Positivt sted med effektiv træning
Efter flere år med meget travlhed, små børn og manglende overskud søgte jeg et positivt sted med effektiv træning men også fokus på korrekt teknik og blik for eventuelle skader og jeg fandt alt hvad jeg ledte efter i VFitLab.
De små hold gør at de kompetente trænere kan guide og justere øvelserne for de enkelte. De første par uger var der også taget højde for at man var ny på holdet og man fik hjælp til valg af vægt, repetitioner mm.
Stemningen til træning er altid positiv - vi hepper på hinanden og trænerne motiverer uden at skælde ud. Der er altid tid til småsnak inden og efter træning og alle er meget åbne så man hurtigt føler man bliver en del af “holdet”.
Selve træningen er alsidig og effektiv, men der er ikke mål om at man skal være på randen til kollaps eller øge vægten hver gang - korrekt teknik og passende belastning til de enkelte øvelser er målet, så det føles trygt at træne. Man kan altid mærke det i flere dage efter både på ømme muskler og på godt humør og bedre energi - stor anbefaling herfra!

Antwort von Vfitlab