Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk Upålideligt Dårlig kundepleje Manglende tilbagebetaling af for meget indbetalt Man får en sludder for en sladder når man endelig kommer i kontakt med dem Og De har ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mit daværende elselskab lukkede pludselig uden vi fik besked. Så blev vi automatisk sendt over i vedvarende a/s. Ikke lige det vi ønskede. Vi meddelte med det samme at vi ville over til Ok. Men allig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter skifte til andet selvskab skulle udestående betales tilbage. Først fik man 1 dato, der kom intet. Så en beklagelse og en ny dato, der kom stadig intet. Til sidst kommer beskeden at det kommer... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

5/2-26 Det hjalp så mange tak for det 🙃 Penge udbetalt efter 4 dage 👍👏 Har sendt en mail til Vedvarende da deres AI siger det er dem der står for tilbagebetalingen, fik så en mail retur omkrin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Stromversorgungsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Vedvarende er et dansk elselskab, der leverer gennemsigtig stabil energi til husstande i hele landet. Vi gør strøm tilgængelig for alle – uden unødig kompleksitet. Vi tager os af indkøb, levering og administration, så du kan fokusere på det, der betyder noget for dig. Ingen salgstaler, ingen bindinger, ingen overraskelser. Energi behøver hverken at være dyr eller besværlig. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser og gør det nemt at skifte til en mere bæredygtig løsning.

1,9

1 Stern

Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Det ligner svindel

Det ligner svindel. De hæver 8500,- kr. fra mit kort 2 dage før jeg flytter selskab.
Jeg blev flyttet fra VestEnergi til Vedvarende da Vest. Lukkede.
15 dage inde i mit kundeforhold har de stadig ikke styr på min flytning og betalinger, og sender rykkere selv om det er dem der ikke har styr på det, og at min konto er i plus 3500,-
Så jeg gør opmærksom på at jeg vil skifte selskab.
2 dage inden flytningen hæver de 8500,- på min konto så nu har de aconto betaling for mere end mit årsforbrug, og kan ikke hjælpe med tilbagebetalingen før om 4 uge.
Min anbefaling til andre: HOLD JEG VÆK!

6. März 2026

Uautoriseret overtagelse af el-aftale

Min far bliver kontaktet af en telefonsælger som får ham lokket til at udlever hans kontonummer. Vi finder senere ud af at det er Vedvarende A/S som har overtaget hans el-aftale, oprettet betalingsaftale i banken og fået overført 2 betalinger uautoriseret og uden accept fra min far. Jeg kontakter deres "kundeservice" som svarer indledningsvist, men da jeg beder om dokumentation for aftalen så stopper kommunikationen fra selskabet / kundeservice. Vi har oprettet en klage hos forbrugerombudsmanden. Har du oplevet noget lignende så opret en klage så vi kan få stoppet dette svindelfirma

27. Februar 2026

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!! Hold jer langt væk fra Vedvarende og tidligere Vest Energi.
Manglende udbetaling fra ophør hos Vest Energi der gik konkurs og nu sjovt nok åbner i nyt navn, Vedvarende.
Det eneste der er vedvarende er direktørens konkursrytteri.
Jeg har forsøgt mange henvendelser hos Vest Energi og Vedvarende uden resultat.

4. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold Jer langt væk fra Vest…

Hold Jer langt væk fra Vest Energi/Vedvarende

Den 13/12-25 opsagde jeg vores abonnement hos Vest Energi( nu vedvarende).
Vi fik oplyst, at ville få returneret vores tilgodehavende på kr. 3975,55 den 15/1 -26.
Efter adskillige mail til Vest Energi uden svar, kontaktede jeg Vedvarende pr. telefon.
Har talt med 3 konsulenter, som alle oplyste, at beløbet ville komme indenfor få dage, men det kom ikke😩
Har i dag sendt en mail til Vedvarende og fået besked, at de ikke har noget med Vest Energi at gøre.
Mærkeligt mærkeligt…
Håber der bliver taget affærer overfor sådanne firmaer😔

2. Februar 2026

Bare hold jer væk

Der ikke andet end problemer med vedvarende i den korte periode, som jeg havde dem.
De sender konstant store regninger, som er helt misvisende, man skal opdatere sine betalingsoplysninger hele tiden.
Kan på ingen måde anbefale dem.

1. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindler firma som trækker penge…

Svindler firma som trækker penge aconto, selvom man har sagt at de ikke skal.
De tager ikke telefonen. Kun hvis man trykker på den tast der hedder opsigelse. så kommer man sjovt nok igennem med det samme.
de har også trukket for tidligere periode, selvom det ikke var dem jeg fik el fra i denne periode. gå en stor bue udenom dem her.

2. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe svar eller intet svar. Intet ansvar.

Er skiftet væk fra Vestenergi, inden det blev til Vedvarende. Har ikke modtaget de penge jeg har tilgode og der er er gebyr på slutopgørelse som ikke er helt fint i kanten.Bliver ringer op af vedvarende der spørger hvorfor jeg er skiftet, jeg forklarer situation og for at vide at jeg skal kontakte jeres kundeservice, det gør jeg så, og får der besked om at I ikke kan se Vestenergi's sager. I må da tage ansvar for de firmaer i overtager!

11. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft en negativ oplevelse med…

Jeg har haft en negativ oplevelse med deres kundeservice. De ændrer automatisk kontrakten for elforsyning. For at annullere den skal man ringe til kundeservice og vente i kø i 25-30 minutter uden at få svar. Jeg kan ikke anbefale dem.

26. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er absolut IKKE tilfreds med dette…

Er absolut IKKE tilfreds med dette selskab, aldrig har jeg betalt så meget for el. Jeg blev automatisk rykket til dem fra Vest Energi som var bagudbetaling og Vedvarende er forudbetaling, så skiftet kostede mig en formue.

1. Februar 2026

Tror det er fup !

Jeg fik en mail hvori jeg skulle underskrive, og give tilladelse til at overgå fra vest energi til vedvarende. De ringer og forlanger mobilepay, for derefter og true med inkasso for ubetalt cirokort. Hvad i alverden sker der, har nu siddet i kø i tlf for en forklaring i en time, og ingen tager tlf.

23. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vest Energi / Vedvarende Energi skylder…

Vest Energi / Vedvarende Energi skylder mig 955 kr. til gode fra min slutopgørelse.Hver gang jeg ringer, får jeg besked om at skrive en mail i stedet. Jeg har sendt flere mails (med vedhæftede beviser som slutopgørelse, kundenummer og kontonummer), men ingen af dem er blevet besvaret.Pengene er stadig ikke udbetalt, selvom det er måneder siden. Det samme mønster gentager sig: telefon → "skriv mail" → tavshed → ingen penge.Det er uacceptabelt kundeservice, især når selskabet har flyttet kunder over og officielt stoppet aktiviteten hos Vest Energi. Jeg har nu klaget til Ankenævnet på Energiområdet og overvejer yderligere skridt.Anbefaler ikke – pas på med tilgodehavender! Det er den samme Direktør som ejer begge med to forskellige CVR.

19. Februar 2026

tilgodehavende - intet svar

Jeg har tilgodehavende ved jer på kr. 5.275 fra den Vester Energi.

Tilbage i november flyttede jeg selskab og fik afvide at I udbetaler tilgodehavende hver d. 15. I måneden - der kom ikke noget i december som lovet og det fik jeg afvide var en fejl og jeg ikke skulle være nervøs for skiftet til vedvarende da aktiviteterne forsat blev afviklet i Vest Energi.

Nu har jeg de sidste 3 måneder forsøg at få svar fra Vest energi via telefon og e-mail - men der er intet svar - alt er nu dødt.!

Med samme ejer er det jo nærliggende og tage fat I Vedvarende for en dialog hvilket også er forsøgt.!

Kunne være fedt hvis man som forbruger kunne få noget afklaring og respons bare nogle steder.

Mvh
Christian

15. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er blevet overført fra vestenergi til…

Er blevet overført fra vestenergi til vedvarende fordi vestenergi ophørte d 31-12-2025 og har penge til gode ved dem nu. Det er samme direktør i begge selskaber så nu har jeg skiftet fra vedvarende til Norlys. Før sikkert ikk de 4000 kr som jeg har tilgode

1. Jänner 2026

Tilgodehavende

Tilgodehavende - kr 1300,-
Aftager nr. 441002 12911
Kære Vedvarende.
Send min slutafregning - nu.
Har rykket flere gange.

19. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg prøver at få mine 150kr tilbage og…

Jeg prøver at få mine 150kr tilbage og de skrev i sidste måned at efter den 15/2-2026?!😆😆 Intet hørt, intet penge!!!!😡😡😡😡
Nu anmelder Jeg dem til Ankernævnet på Energiområdet! Det plejer at hjælpe! Ellers så snyder de som de vil...

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vær opmærksom på dette firma!!

Vær opmærksom på dette firma!!

Der fremgår på deres hjemmeside at de ikke har en bindingsperiode - og det svarer de ligeledes når man snakker med dem op til at blive flyttet over til deres selskab.
Men da vi ønskede at opsige aftalen hos dem svarede de på mail at de har en opsigelsesperiode på løbende måned + en måned. De angiver at bindingsperiode og opsigelsesperiode ikke er det samme.

Sjusket selskab, med misvisende informationer og aftaler om både bindingsperiode og betalingsform.
Og et kunderservice, der kan være svær at forstå på mail.

Vi har fået hjælp af et andet elskab til et hurtigere skift trods Vedvarendes “opsigelsesperiode”.

10. Februar 2026

Tilgodehavende...

Tilgodehavende...
Jeg mangler stadig at få mit tilgodehavende tilbage fra da i hed vest energi, det er 2 måneder siden...
Hvornår får jeg det?
Man kan ikke ringe og der svares ikke på mails...!

16. Februar 2026

Hold jer væk!!!!

Hold jer væk!!!!
Før hed det vest energi. Og de har trukket høje summer penge fra deres kunder, lover pengene bliver sendt tilbage den 15. December så den 15. Januar. Og så lukker de telefonen og svare ikke på mails.
Og nu har du åbnet nyt firma i nyt navn med samme svindler manøvre… pas på. De tager jeres penge og lukker telefonen når du skifter og vil have dem tilbage! Jeg har ikke hørt noget fra dem siden jeg ringede den 5. Januar, har skrevet flere mails… du fusker

15. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr