Bij Veneta krijg je prima advies De vertegenwoordiger Robin, van ons een dikke pluim👍. Keurig gemanierd, luisterend oor, denkt mee, heeft verschillend materiaal mee, zodat je goed kunt kiezen. Wi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Veneta.com is an online shop for window decoration. We do not believe in expensive shops and unnecessary intermediaries. This allows us to provide you with the best custom window decoration, up to 40% cheaper than in a local store. To ensure that you will enjoy your window decoration for many years to come we can give you personal advice in your own home. This is always free and without any obligations. Do you not need our help, but would like to have the colors and fabrics in your hand before ordering? Then order our free samples, no shipping cost. And that is not all! We always offer you 8 years warranty and our unique measurement insurance to make sure that you are completely satisfied with your window decoration. We are proud to say that 97% of our customers will choose Veneta.com again in the future.
Loggerweg 2, 8042PG, Zwolle, Niederlande
- 038-7600093
- info@veneta.com
- veneta.com
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Goede kwaliteit en vakmanschap
Vandaag kwamen Stefan en Ramond de raambekleding monteren. Wat een vriendelijke en kundige heren! Alles is mooi gemonteerd en ze namen al het afval (inclusief onze oude raambekleding) ook weer mee. Helemaal TOP! Dank je wel Veneta. We zijn ontzettend blij met de plissegordijnen.
Hing scheef, monteur heeft het opgelost
De gordijnen hingen een beetje scheef en kreeg ze zelf niet goed recht. Met Veneta gebeld en monteur Matthijs heeft ze weer netjes recht gehangen (en snel ook!). Heel blij mee! Super service!
Vlot en vriendelijke service
Zeer vriendelijk,goed optijd,veel keuze uit verschillende stoffen. Positief verrast met de prijs. Zeker een aanrader.
Vriendelijk, duidelijk
Vriendelijke man die duidelijk alles uitlegde, perfect
Offerte VENETA
Remke was perfect op tijd voor de afspraak. Vriendelijke en professionele benadering en uitleg. Hij gaf blijk van een degelijke materiaal kennis. Wij hebben dan ook beslist om onze bestelling bij VENETA te plaatsen.
Luc
Goede kwaliteit en snelle service.
Goede kwaliteit en snelle service.
Super tevreden over de montage van onze gordijnen
Vorige week werden onze gordijnen gemonteerd door Curd. Super tevreden over de montage en ook over de overige service van Veneta. Als we nog gordijnen nodig hebben, zullen we deze zeker opnieuw bij Veneta bestellen.
Raambekleding
Op 15 april is bij mij door het hele huis raambekleding gemonteerd. De monteur is een zeer vriendelijke en correcte werknemer. Bij twee ramen moest een andere manier van ophangen bedacht worden samen even overlegd en een goede oplossing gevonden. Heeft alles netjes en schoon achtergelaten.
Van visie naar daadwerkelijk product
Wij waren op zoek naar plisségordijnen en zagen de mogelijkheid bij Veneta voor Easyfit. Na het ontvangen van het meetinstrument ontstond er twijfel of Easyfit wel mogelijk was. Daarom een afspraak gemaakt met de adviseur. Al snel werd duidelijk dat Easyfit niet ging passen. De adviseur had alles bij zich om alternatieve te bespreken en ook de nodige stalen met kleuren. Tot in details alles besproken en op een zeer mooi en makkelijk te installeren product uitgekomen. Onze plisségordijnen hangen in alle kamers en wij zijn er ontzettend blij mee. Het voldoet volledig aan onze wensen. Ook de levering verliep vlot bij ons.
Korneel heeft ons uitstekend begeleid…
Korneel heeft ons uitstekend begeleid bij de keuze van de stoffen. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en gaf daarbij zeer gericht en waardevol advies. Wat we vooral apprecieerden, was dat hij echt de tijd nam om met ons mee te denken en oplossingen voorstelde die perfect aansloten bij zowel onze smaak als ons budget. Een zeer aangename en professionele ervaring!
Zeer zeker een aanrader
Zeer zeker een aanrader! Eerst stalen opgevraagd, wat heel makkelijk is en veel keus! Afspraak gemaakt voor inmeten, Sem Eijgelaar kwam, wat heel fijn was kwam op tijd, dacht mee en regelde het.. Toppie!! Vouwgordijnen en overgordijnen kwamen snel, werden geleverd op afgesproken tijd. Super fijne service, goed meegedacht over een verandering die we wilden . Zijn helemaal blij met resultaat! Sem en Veneta ga zo door!!
We hadden zelf ingemeten
We hadden zelf ingemeten. De jaloezieën passen perfect . Ik was enorm verrast met de kwaliteit. Zo blij ermee . 5 sterren echt verdiend .
Wij zijn enorm tevreden over de top…
Wij zijn enorm tevreden over de top service die we hebben gekregen van Nicolas Joachim. Er werd voor alles ruim de tijd genomen om met ons mee te zoeken naar de perfecte jaloezieën. Veneta is zeker een aanrader, nogmaals bedankt Nicolas! Groeten Evi & Jeffrey
Prettig adviesgesprek
We hebben een prettig adviesgesprek gehad met Bart-Jan en Dennis. Deze zijn allebei erg prettig in de omgang. Alles is duidelijk uitgelegd en daar is ruim de tijd voor genomen. Ze hebben alles opgemeten en de offerte is direct gemaakt. Nu is het wachten op onze plissegordijnen. Hopelijk verloopt dat ook goed.
Prima service en advies bij het…
Prima service en advies bij het uitzoeken van de gordijnen en keurige montage van Itiaz. Enig verbeterpunt is de levertijd. Lang moeten wachten maar blij met het eindresultaat.
Wij hebben plissegordijnen aangeschaft
Wij hebben plissegordijnen aangeschaft. Van twee is het plastic ding aan het koordje kapot gegaan. Een gordijn sluit bovenaan niet. Dit doorgegeven en foto's gestuurd. Wel een koordje en 2 plastic dingen toegestuurd gekregen. Nog steeds niet goed. Wij kunnen dat niet zelf. Men wil geen monteur sturen. Viel niet onder 100 % tevredenheidsgarantie. Waardeloos. Wij kopen hier nooit meer. Doe het ook niet. Goedkoop is duurkoop. Het is poppenspel.

Antwort von VENETA.COM
Prima adviesgesprek
We hadden een prima adviesgesprek met Veneta. Duidelijke uitleg, veel keuze.
We kregen een zeer vriendelijke en…
We kregen een zeer vriendelijke en bekwame technieker, Dirk, over de vloer. De materialen en installatie zijn top! Er was een kleine vlek op één van de gordijnen, zonder enig probleem is een nieuwe besteld! We kijken uit naar de vervanging. Dirk heeft prima werk geleverd, voldoende uitleg gegeven en alles netjes achtergelaten! Bedankt veneta!
Uiterst tevreden!
Monteur Collin belde ruim van te voren dat hij eraan kwam. Zeer vriendelijke jongeman, alles netjes gemonteerd en opgeruimd. Duidelijke uitleg gekregen over bediening en schoonmaak. Uiterst tevreden!
Heel fijn bedrijf. Montage door Raymond is top
Heel fijn bedrijf. Goede adviezen. Montage door Raymond V is heel goed gegaan. Vond oplossing voor elk montage probleem. Ik beveel Veneta aan!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.