Verkeersboete Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had per ongeluk hier ingediend op 24 sept. Ik heb paar minuten na indiening ingetrokken via mail en op hun website in voorwaarden staat dat je dat binnen 14 dagen kan doen. Nu krijg ik week later o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service gehad! Helaas een stom foutje gemaakt maar daarna direct contact opgenomen en ben zo onwijs goed door het team maar vooral door Martin geholpen! Top bedrijf🫶!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verkeersboete.nl reageert ontzettend snel op acties van mij als klant. Daarnaast stellen ze de klant vragen, waarvan de antwoorden behulpzaam kunnen zijn voor het voeren van een succesvolle procedur... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring met Verkeersboete.nl is echt uitstekend. Mijn zaak is gewonnen en ik ben ontzettend blij met de manier waarop zij dit hebben aangepakt. Verkeersboetes kunnen tegenwoordig enorm... Mehr ansehen

1. Rechtsabteilung

Alle Bewertungen

240 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, antwoord op onze vragen en duidelijk ook. Bedankt hiervoor. Goede ervaring.

16. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer positieve ervaring met…

Zeer positieve ervaring met verkeersboete.nl. Eerder hebben zij mij al succesvol geholpen bij het aanvechten van een boete. Recent heb ik opnieuw twee boetes ingediend. Daarbij heb ik zelf wat warrig gehandeld, maar dankzij het prettige, snelle en adequate contact met de klantenservice kreeg ik snel duidelijkheid. Het proces verloopt moeiteloos en transparant. Je wordt goed op de hoogte gehouden van elke stap. Dit geeft vertrouwen en rust in een toch stressvolle situatie. Absoluut een professionele en betrouwbare dienst.

10. Februar 2026

Kwijtschelding boete

Het proces duurde lang (2 jaar) maar uiteindelijk heb ik de boete niet hoeven te betalen, en heb ik hier zelf niets voor hoeven te doen. Dankjulliewel!

12. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dossier 64884

Op papier vast goede juristenvmaar in mijn ervaring wordt er weinig echt voor je gevochten. Mijn zaak (64884) loopt al bijna 3 jaar waarvan 2 jaar bij de kantonrechter en er is nog steeds geen zittingsdatum. Mailtjes leveren na lange tijd alleen standaardreacties op. Tot nu toe is er voor mij nog geen enkele zaak succesvol afgerond alles blijft eindeloos hangen. Erg teleurstellend. Mocht het ooit veranderen dat jullie wel iets voor elkaar krijgen zal ik mijn review aanpassen.

Ineens is er denk ik een schikking met het om getroffen en dag na mijn klacht heb ik voor 25 % gelijk gekregen. Had hem liever voor een kantonrechter want dan had ik 100% terug want boete was onterecht

10. Februar 2026
Verkeersboete-Logo

Antwort von Verkeersboete

Beste Solar Dordrecht,

Dank dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen goed dat een procedure van meerdere jaren frustrerend kan zijn, zeker wanneer een zaak al geruime tijd bij de kantonrechter ligt zonder zittingsdatum.

Tegelijkertijd is het belangrijk om te benadrukken dat de planning en agendering van zittingen volledig bij de rechtbank ligt. Zodra een zaak bij de kantonrechter is ingediend, hebben wij helaas geen invloed meer op de snelheid waarmee een zittingsdatum wordt bepaald. In sommige arrondissementen kunnen wachttijden oplopen tot meerdere jaren, hoe onwenselijk dat ook is. Dat betekent niet dat er niets gebeurt, maar dat de zaak wacht op behandeling binnen de planning van de rechtbank.

Het spijt ons als onze communicatie in jouw beleving te standaard of afstandelijk is geweest. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren binnen de mogelijkheden die wij hebben, maar begrijpen dat dit anders kan overkomen wanneer er lange tijd geen concrete ontwikkeling is.

Wij zetten ons in iedere zaak inhoudelijk in. Wij ontvangen immers alleen een vergoeding wanneer een zaak (gedeeltelijk) wordt gewonnen, terwijl wij in alle zaken kosten maken voor behandeling en correspondentie. Het is dus nadrukkelijk ook in ons eigen belang om een zaak voortvarend en zorgvuldig te behandelen.

Ik nodig je graag uit om jouw dossier persoonlijk met mij te bespreken, zodat we samen kunnen kijken naar de huidige status en eventuele vervolgstappen. Je kunt mij rechtstreeks mailen via martin@verkeersboete.nl

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klantenservice is een drama

De juristen zijn het beste van alle aanbieders. Alleen de service desk is echt ruk. De zaak was gewonnen alleen had geen geld gekregen. Ik heb meteen een email gestuurd. Hier is nooit op gereageerd. Wel meteen een een incassobureau op me broek gestuurd. Het incassobureau heeft wel goed gehandeld en me geholpen. Hierna een email gekregen over dat de lease zou betalen. Geen excuses niks. Slechte zaak

22. Jänner 2026
Verkeersboete-Logo

Antwort von Verkeersboete

Beste Tim,

Dank voor je eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze juristen — dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd vinden we het uiteraard jammer om te horen dat je de ervaring met onze servicedesk als negatief hebt ervaren.

In zaken waarin een boete op naam van een leasemaatschappij staat, verloopt de uitbetaling soms anders dan verwacht. De proceskostenvergoeding wordt dan namelijk overgemaakt aan de officiële boetehouder, in dit geval de leasepartij. Dat kan tot onduidelijkheid leiden wanneer dit niet direct helder is voor de betrokkene zelf.

Goed om te horen dat het incassobureau je uiteindelijk correct heeft geholpen en dat er duidelijkheid is gekomen over de betaling via de lease. Als je het op prijs stelt, kijken we graag samen nog eens naar het verloop van jouw dossier om te beoordelen waar de communicatie beter had gekund.

Je kunt mij rechtstreeks mailen via martin@verkeersboete.nl
, dan neem ik dit persoonlijk met je door.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

bedankt

Ik ben heel netjes en duidelijk behandeld. Werd goed naar mij geluisterd.
Respect toonden zij voor mij.
Ik voelde mij gezien.

19. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr