Das sagen Bewerter
Alltså, VILKEN service!! Rekommenderas varmt!!! Snabba leveranser, men tyvärr pga av tråkiga omständigheter med min hund så behövde jag returnera min senaste order, och dom har varit så hjälpsamma.... Mehr ansehen
Supersnabb och trevlig kundservice. Emballaget på vår försändelse hade gått sönder när vi hämtade ut det och en av de beställda sakerna saknades i paketet. Dagen efter reklamtionen hade vi varan i bre... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mycket snabb leverans och bra pris på…
Mycket snabb leverans och bra pris på hundmat. Jag är nöjd och rekommenderar Vet's store!
Snabb leverans och personlig service
Snabb leverans och personlig service! Coco är helnöjd, vilket betyder att matte är helnöjd!
Grym support och service!
Grym support och snabb service när jag beställde fel storlek på halsband. Ny skickas och med vändande post skall jag returnera den första. TACK <3
Kvalitetsprodukter til bra pris 👏🏻
Brett utbud av kvalitetsprodukter till bra priser, ovanpå det snabb orderhantering och snabb leverans! 👏🏻 Mycket nöjd, rekommenderar och kommer absolut handla igen! 👌🏻
Vi är supernöjda
Vi är supernöjda! De svarar snabbt på frågorna, är otroligt trevliga och hjälpsamma. Leveranserna har kommit väldigt snabbt varje gång. Det känns tryggt och har bara positiva upplevelser!
Superservice på Vetsstore i butiken med…
Superservice på Vetsstore i butiken med click and collect när jag handlar i nät butiken 👌🐕🤩Fina produkter och stort urval 🏵️ Har köpt presenter till vänner och massa saker till mig själv. 😁 Åker till Japan imorgon med 3 första hjälpen väskor som jag ska ge bort 🆘 Tack för att ni gör det så lätt 🤩❤️
Så himla hjälpsamma och god…
Så himla hjälpsamma och god kommunikation via mailen, fick mina varor så fint inslagna och är supernöjd!
Stort utbud, snabb leverans
Stort utbud, snabb leverans och god service! Återkommer 👌
Snabb frakt och allmänt bra- rekommenderar
Snabbheten både i återkoppling och i leveransen var fenomenalt bra och något jag verkligen uppskattar. Packeteringen var också bra och inget att klaga på.
Bra och varierat sortiment.
Snabb leverans & väldigt bra service
Snabb leverans & väldigt bra service. Kommer absolut beställa fler gånger!😄
Bra utbud och bra service
Bra utbud och bra service i webbshoppen! Snabb leverans och trevlig kontakt 😄
Hurtta weekend warrior peacock sele
Snabb leverans och produkten var i perfekt skick. Fick även med hundgodis i paketet med texten "till din bästis <3".
Mycket bra!
De hade inte hela min order i lager
De hade inte hela min order i lager. Det fick jag reda på först när jag öppnade paketet. Så här har jag betalat för en dyr frakt och fick inte det jag ville ha. Visst skickade de tillbaka några ynka kronor för varan som inte fanns med i paketet, men det kompenserade inte för den dyra frakten. De svarar inte på mejl när jag försöker att nå dem. Så varning för detta oseriösa företag!
Smidig betalning och leverans
Smidig betalning och leverans. Jag har köpt kattmat från dem fyra gånger nu och alla gånger har de levererat på 2-3 dagar!
Håller inte vad de lovar!
Falsk marknadsföring. De håller inte vad de lovar. Varor levereras mellan 3-5 arbetsdagar ICKE har väntat 14 dagar på min order.
Jag rekommenderar inte att beställa härifrån, om du inte är beredd att vänta på att dina varor levereras tidigast efter 14 dagar.
Besviken på deras service
Besviken på deras service. Jag beställer veterinärfoder och det står leverans 3- 5 arbetsdagar. Jag beställer den 13/12 och den 18 /12 kontaktar jag dom för att höra vart fodret är. Ja då ska man läsa nåt finstilt på någon annan sida.( jag klickade på texten för leverans, men det kom inte upp nåt meddelande där) så jag antar att det är 3 - 5 dagars lev tid. Men det va visst en beställningsvara så det kommer till dom inom 3- 5 dagar. Vilket då i detta läge innebär att det tar ytterligare ett par dagar, ingen information kommer heller angående detta. Hade jag inte mailat hade jag fortfarande suttit och väntat. Tycker det är fräckt att skriva ut 3- 5 dagar leverans tid om det inte är det.. Dessutom kom fodret till dom idag, alltså 7 dagar efter min beställning, då alltså 2 dagar efter dessa 3- 5 dagar!! Man ska visst läsa massor med text för att där någonstans hitta en notis om att när det är beställningsvara tar det så lång tid från leverantören. Inte bra med tanke på att det är ett veterinärfoder ,hade dom kunnat maila och talat om det innan tidsfristen gick ut så hade jag hunnit beställa hos någon annan iom att det nu är jul och det blir längre lev tider pga röda dagar!! Bemötandet va heller inte trevligt, bara försvarstal! Nej tack till VETAPOTEK!!!
Bästa butiken för djur!!
Rekommenderar varmt denna sida! Bra utbud, alltid supersnabba leveranser och MYCKET trevlig kundtjänst! Svarar snabbt på mail. Skulle det uppstå problem hör de alltid av sig. Kommer aldrig handla någon annanstans!
Katastrof
Katastrof. köpte vitaminer som påstås ha levererats. dom ber mig knacka på hos grannarna. Sedan ringer jag tillbaka men dom envisas med att dom svarar under dagen via mejl. Kommer något mejl? självklart inte. Tur att det gick att beställa genom klarna så vi inte betalt. Vi får gå vidare via klarna och ARN med en anmälan. Hunden behöver ju vitaminerna dessutom men dom visar ingen empati. katastrof
kort datum på varan
Jag beställde Critical Care för att ha hemma vid behov. Beställde i april och fick hem med slutdatum i maj. När jag försöker kontakta företaget om detta korta datum, så svarar dem inte. Summan blir att jag därför måste köpa nytt när jag har behov. Dåligt och skulle därmed inte rekommendera.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.