Vh Auctions-NO THANK YOU
Vh Auctions.
De 'relatief nieuwe' speler in de Belgische veilinghuizen... Ik heb er ondertussen de buik van vol.
Ondanks goede klant en al één en ander gekocht is dit een op winst beluste bende die voor weinig terugdeinzen wanneer ze terecht gewezen worden. Auto's die door 'bevriende garagist/exporteur' uit Zele worden versakkerd en opgelapt en waar men bedrogen uitkomt.
Loten die steeds maar weer last-minute uit de curatele worden gehaald, Dreigen en ook gewoon accounts blokkeren wanneer er pertinente vragen worden gesteld etc.
Het loont blijkbaar om bevriende advocaten te hebben die als curator opdraven en eerst zichzelf bedienen of via andere weg de loten laten verdwijnen.
Ondanks dat CEO, Dhr.xxx eerder zijn strepen verdiende bij hét gekende veilinghuis uit Aartselaar, heeft hij precies niet de correcte moraal meegenomen.
Nu voor de zesde keer meegemaakt dat loten worden ingehouden, kavels verdwijnen vooraleer ze kunnen worden afgehaald (uiteraard mits terugbetaling), en voertuigen die van bedenkelijke afkomst zijn en 'aangepast' worden te koop aangeboden.
Bah! Ik pas vanaf nu!