Verhuisoffertes Bewertungen 81

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en goede communicatie. Er wordt altijd met je meegedacht en de aanvragen zijn van uitstekende kwaliteit. Erg fijn om mee samen te werken!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede ervaring. Dinsdagavond mail gestuurd dat ik met spoed een verhuisbedrijf zocht. Binnen een paar minuten al reactie. Maandagochtend verhuisd. Ging super snel. Vriendelijke en behulpzame m... Mehr ansehen

1. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

Het is onze missie om consumenten en verhuisbedrijven met elkaar in contact te brengen. Door ons grote netwerk en geavanceerde systeem, bespaar je tijd en geld op je verhuizing. Voor verhuisbedrijven bieden we hoge kwaliteit offerteaanvragen van consumenten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een internationaal team, maken wij verhuizen een stuk makkelijker.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

81 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Real deal

Real deal! They have proposed plenty of options I just had to pick from. Awesome

1. Mai 2026

Hi Semyon,

Thank you for your great review! We're delighted to hear that you received plenty of options to choose from and that the process was straightforward and convenient. We appreciate you taking the time to share your experience and are glad our platform could help.

The VerhuisOffertes Team

Een vlotte verhuis

Alles is vlot verlopen, de verhuizers waren op tijd, er werd op een professionele manier gewerkt, vriendelijke mensen. Wel uiteindelijk geschrokken van de prijs.

14. Mai 2026

Hoi Dominique,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je verhuis vlot is verlopen en dat de verhuizers op tijd waren, professioneel te werk gingen en vriendelijk waren. Dat zijn precies de zaken die een verhuis een stuk aangenamer maken.

We begrijpen dat de uiteindelijke prijs toch even schrikken was. We waarderen het dat je dit meegeeft, want ook dergelijke feedback is waardevol voor mensen die via ons offertes vergelijken.

We wensen je veel geluk en woonplezier in je nieuwe thuis.

Keurig volgens afspraak

Keurig volgens afspraak, vriendelijke mensen

24. Mai 2026

Hoi Nico,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles keurig volgens afspraak is verlopen en dat je een positieve ervaring hebt gehad met de vriendelijke service. Daar doen we het voor.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en wensen je veel succes in je nieuwe omgeving.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkopen gegevens door

Ze verkopen je gegevens door aan de partijen. Hele week gebeld.

21. Mai 2026

Hoi Maxim,

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het vervelend is om vaker gebeld te worden dan je had verwacht. Ons platform is bedoeld om gebruikers in contact te brengen met verhuisbedrijven op basis van hun aanvraag, maar we begrijpen dat de hoeveelheid contact als storend kan worden ervaren. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima service om offertes te krijgen…

Prima service om offertes te krijgen voor verhuizingen. Je moet wel meerdere bedrijven te woord staan om goede offertes te krijgen. Wellicht alles een keer invullen en dan gelijk goede offertes krijgen zou nog fijner zijn. Maar het is gelukt een goed bedrijf te vinden!

20. April 2026

Hoi Arjen,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je via VerhuisOffertes een goed verhuisbedrijf hebt kunnen vinden. Ook waarderen we je feedback over het vergelijken van meerdere offertes. We begrijpen dat een nog eenvoudiger en sneller proces prettig zou zijn en nemen dit zeker mee.

Mooi dat het uiteindelijk gelukt is om een passende keuze te maken voor je verhuizing.

Topteam

Topteam, snelle en sterke werkers. Alles onder leiding van Neri en het loopt als een gesmeerde machine!

8. Mai 2026

Hoi Marc,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent over het team. We geven je complimenten aan Neri en de verhuizers zeker door. Fijn dat hun inzet en samenwerking zo’n goede indruk hebben achtergelaten.

We wensen je veel geluk op je nieuwe plek!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle manier om je klus te laten klaren.

Makkelijk in te vullen, zeer snelle reacties van de bedrijven. Genoeg reacties om een keuze op te baseren.

6. April 2026

Beste Ron,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat het invullen eenvoudig was en dat je snel meerdere reacties van verhuisbedrijven hebt ontvangen. Fijn dat je voldoende offertes had om een goede keuze te kunnen maken.

We waarderen je feedback en wensen je veel succes met je verhuizing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handige en snelle manier om in contact…

Handige en snelle manier om in contact te komen met verhuisbedrijven.

18. März 2026

Beste Daan,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze service als handig en snel hebt ervaren en gemakkelijk in contact bent gekomen met verhuisbedrijven. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

We wensen je veel succes met je verhuizing.

Zeer makkelijk om prijzen te vergelijken

Zeer makkelijk om prijzen te vergelijken

25. April 2026

Antwort von Verhuisoffertes

Bedankt voor je review, Jill! Fijn om te horen dat je het vergelijken van prijzen zo makkelijk vond. Dat is precies waar we het voor doen: het overzichtelijk en eenvoudig maken, zodat je snel een goede keuze kunt maken.

We hopen dat je ook voor de rest een prettige ervaring hebt gehad!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen. Goederen opgehaald en afgeleverd bij de deur. Prima communicatie tussen de verschillende bedrijven die onze spullen hebben geleverd in het buitenland

25. April 2026

Antwort von Verhuisoffertes

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je spullen netjes bij de deur zijn opgehaald en afgeleverd. Ook goed om te weten dat de communicatie tussen de betrokken partijen duidelijk en prettig was, zeker bij een verhuizing naar het buitenland maakt dat echt het verschil.

We wensen je veel geluk op je nieuwe plek!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede verhuizing naar opslag uitgevoerd

8. April 2026

Hoi Jurgjoss,

Bedankt voor je korte maar duidelijke review. Fijn om te horen dat de verhuizing naar de opslag goed is verlopen en dat alles naar wens is gegaan. Dat is precies waar we het voor doen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

snel diverse offertes aangeboden…

snel diverse offertes aangeboden gekregen.

23. April 2026

Hoi Leo,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel meerdere offertes hebt ontvangen. Dat is precies waar we het proces zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk voor willen maken.

We hopen dat je hiermee een goede keuze hebt kunnen maken voor je verhuizing.

Snelle reacties

Na het invullen van een aantal gegevens kreeg ik binnen enkele minuten al een zestal reacties bjnnen van verhuisbedrijven.
Wel een beetje stressvol als er zoveel reacties tegelijk binnen komen.

26. März 2026

Hoi Tom,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je zo snel meerdere reacties van verhuisbedrijven hebt ontvangen na je aanvraag. We begrijpen ook dat het wat overweldigend kan zijn als er in korte tijd veel reacties binnenkomen.

We waarderen je feedback en nemen dit mee om de ervaring zo prettig en overzichtelijk mogelijk te houden.

Hopelijk heeft het je geholpen om een geschikte keuze te maken.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik kon snel en efficiënt een goede…

Ik kon snel en efficiënt een goede verhuizer vinden dus op zichzelf een prima platform. Wat ik echt slecht vond is dat m’n e-mailadres en telefoonnummer direct aan alle voorgestelde verhuisbedrijven werd gegeven waardoor ik 1,5 week helemaal ben gek gebeld en gemaild door ca. 6 bedrijven, leek bijna stalken. Werkspot werkt beter, daar maak je als klant alleen zelf contact met de bedrijven die je uitkiest.

16. März 2026

Hoi Niels,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je via ons platform snel en efficiënt een geschikte verhuizer hebt kunnen vinden. Tegelijk begrijpen we goed dat de hoeveelheid telefoontjes en e-mails als erg storend en overweldigend kan worden ervaren.

We waarderen dat je dit zo duidelijk aangeeft. Dit soort signalen helpt ons om de balans tussen snelheid en gebruiksgemak te blijven verbeteren.

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ik vond het indrukwekkend...

ik vond het indrukwekkend, zoveel reakties in een korte tijd.
voir ons hebben we ons beperkt door met 3 verhuisbedrijven kontakt te hebben gehad.
daar voor ons gevoel, de beste uitgezocht. dit was de verhuisbutler...

2. März 2026

Hoi Helma,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onder de indruk was van het aantal reacties en dat je snel een goede selectie hebt kunnen maken. Het is prettig dat jullie op deze manier een verhuisbedrijf hebben gevonden dat goed bij jullie past.

We wensen jullie veel succes met de verhuizing en hopen dat alles soepel verloopt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afspraak is afspraak en dat is wat ze…

Afspraak is afspraak en dat is wat ze doen. Top en vriendelijke, hardwerkende verhuizers. Niet compleet, geen probleem, ze kwamen paar dagen terug om de rest mee te nemen. En dat allemaal vooraf tegen een vaste prijs. Zo doen wij zaken.

19. März 2026

Hoi Henry,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je zo tevreden bent over de verhuizers. Fijn dat ze flexibel waren en ook nog terugkwamen om de rest op te halen, en dat alles voor een vaste prijs.

Dat is precies de ervaring die je hoopt bij een verhuizing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heel zorgvuldig en professioneel…

Een heel zorgvuldig en professioneel team. Daarbij ook vreselijk aardig! Harde werkers! Al met al een hele goeie ervaring!

28. März 2026

Hoi Annemiek,

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat het team zowel zorgvuldig als professioneel te werk ging. Dat ze daarnaast ook nog vriendelijk en hardwerkend waren, maakt het natuurlijk helemaal compleet.

We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je verhuizing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

cor en bas die hebben goed werk gedaan…

cor en bas die hebben goed werk gedaan ze waren
netjes en hebben alls goed over gebracht ik vind het top goed bedrijf

1. April 2026

Hoi William,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Cor en Bas goed werk hebben geleverd en dat alles netjes en zorgvuldig is overgebracht. Het is mooi dat je zo tevreden bent over de service.

We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je verhuizing.

Goede basis voor beslissen

We kregen binnen een week drie serieuze offertes, waarop we snel een goede keuze konden maken.

1. Dezember 2025

Hoi Toon,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je binnen korte tijd meerdere serieuze offertes hebt ontvangen en zo snel een goede keuze kon maken. Dat is precies waar we het proces zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk voor willen maken.

We hopen dat alles verder naar wens is verlopen.

Het VerhuisOffertes Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr