Ik probeer al enkele weken contact op te nemen langst alle wegen telefonisch, whatsapp, mail, via mybizbike maar ik kan geen contact krijgen dit is onze 5 de fiets die wij aankopen nooit geen prob... Mehr ansehen
Deze morgen langsgegaan in de fysieke winkel Veloci in Kuurne. Door Nicolas geruststellende info gekregen over het herstellen van mijn fiets na valpartij waarna ik verder geholpen werd door een zeer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een fiets van Veloci sinds 2018 Er staan 6000 km op de teller. Batterij was aan vernieuwing toe. Kon ik afhalen in de shop in Mortsel. Dan moest er ook een groot onderhoud gebeuren en een afs... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
2 x Veloci fiets en nu +16000 km in de wielen. Model Diamond 1500 eur/stuk en afgeleverd op 9/2022. Sindsdien niks te klagen, wel genieten en zowaar een besmettelijk merk. Vrienden verkochten hun re... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Weet je nog hoe het voelde om als kind op je fiets te springen? Om alle tijd te hebben om de wereld te ontdekken? Wie zegt dat je je niet opnieuw zo kan voelen? Jij verdient het om zorgeloos door het leven te fietsen. Al meer dan 100.000 fietsers gingen je voor. Ook benieuwd?
Belgien
- info@veloci.be
- veloci.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Beter ga je niet vinden!
Mooie locatie! Goeie sfeer!
Toffe en sympathieke verkopers die rekening houden met de klant.
Goeie prijs-kwaliteit, beter ga je niet vinden op dat vlak!

Antwort von Veloci
Veloci fietsen hebben een uitstekende…
Veloci fietsen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
De ondersteuning door Bizbike is prima.

Top communicatie
Top communicatie, top service! Absolute aanrader!

Antwort von Veloci
Zeer vriendelijke medewerker die mij…
Zeer vriendelijke medewerker die mij onmiddellijk zeer goed heeft geholpen.
Zeer goed service. (Fiets was reeds aangekocht maar levering was nog niet gepland. Via klantendienst levering kunnen plannen)

Antwort von Veloci
Terugkomend op mijn review van 5 mei…
Terugkomend op mijn review van 5 mei j.l. kan ik met tevredenheid melden dat er professioneel gereageerd werd op mijn ongenoegen dat de afspraak van die dag niet werd gerespecteerd. Een nieuwe datum werd snel geregeld via persoonlijke contactname en inmiddels werd de motor vervangen.

Super Veloci
Zeer tevreden over onze veloci fietsen…vriendelijke onderhoudsdienst …na 3 jaar nog geen problemen ondervonden!
Een aanrader!

Antwort von Veloci
Zeer tevreden met de fiets en de service
Zeer tevreden met de fiets en de service. Met name de service is zeer goed. Na melding van een probleem met de electrische ondersteuning, werd de fiets opgehaald en werd er een vervangende fiets geleverd voor de periode van de reparatie duur.

Antwort von Veloci
Een betrouwbare, praktische fiets/ goede prijs/kwaliteit
Ik heb mijn fiets ondertussen al van 2019, ik rij zodanig graag met deze fiets dat ik vorig jaar zelfs de kost heb gedaan om een nieuwe pedaalset laten installeren met middenmotor omdat hij was doorgetrapt. Ik vond het de kost waard. De dochter rijdt ondertussen ook met een Veloci-fiets. Mijn papa (nu 2 jaar geleden gestorven) had op een paar jaren tijd aan elk van zijn kinderen (5) een Veloci-fiets geschonken :-)

Antwort von Veloci
Een super goede fiets en professionele…
Een super goede fiets en professionele ondersteuning en onderhoud

Antwort von Veloci
Ik heb al 5500km op de kilometerteller…
Ik heb al 5500km op de kilometerteller staan , ben zeer tevreden met deze fantastische fiets , heb wat problemen gehad met de ketting met de achterste tandwiel soms bij de hoogste versnelling trapte hij door ,heb een product gekocht voor de ketting en tandwiel zuiver te wassen moet altijd eenmaal per jaar onderhouden, werkt als een Zwitserse horloge voor die moderne fiets aan die prijs daar kan niemand op tippen !!!

Veloci Spirit
We've had the Veloci Spirit for 5 years. Low maintenance, reliable, great value. Still in great nick.

Antwort von Veloci
Mijn echtgenote en ikzelf hebben elk…
Mijn echtgenote en ikzelf hebben elk een Veloci fiets en zijn er uitermate tevreden over ! Het is een plezier om mee te rijden ! Onlangs deden wij een beroep op Bizzebike omwille van onderhoud. Prima vriendelijke service aan huis ! Een luxe ! Wij zouden echt geen andere fiets dan een Veloci meer aankopen. Echter, deze fietsen zijn zo goed dat het hopelijk nog jaren zal duren vooraleer we een nieuwe zouden moeten aanschaffen.

Antwort von Veloci
Ben heel tevreden over de Veloci fiets
Ben heel tevreden over de Veloci fiets, voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Eerste contact …
Vriendelijk gesprek met direct een gepaste oplossing bij wijziging van mijn bestelling. Correcte en volledige info gekregen. Top!

Antwort von Veloci
heel goede uitleg gekregen en mijn…
heel goede uitleg gekregen en mijn gegevens terug inorde gebracht,bedankt

Fiets GO
In maart de fietsen GO en Solid Plus gaan testritten in Aalter. Zeer vriendelijke persoon en geeft goede uitleg. Uiteindelijk heb ik het GO model gekocht. Na de levering was er een valse start met de versnellingen die niet goed afgesteld waren en daarna nog een slepen geluid. Dit alles is in orde gebracht door een zeer goede technieker aan huis en onder waarborg. Reeds verschillende ritten en de fiets rijdt zeer goed zoals het model dat ik getest heb. Ben tevreden.

Zeer tevreden klant
We hebben onze 2 velours fietsen ongeveer 3 jaar en we zijn er zeer tevreden over.
We hebben zeer plezier aan onze fietsen.
Je mag zeggen "Eén goede koop!
Zeer tevreden klant!

Antwort von Veloci
Ik ben zeer vriendelijk en…
Ik ben zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen door Moussa.
Een aangename ervaring, tenminste geen onpersoonlijke chatbots hier!

nu of nooit
Wat een uitzonderlijk mooie promotie van Veloci voor DS.
Heb vriendinnen die met Veloci rijden en zeer tevreden zijn.
Dit trok mij dan ook over de streep om over te gaan tot bestelling
Zal mijn eerste elektrische fiets zijn , ik kijk uit naar de levering.
Ik geef nu alvast een 5*, wat betreft de afhandeling aankoop, hoop er ook 5* te kunnen geven als ik er éénmaal mee ga rijden.

Antwort von Veloci
4 jaar geleden heb ik mijn VELOCI LADY…
4 jaar geleden heb ik mijn VELOCI LADY CRATER GREY 48 VIVID gekocht.
Tot op heden heb ik geen enkel probleem gehad, buiten de gebruikelijke onderhoudsbeurten.
Ondertussen heb ik 16500 km.

Antwort von Veloci
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.