Kæmpe anbefaling. Det er 3. gang vi tager en vandretur med VesterhavsCaminoen. Denne gang fra Houvig til Årgab, gennem Ringkøbing og Hvide Sande. Vi gik mest på stranden og så grusvej mere eller mi... Mehr ansehen
Vandreferie Jammerbugten 24.-26. juni 2026. Herlig vandretur ad den smukke rute. Perfekt og fyldestgørende turmateriale. Venlig og hjælpsom modtagelse i Kreativitetshuset, Lild Strand, som var... Mehr ansehen
Det hele fungerede perfekt. Den venligste og mest hjælpsomme mand modtog os i Thorsminde d. 17.6. Både almindelige og el cykler var rigtig gode. Fine ruter på gode stier. Gode hoteller særlig i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.
Stausholmvej 27, 7673, Harboøre, Dänemark
- info@vesterhavscaminoen.dk
- vesterhavscaminoen.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vandreferie Jammerbugten
Vandreferie Jammerbugten 24.-26. juni 2026.
Herlig vandretur ad den smukke rute.
Perfekt og fyldestgørende turmateriale.
Venlig og hjælpsom modtagelse i Kreativitetshuset, Lild Strand, som var startsted for vandreturen.
To fine og vellykkede ophold/overnatninger undervejs.
Vi havde tilvalgt bagagetransport, som også fungerede til UG. I den forbindelse modtog vi SMS-beskeder, når bagagen nåede frem til næste destination.
Til slut blev vi afhentet af en flink chauffør ved Rønnes Hotel (Slettestrand) og kørt retur til vores parkerede bil ved startstedet.
Stor ros til VesterhavsCaminoen :-)
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Det er 3. gang vi tager en vandretur med VesterhavsCaminoen.
Denne gang fra Houvig til Årgab, gennem Ringkøbing og Hvide Sande. Vi gik mest på stranden og så grusvej mere eller mindre hele vejen ind til Ringkøbing. Det er en meget overkommelig tur - alle kan være med. Eneste minus er man vil have mere.
De andre vi har gået er Thorsminde-Agger og Agger-Vigsø. Den aller smukkeste var nok den gennem nationalpark Thy. Kigger allerede efter en ny tur. Tak for jer.
Fantastik cykelferie med VesterhavsCaminoen
Fantastik 4 dages cykelferie med VesterhavsCaminoen. En meget detaljeret informations beskrivelse af ruten og hvad, der var værd at se undervejs. Hotellerne var super gode. Hele arrangementet var bare vel planlagt og nemt at tilgå. Det er ikke sidste gang, at vi benytter VesterhavsCaminoen!
Dejlig tur! 😊 Har lige gået turen fra Agger til Vigsø…
Har lige gået turen fra Agger til Vigsø i det smukkeste sommervejr, i fantastisk og afvekslende natur. Gode overnatningssteder, dog med lidt sparsomme spisemuligheder til frokost i Hanstholm, hvor det meste var lukket ned i weekenden. (Vi kunne vælge at gå tilbage til havnen, hvilket vores fødder ikke lige tillod)
Generelt gode muligheder for selv at vælge at gå langs strand, klit eller hede.
Vandretur fra Thorsminde til Agger
Vi havde en dejlig vandretur fra Thorsminde til Agger. Første del af turen var rimelig hård, da det var langs stranden. Vi valgte derfor at gå langs landevejen i stedet, hvilket var tæt på bilerne og ikke optimalt. Resten af ruterne var meget bedre.
Bedste overnatning var i Fjaltring Gæstehus, hvor sheltered var i skyggen og hvor der var et køkken dedikeret til os i shelter.
Eneste som kunne være bedre - ud over den første strækning - var luksus sheltered. Det var som at bo i en hytte uden mulighed for at kunne lave gennemtræk, så det var rimeligt varmt. Næste gang vi booker bliver det hotel eller hostel overnatninger.
Cykeltur fra Slette Strand til Skagen
Cykeltur fra Slette Strand til Skagen. Vi havde lejet cykler og fik fragtet bagagen. De penge var givet godt ud!
Vi havde bare fotos af kortene, og det var liiidt svært at tyde, for det var uden vejnavne. I skulle bare have skrevet “følg cykelrute 1”-
Men en dejlig tur- god service og busturen tilbage fungerede perfekt.
We walked from Løkken to Tversted
We walked from Løkken to Tversted
The great nature was an experiance, so different from day to day, although we walked ahead the beach all days.
The company was helpful with maps and explanation. The online maps was great
We will come back, for sure, and try som of the other distances
Cykeltur til Thy Nationalpark
Vi er lige kommet hjem efter en dejlig cykeltur i Thy Nationalpark i smuk smuk natur og skønt sommervejr. Turen kan klart anbefales. Alt fungerede perfekt - meget serviceominded personale, fine overnatningsteder og herlige el-cykler.
Vi taler allerede om flere oplevelser med Vesterhavscaminoen.
Fantastisk
Vi har netop gennemført Vesterhavscaminoens 3-dages tur fra Slettestrand til Lønstrup og endte med at gå hele 62 km gennem en fantastisk varieret og smuk natur.
Hele oplevelsen var virkelig velorganiseret. Alt fungerede perfekt – fra bagagetransporten til de hyggelige overnatningssteder. Det, der gjorde størst indtryk, var dog de mange søde og imødekommende mennesker, vi mødte undervejs. En særlig tak til personalet på Rønnes Hotel, de venlige mennesker hos Keramoda og den buschauffør, der kørte os tilbage til start, som alle gjorde lidt ekstra for, at vi følte os godt taget imod.
Alt i alt en fantastisk oplevelse, som varmt kan anbefales. Vi glæder os allerede til den næste tur, vi skal bestille hos Vesterhavscaminoen.
Birgitte og Jimmi
Vi havde den mest fantastiske tur med…
Vi havde den mest fantastiske tur med jer.
Jeg elsker hvor velplanlagt, struktureret og informativt hele forløbet er.
Jeg er kæmpe fan, og det er ikke sidste gang vi gør brug af jer.
Vi har kun positivt at sige om vores…
Vi har kun positivt at sige om vores vandretur fra Thorsminde til Agger. Selv vejret kan der ikke sættes så meget som en lillefinger på. Det hele fungerede, pæne overnattingssteder, hvor vi sov som sten, udsigterne, forplejning diverse steder og ikke mindst venlige og meget imødekommende mennesker. Vi tager meget gerne en tur igen. :)
Hej 😊
Hej
Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur ved vestkysten 3 overnatninger og 4 gåture. Vi har været heldig med vejret ☀️☀️☀️Vi havde selv rygsæk med 😊Men næste gang betaler vi os fra at gå med vores bagage 😅
Ikke sidste gang vi rejser med jer 🍀
Fra starten i Thorsminde til vi ankom i…
Fra starten i Thorsminde til vi ankom i Vigsø gik alt perfekt. Gode cykler, gode cykelruter/-stier, hoteller og en god og nem app. Vi nød de 4 dage langs Vesthavet. Har allerede besluttet at næste år går turen fra Thorsminde og sydover.
Det hele fungerede perfekt.
Det hele fungerede perfekt.
Den venligste og mest hjælpsomme mand modtog os i Thorsminde d. 17.6.
Både almindelige og el cykler var rigtig gode.
Fine ruter på gode stier.
Gode hoteller særlig i Nørre Vorupør.
En super ferie , tilmed i perfekt cykel vejr.
Vi tager den sydligste tur næste år.

