk teruggestort worden iig binnen 2 dagen. Na 3 dagen weer contact opgenomen en ze zouden het zo snel mogelijk regelen maar er gebeurt niks. Wat een sneue klantenservice, slechte site en niet betrouwbaar
Mooie lay out en de site is makkelijk…
50 euro gestort 0 bonus games op 0,25/0,50 ct inzet met bonus verdubbelaar aangevinkt op pragmatic slots.
250 free spins van 0.20 ct per stuk… resultaat 0 bonus games en netto 21 eu overhouden.
Met dit bedrag alle spins op 0.25 ct gespeeld op Gates of Olympus. Resultaat 0 bonus games en binnen 5 min alles weg….
Alle spellen worden op laagst mogelijke RTP aangeboden van de provider !!! 94% op alle pragmatic slots vandaar valt hier weinig tot niets te halen !!!
Speel hier 1 keer voor de bonus daarna wegwezen beste of alleen live games l
Zeer slechte ervaring met VBet.
Tijdens het spelen viel er een Grand jackpot (ongeveer €9.000), maar er werd slechts €34 uitbetaald. Sinds mijn melding krijg ik geen inhoudelijke uitleg, geen spelreconstructie en geen serverlogs. Er wordt telkens gezegd dat het “in onderzoek” is en dat er een e-mail zou zijn verstuurd, maar die heb ik nooit ontvangen.
Inmiddels zijn we weken verder zonder oplossing of transparantie. Een vergund online casino hoort volledig inzicht te geven in speldata en uitbetalingen. Dat gebeurt hier niet.
Voor mij voelt dit als misleiding en het achterhouden van informatie.
Spelers verdienen eerlijkheid en duidelijkheid — wees daarom zeer voorzichtig.
Snap de negatieve reviews niet.
Snap de negatieve reviews niet.
Net een account aangemaakt, 50 euro rond gespeeld voor de 250 free spins. Zouden binnen 24 uur op mijn account staan en na 2 uurtjes stonden ze erop. Met de eerste 50 free spins op starlight Princess 2 bonussen gekregen en eigenlijk mijn inzet al terug verdiend. Nu nog 200 free spins te gaan op meerdere slots. Aanbod is groot (genoeg) support reageerd snel, dus tot nu toe alleen maar positief. Top Casino!
Edit: uitbetaling was binnen minuten op mijn rekening. Zal zeker aanraden om hier nog eens te spelen
Gewoon slechtste casino ooit toto vooral
MEEST DIKKE SCAM SITE DIE ER IS.
MEEST DIKKE SCAM SITE DIE ER IS.
Die vieze william moet je niet vertrouwen.
GA HIER NOOIT IN JE LEVEN SPELEN DEZE HELE SITE IS RIGGED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geen prima website
Ik ga mijn rating van 4 sterren naar 1 ster aanpassen. Ze zetten limieten aan mijn inzet, ze proberen mij weg van spelen te hebben met niet zo leuke taktieken. Geen professionele behandeling,er zijn andere meer interessante aandieders op de markt.
Ik snap de negatieve reviews niet
Ik snap de negatieve reviews niet
Klantenservice is geen bot en ze zijn erg vriendelijk. Win kansen zijn ook prima. Plus snelle uitbetaling
SPEEL HIER NIET!!!
SPEEL HIER NIET!!!
ik ben toch geneigd op een melding te gaan doen bij de KSA ik heb een aantal keren opgenomen hoe het spelen gaat bij olympus 1000 de scatters rondes komen niet boven de 500.
Paar keer 100x gehad viel niet, net 250x gevallen op 50 cent dat is 128 euro LOL na 1700 euro gespeeld te hebben.
Stelletje fraudeurs zijn jullie heb dit nog nooit meegemaakt op een ander platform
I PRESENTING THIS MATTER BY FILEING A…
I PRESENTING THIS MATTER BY FILEING A COMPLAINT TO THE "KANSSPELAUTORITEIT". IT IS UNACCEPTABLE THAT A LEGAL CASINO USES SUCH PRACTICES IN THE 21ST CENTURY!!!!!
Vul je voetbal wedstrijden voor vandaag…
Vul je voetbal wedstrijden voor vandaag in staat 25 dec bij en live maar die worden pas 2 januari gespeeld, zeg je er wat van, zeggen ze heb je vast verkeerd gekeken kan ze annuleren met 2 uur wachten, en ze komen niet eens tegemoet met iets,, laaste keer dat ik er speel,, wacht deze annulering af en dan verwijder ik me account mensen daar niet spelen
Net een account gemaakt
Net een account gemaakt. Wat een vreselijke website. Geen aanrader. 2uur lang gespeeld. Geen winkansen
Geen rtp. Alleen dode spins.
Ik speel hier niet meer. Vbet, krijgt 0,0 sterren. Hier is geen vermaak. Alleen maar stress.
NL goksites nep
Aanmelden gaat snel en goed storten ook en uitbetalen als het kan.....,marja net zoals alle andere Nederlandse STAATS casino's, alleen maar dode spins sessie en geminimaliseerde prijsjes van max 10 tot 15 euro en de preciessie van elke spins dood hahahah gemodificeerde gokserver van de Nederlandse STAAT dat is de reden en die beslissen per dag .... rpt levels worden zeker niet behaald bonus spel kopen exspres uitzetten omdat ze anders te veel moeten betalen en niet wat ze beweren ,omdat her gokverslavend gevoelig is ,want dan zou je kans op bonus spel niet aanbieden..... ,vbet.com 100x beter en in sportbetting kan en mag je veel meer in de echte gokwereld, beter speel je niet 1van deze goksites van de Nederlandse STAAT, win je teveel in sportbetting krijg je limieten opgelegd zo duidelijke dat ze zelf amper hun verlies nemen ,
Prima casino
Ik kan me niet vinden in de negatieve reacties hier.
Voordelen:
Het aanmeldproces was snel.
Bonus werd gewoon toegekend na het voldoen aan de voorwaarden.
De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.
De uitbetalingen zijn zeer snel (ik heb niet opgelet, maar sowieso binnen 5 minuten op mijn rekening).
Verbeterpunten:
De slots zijn ook prima, al vind ik het aanbod nog wat klein. Dit geldt ook voor het live casino aanbod, hierbij vind ik spellen van Evolution wel wenselijk.
Er komt regelmatig een melding in beeld dat je binnen 2 minuten op ''ok'' moet klikken, anders wordt je automatisch uitgelogd.
Als ik live casino speel op full screen zie ik deze melding niet, waardoor het lijkt alsof ik zomaar uitgelogd wordt. Als iemand hierdoor een winnende ronde misloopt, zou dat zonde zijn. Dat kun je beter voorkomen dan genezen.
Ik weet niet waar alle haat vandaan…
Ik weet niet waar alle haat vandaan komt.
Free-bet werkt gewoon en uitbetaling was letterlijk binnen 15 min.
Website is goed, mobiele app is alleen wel bagger.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.