Direct antwoord op de aanvraag om trapliften te vergelijken .en tel van firma's om te komen kijken en prijss te maken👍
Telefoon van medewerker: zeer beleefd (vernoemde zelfs zijn naam bij begin van telefoongesprek), omvattende info, duidelijk i.v.m. procedure van het bedrijf. Kortom: aangenaam van a tot z. (Zeldzaamh... Mehr ansehen
Onmiddelijke reaktie, heel goed, Helder dat het Portaal zelf geen leverancier is, maar een marktplaats. Goede, gerichte vragen over waar die lift moet komen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij VergelijkPortaal.be helpen we u graag om op een eenvoudige en vertrouwde manier offertes te vergelijken voor mobiliteits- en comfortoplossingen in en rondom het huis. Denk aan trapliften, huisliften, scootmobielen en inloopdouches. We weten dat dit belangrijke keuzes zijn: het gaat om veiligheid, zelfstandigheid en comfort. Daarom maken wij het proces zo overzichtelijk mogelijk. Via onze online keuzehulp geeft u in een paar stappen uw wensen en situatie door. Op basis daarvan brengen wij u in contact met betrouwbare leveranciers die passen bij uw aanvraag. U ontvangt vervolgens meerdere gratis en vrijblijvende offertes, zodat u rustig kunt vergelijken op prijs, mogelijkheden en service, zonder gedoe en zonder verplichtingen. Door offertes naast elkaar te leggen, worden duidelijke prijsverschillen zichtbaar. In de praktijk kunt u door te vergelijken tot wel 30% besparen, terwijl u tegelijk beter inzicht krijgt in wat er precies wordt aangeboden. Zo houdt u de regie in handen en kiest u de oplossing die écht bij u past. VergelijkPortaal.be is er voor mensen die zeker willen zijn van hun keuze en voor familie of mantelzorgers die graag willen meedenken. Wij staan voor duidelijkheid, gemak en een betrouwbare start van uw aanvraag.
Bargelaan 16, 2333 CT, Leiden, Niederlande
- 034560380
- info@vergelijkportaal.be
- vergelijkportaal.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Direct antwoord op de aanvraag om…
Ik raad deze firma niet aan
Ik raad deze firma niet aan. Gigantisch duur. Wat normaal op 2 dagen ging gedaan zijn heeft 4 maanden geduurd. Wat een geklungel. Bij klachten wordt u van het kastje naar de muur gestuurd. Installateurs spreken geen woord Nederlands. Wat een bande amateurs. Het best toch een prijsofferte vragen aan een andere firma.
Snelle reactie en goede preselectie van…
Snelle reactie en goede preselectie van kandidaat leveranciers
Very quick and helpful service
Very good service. I placed my request and got immediately in touch with companies offering the service I was looking for from which I could choose
We kregen nog niemand over de vloer en…
We kregen nog niemand over de vloer en nog niemand contacteerde ons!
de beste beoordeeld
Beleefd en zeer vriendelijk en uiterst…
Beleefd en zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam, bedankt
Snel verwezen naar een interessante…
Snel verwezen naar een interessante firma voor verder info
Hallo ik ben yasin ik will Robux dag
Snelle respons
Geen info ontvangen
Kreeg binnen de week 3 reacties.
Juiste datum en tijd.
Juiste datum en een idee van leveringstijd (levering tussen ... u en ... u .
Het is bijna onmogelijk om volledige dagen stand by te zijn.
Te opdringerig
Veel te opdringerig en veel te veel leveranciers die mij contacteren.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.