Antwort von VesterhavsCaminoen
Det var en fantastisk naturoplevelse……
Det var en fantastisk naturoplevelse… uden lige 🤩. Turen var flot tilrettelagt af Vesterhavscaminoen, alt fungerede og vi har været fuldstændig overvældet af oplevelsen. Tak for det 🙏

Antwort von VesterhavsCaminoen
Jeg gik med en veninde fra Slettestrand…
Jeg gik med en veninde fra Slettestrand til Lønstrup.
Blokhus badehotel får min bedste anbefaling, der i mod var jeg en smule skuffet over Løkken badehotel. Vi ankom lidt sent, hvorfor receptionen var lukket, ingen modtagelse ud over en nøgle i en kuvert.
Vi var trætte, og jeg fik værelse på 2. sal, hvor jeg skulle slæbe kufferten op ad en stejl trappe, heldigvis var lejligheden meget flot og nyrenoveret. Jeg havde dog svært ved at finde brandtrappen.
Vore mobil tlf gik desværre tom for strøm, så vi farede vild, heldigvis mødte vi nogle rare mennesker, der kunne vise os en sti til Løkken.
Da vi ankom til Lønstrup, ville det have været rart, hvis der var en kop kaffe, til at byde os velkommen. Heldigvis var der flere penge i lommen.
Trods dette skriv, havde vi en helt forrygende tur.
Mvh Lise

Antwort von VesterhavsCaminoen
Fantastisk oplevelse - der var styr på alt
Vi har for nyligt gået turen fra Houvig til Årgab. Der var vores anden tur med Vesterhavscaminoen, og igen var det en fantastisk oplevelse. Skøn rute og alt klappede med bestilling, information før og under turen, bagage-transport og overnatningssteder. Kæmpe anbefaling herfra 😊

En fantastisk tur
En fantastisk tur, fyldt med nærvær og ro.
Tid til at nyde naturen.
Gør det gerne igen.
Badehotellet i Løkken var så skønt og hyggeligt med et fantastisk værtspar

Antwort von VesterhavsCaminoen
Rigtig god tur og oplevelse
Rigtig god tur og oplevelse.
Vil dog sige at hvis man ikke vil spise aftensmad på Hjorts Badehotel, kan man gå ned til stranden og spise der.
Syntes det var en dyr aftensmad på Hjorts Badehotel, da vi ikke spiser fisk.
Men ellers var resten af oplevelsen til UG.
Vi valgt også at gå til Skagen og så lige tage 3 etape med, så vi ende ud i 36 km på dag 2 og så var det jo luxus at kunne bruge pool, spa og sauna på Color hotel i Skagen.
Det er bestemt ikke sidste gang vi tager på tur.
Næste gang tager vi som udgangspunkt 3 etaper et andet sted.

Antwort von VesterhavsCaminoen
Vi to damer og vores 2 hunde har lige…
Vi to damer og vores 2 hunde har lige cyklet ruten toppen af Danmark. Vi har haft en fantastisk tur, skønne storslåede natur ruter, dejlige hoteller især Kallehavegård Badehotel var fantastisk.
Alt var vel tilrettelagt og fungerede efter planen.
Vi anbefaler vesterhavscaminoen varmt til alle

Antwort von VesterhavsCaminoen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.