Ongeveer 2 weken geleden heb ik mijn iphone 13 opgestuurd. Nu kreeg ik 2 boden die ik afgewezen had. Dit waren boden van 47 en 77 euro. Terwijl ik op de site een bod had berekend van 190. Vervolgens i... Mehr ansehen
Ik heb het verkoopproces als heel goed ervaren. Snelle service en zij doen wat ze beloven. Geld binnen 3 dagen op mijn rekening. Geweldige service. Ik zal ze aanbevelen aan familie en vrienden die hun... Mehr ansehen
Zo top!!!! Echt een aanrader. Kwam een reclame van ze tegen en ben toen gelijk eens in m’n lades gaan kijken. Oude iPhone opgestuurd en had al erg snel geld op mijn rekening gestort. Was eerlijk... Mehr ansehen
Zoals meermaals gezegd "OPLICHTERS".Dit bedrijf mag sluiten,pure oplichterij door eerst een correcte prijs en nadien de laagst mogelijke te geven en wanneer je niet akkoord bent je toestel terug te wi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Verdien geld met het verkopen van oude apparaten! Verkoop je telefoon, tablet of smartwatch. Wij kopen meer dan 800 apparaten, altijd voor een eerlijke prijs.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Niederlande
- klantenservice@verkopen.nl
- verkopen.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Erg tevreden over service!
Voor de tweede keer mijn telefoon verkocht via Trade In en super tevreden met de service. Ze zijn eerlijk met hun prijzen en beoordeling. Volgende telefoon gaat zeker weer via Trade in verkocht worden.
Snelle, goede service
Werd snel teruggebeld met een realistisch bedrag, en na akkoord stond het binnen 24 uur op de rekening. Goede en snelle service, ik kom hier weer terug.
Super service
Super service! Mijn oude toestel en smartwatch gebruikte ik niet meer en bleef in de la liggen. Via verkopen.nl laagdrempelig mijn devices aangemeld, pakketje op de post gedaan en ik kreeg het toegekende bedrag binnen 2 dagen op de rekening bijgeschreven.
Ik heb mijn oude toestel verkocht via…
Ik heb mijn oude toestel verkocht via verkopen.nl, ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.
Telefoon verkocht top
Mijn toestel hier verkocht en de…
Mijn toestel hier verkocht en de service was top!
Ik heb mijn telefoon verkocht aan…
Ik heb mijn telefoon verkocht aan verkopen.nl, alles ging heel vlot. Dankjewel
Fijne service
Fijne service
Ik heb heel veel gehad aan de behulpzame werknemers van verkopen.nl. Snelle service, no nonsense en vriendelijkheid spatten er vanaf. Blij met mijn ervaring!
Goede service en ging super snel
Goede service en ging super snel. Zeker een aanrader.
Goede prijs-kwaliteit
Goede prijs-kwaliteit. Duidelijke communicatie, waardoor ik een goede keuze kon maken.
Goed!
Snelle service, eerlijke prijs en goede communicatie.
Een erg goede ervaring met Verkopen.nl!
Een erg goede ervaring met Verkopen.nl! Gekozen voor deze optie om de telefoon toch te verkopen in plaats van te laten verstoffen in de la wat ik anders had gedaan. Mooi dat deze optie bestaat om te verkopen via verzending want verkopen via een marktplaats is geen pretje met alle gelukzoekers en mensen aan de deur.
Ideaal proces van verkopen door het opsturen en mooi snel geld op de rekening! Ik ben helemaal tevreden.
Apple Watch opgestuurd en werd daarna…
Apple Watch opgestuurd en werd daarna gebeld door het personeel met de prijs, het ging super snel en vriendelijk. Veel makkelijker dan op marktplaats te verkopen. Zeker een aanrader.
Aanrader
Fijn bedrijf. Denkt met de klant mee.
Goede service en het geld wordt snel overgemaakt. Een absolute aanrader!
Voor herhaling vatbaar!
Zeer snelle afhandeling, een goed bod en binnen het aangegeven termijn mijn geld al ontvangen. Zeer tevreden!
Verkoop iPhone
Het bedrag stond na overleg snel op mijn rekening. Tevreden klant hier.
Het verkopen van mijn iPhone 13
Het verkopen van mijn iPhone 13, ging super makkelijk en snel. Goede prijs gekregen
Telefoon verkopen
Snelle afhandeling van de verkoop binnen twee dagen verkocht sneller kan niet top en een goed bod gehad voor mijn oude telefoon
Toestel verkopen
Toestel aangemeld, duidelijke instructies via de mail ontvangen en binnen 2 dagen na ontvangst het geld op de rekening. Prettig zaken doen op deze manier.
Vriendelijk spontaan aardig.
Vriendelijk spontaan aardig.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.