Jeg havde Søren som kørelærer og Said i teori. Søren er professionel, tålmodig, super flink og snaksalig. Kan klart anbefales. Han gør køre oplevelsen tryg. Said gør teori-timerne så sjove, som... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg havde Søren som kørerlære og havde ikke andet en gode oplevesler. Han er sød og tålmodig, og en meget god lærer, i sær med at pointere ting og forklare lidt ekstra til sådan nogle som mig som e... Mehr ansehen
Glimrende køreskole! Bestod begge prøve i første omgang. Havde Morten både til teori og praksis. Rigtig dygtig til at forklare, hjælpe og have en god stemning i skolevognen. Nemt at få køretider... Mehr ansehen
Det har været en helt fantastisk oplevelse. Det har været hyggeligt og lærerigt. Nye venskaber og en rigtig god kørelærer. De er søde og venlige. Kan helt klart anbefales!
Kontaktinformationen
Vallensbæk Stationstorv 86, 2665, Vallensbæk, Dänemark
- 20719179
- Info@vbks.dk
- vbks.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Struktureret og social kørelærer med…
Struktureret og social kørelærer med styr på det faglige. Der er ingen slinger i valsen og jeg var aldrig i tvivl om det høje kompetenceniveau.
Vallensbæk køreskole har jeg været…
Vallensbæk køreskole har jeg været rigtig glad for, især kørelærer Søren har været rigtig god. Jeg har kun haft gode undervisninger under hele forløbet.
Jeg bestod teori for først gang, men køreprøve skulle dog lige prøve et par gange. Køretimerne har været meget gode og lærerige og Søren har været meget god til at vejlede og hjælpe.
Så kan jeg helt klart anbefale Vallensbæk køreskole.
Begge prøver bestået i første forsøg
Begge prøver bestået i første forsøg. Super god køreskole.
Jeg har haft Søren som kørelærer
Jeg har haft Søren som kørelærer, og det er gået perfekt. Begge prøver bestået i første hug, og Søren er virkelig god til at forberede en på prøverne, og gøre at man føler sig sikker på at bestå, når man skal op.
Vallensbæk køreskole er en rigtig godt…
Vallensbæk køreskole har jeg været rigtig glad for, kørelærer Søren har været rigtig god. Jeg har kun haft gode undervisninger under hele forløbet.
Jeg bestod teori og køreprøve, ved første forsøg. Har kunne planlægge køretimerne ud fra mit arbejde, det har haft en stor betydning for mig. Så kan helt klart anbefale Vallensbæk køreskole.
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, søren var rigtig god til at gøre mig klar til køreprøven så jeg bestod første forsøg. Kan klart anbefale!
Kommer fra tidligere køreskole
Jeg havde tidligere gået på en køreskole i Brøndby, hvor jeg havde det rigtig svært ved at bestå min teoriprøve, her dumpede jeg 2 gange og så lukkede skolen, og dette tilfælde fandt jeg Vallensbæk køreskole, jeg endte med at få nogle teori timer, så jeg kunne gå op og bestå, det klarede jeg, herefter skulle jeg til køreprøve, Morten som var min kørelærer, var meget lærerig, og sagde alt det jeg skulle, bare jeg kunne huske det til prøve, det var rart og endte så med at gå op og bestå min kører prøve i første hug.
Bestået begge prøver i første forsøg
Har haft Søren som kørelærer og det har været en rigtig god oplevelse. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Køretimerne har været meget gode og lærerige og Søren har været god til at vejlede og hjælpe.
Bestået begge prøver i 1 forsøg
Bestået begge prøver i 1 forsøg. Har haft en god teori periode og kørsel med Morten, det har været sjov, hyggeligt, lærerigt🛻 Morten og jeg har aftalt køretimer så det passede med mit skema (minimalt fravær)
Tusind Tak Morten ♥️🚘
First and foremost, I would like to thank "Morten" my kørelærer for the long patience he has given me. I know its not easy to teach me but he gave all his patience to me and finally I got my "Danish drivers license"!
He is amazing in teaching the teori lessons and even nice to adjust the schedule during my driving lessons as well!
All his hard work pays off today!
Merry Merry Christmas and dont forget to enroll in Vallensbæk Køreskole and look for Morten ♥️♥️♥️♥️♥️

Antwort von Vallensbæk Køreskole
Jeg bestod både teoriprøven og…
Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Det var med hjælp fra gode teorilærere og med Morten som kørelærer. Køretimerne blev lagt, så jeg næsten ikke fik fravær. Jeg kan klart anbefale Vallensbæk køreskole.

Bedste Køreskole
“Fantastisk køreskole!”
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos denne køreskole. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, hvilket siger en hel del! Teoritimerne var de bedste – både sjove, lærerige og med gode præmier engang imellem. Kørelektionerne med Morten var uden tvivl de bedste; han kombinerer humor, ro og gode snakke, hvilket gjorde mig helt tryg og godt forberedt til køreprøven.
Jeg vil klart anbefale denne køreskole til alle, der vil have en grundig og positiv oplevelse på vejen mod kørekortet. Tusind tak for en fantastisk tid!

Antwort von Vallensbæk Køreskole
Morten hjalp mig en del i forhold til…
Morten hjalp mig en del i forhold til at starte et ekstra hold om onsdagen for mig og mine fodbold venner. Jeg blev hjulpet godt på vej især i de sjove teoritimer og jeg bestod begge prøver i første forsøg.

Valg af køreskole
Jeg startede på Vallensbæk køreskole, efter at have gået på en anden køreskole i flere måneder. Da jeg valgte køreskole, var jeg ikke klar over hvor stor en forskel der faktisk er på køreskoler.
Der var en tydelig forskel fra min gamle køreskole til Vallensbæk køreskole. Jeg kunne mærke at kørelæreren faktisk havde lyst til at være der, og at han oprigtigt gik op i, at jeg fik mit kørekort.
Det var virkelig rart at have en kørelærer som gik op i de små detaljer. Jeg følte, at jeg faktisk havde styr på tingene.
Derudover var lige præcis min kørelærer, nemlig Morten, rigtig rar at køre med, han havde først og fremmest styr sine ting, og så er han super imødekommende og ikke bange for at lave en joke under køretureren.
Så tænkt dig godt om inde du vælger en køreskole/kørelærer. Jeg kan ikke anbefale Vallensbæk køreskole nok!! Jeg havde en helt fantastisk oplevelse med dem, og det er selvfølgelig endt med, at jeg har fået mit kørekort.
Så tak til Vallensbæk køreskole, og specielt tak til Morten for en helt igennem god oplevelse.

5 STJERNER!!
5 STJERNER!!
Det har været et fremragende forløb hos Vallensbæk køreskole! Jeg havde Søren som kørelærer hvilket har været en kæmpe fornøjelse, jeg kommer igennem nåleøjet på mange forsøg på teoriprøven og anden gang på køreprøven. Det er dejligt at der ikke er noget hast fra kørelæreren af selvom man kan ha svært ved nogle ting! Alt bliver taget i ens eget tempo og ingen stress. Fleksibel med tider ift. kørsel også under udannelse, hvilket er et kæmpe plus!
Vh. Markus Poulsen

Vallensbæk Køreskole
Vallensbæk Køreskole, i sin helhed, er der ikke meget at sige dårligt om!
Teoritimerne var livlige, lærerige og sjove. Nåede at opleve Cemal og Morten som undervisere, de havde begge godt styr på tingene. Timerne blev altid afsluttet med en lille prøve, hvad man så synes om det er op til den enkelte. For mig personligt, fungerede det meget fint!
Og nu til den praktiske del. Under min tilmeldelse havde jeg mulighed for at ønske en kørelærer, og jeg anede intet om nogle af dem, ikke desto mindre skrev jeg Søren på. Og Søren endte da også med at være min kørelærer, og jeg kan kun sige at det har været en absolut fornøjelse lige fra start! Det var aldrig et problem at få fat på Søren, han kom til tiden, og når han ikke gjorde, så var han hurtig til at kontakte mig og informere om at han var 10 minutter (eller hvor meget) for sent. Magen til fleksibilitet tror jeg sgu også man skal lede længe efter, må jeg alligevel have lov at sige. Om jeg skulle samles op derhjemme eller på skolen, og om vi skulle slutte på skolen, derhjemme eller på arbejdet, det var ingen problemer!
Yderligere kan jeg også kun sige gode ting om Søren, han er ekstremt dygtig, han er snaksagelig på den gode måde, også er han naturligvis også fantastisk til at lære fra sig.
Vallensbæk Køreskole 5/5
Søren som Kørelærer 6/5

Dejligt sted at komme
Dejligt sted at komme, med god energi og masser hjælp at få når man ønsker det tusind tak for kortet 😊❤️💪🏽

kørekort
Jeg har gennemgået et kørekort kursus hos Vallensbæk Køreskole. Det har gennem kurset været positivt med flinke og rolige undervisere der altid har overholdt deres aftaler med mig.

Bedste køretimer
Jeg havde Søren som kørelærer og kan ikke sige nok godt om ham det har været en langt bedre oplevelse end jeg troede det ville være og det var nogle fantastiske køreture vi var ude på👍👍

Begge prøver bestået i første forsøg
Jeg bestod teori første gang ved at have nogen gode teorilærere. Derudover har jeg også lige bestået min køreprøve i første forsøg med Morten som kørelære, med kun få ekstrakøretimer. Morten er en mega god kørelærer, som er god at snakke med. Han er også god til en presse en på en sjov måde, så kæmpe anbefaling fra mig!

Antwort von Vallensbæk Køreskole
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.