ViaTim Bewertungen

1 077
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat is het elke keer een feestje om bij deze vrolijke dame mijn Pakketjes op te halen. Of te kunnen versturen. Nog nergens zo'n goede, behulpzame en vriendelijke service gehad als hier. Weer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd super geholpen bij dit pakketpunt! De service is echt top: vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Of ik nu een pakket kom ophalen of iets moet versturen, ze staan altijd klaar om mee te denk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tim is een lieve, gezellige man die vanuit huis voor DHL en DPD pakket punt is. Goed georganiseerd, altijd even gezellig een praatje en altijd vrolijk😊 en handige tijden open voor mensen die overdag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend goede service van een hartstikke vriendelijke man. Waar een normaal pakketpunt stopt gaat deze man verder om je te helpen. ik ben met volle verbazing en opluchting vertrokken omdat ik niet... Mehr ansehen

1. Logistikdienst
  2. Lieferdienst
  3. Transport- und Versandservice

Vom Unternehmen geschrieben

Ontvang en verstuur jouw pakketje wanneer het jou uitkomt. Makkelijk en snel via jouw ViaTim Punt!

Hervorragend

(1 077)

93 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Waardeloze service

Blij dat ik bericht kreeg (van UPS) dat ik mijn pakket tijdig kon ophalen omdat ik het diezelfde avond nog nodig had. De blijdschap verdween al snel toen toen ik, na 3 pogingen, niemand thuis trof om het pakket af te geven. Regelrecht waardeloos

24. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee keer naar het afhaalpunt, pakket niet meegekregen

Mijn pakket kon niet thuis worden afgeleverd omdat ik op dat moment niet thuis was. DPD heeft het pakket vervolgens naar dit ViaTim-punt gestuurd.

Ik ben twee keer naar het afhaalpunt gegaan om mijn pakket op te halen. Beide keren werd het pakket niet aan mij meegegeven, omdat de QR-code niet kon worden gescand. Mij werd meegedeeld dat ik zelf voor een nieuwe QR-code moest zorgen.

Dit terwijl in de e-mail van DPD duidelijk stond dat ik het pakket ook op vertoon van een geldig identiteitsbewijs kon ophalen. DPD heeft dit bovendien nogmaals schriftelijk per e-mail bevestigd. Ook op vertoon van mijn paspoort werd het pakket niet aan mij meegegeven.

Tijdens mijn bezoeken heb ik bovendien gezien dat ook andere klanten problemen hadden met het scannen van hun QR-code en hun pakket daardoor niet konden ophalen.

Ik heb geprobeerd contact op te nemen met ViaTim om dit probleem op te lossen, maar het is mij niet gelukt om telefonisch contact te krijgen met de organisatie.

Ik vind het zeer teleurstellend dat ik twee keer naar het afhaalpunt ben gegaan en mijn pakket nog steeds niet kan ontvangen, ondanks de schriftelijke bevestiging van DPD.

22. September 2026

Leuk concept, maar de uitvoering is ronduit slecht

Leuk concept, maar de uitvoering is ronduit slecht

Via ViaTim zijn wij onlangs aangesloten als statiegeldpunt. Het concept is leuk, maar de communicatie is bagger. De linkerhand weet niet wat de rechterhand doet.

- Slecht bereikbaar: contactmogelijkheden zoals e-mail worden aangeboden, maar vervolgens niet of nauwelijks gelezen. Bereikbaar zijn van 12.00 tot 17.00 uur anno 2026 is natuurlijk lachwekkend, zeker voor servicepunten.
- Kennisbank: niet actueel, onjuist en onvolledig. Het onboardingproces is dus ruk.
- Geen persoonlijk contact: ondanks dat dit wel wordt aangegeven, blijkt persoonlijk contact bij ViaTim geen optie.
- Drie weken wachten: noodzakelijke materialen laten volgens ViaTim drie weken op zich wachten. Dat wordt blijkbaar gezien als normaal en snel genoeg. Voor hun servicepunten harder lopen? Ho maar.

Wij zijn nu net een week begonnen en zijn benieuwd of we de maand nog gaan afmaken. Je moet minimaal zes maanden draaien, maar die inspanningsplicht geldt natuurlijk voor beide partijen. Als ViaTim de dienstverlening niet op orde heeft en afspraken niet nakomt, houdt het een keer op.

Ik ga niet op mijn knieën liggen om ViaTim te mogen ondersteunen tegen een schamele vergoeding. Een goed idee verdient een professionele organisatie erachter.

14. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn pakket schijnt bij ViaTim te…

Mijn pakket schijnt bij ViaTim te liggen maar ze beantwoorden mijn vragen niet via het vragen formulier die ik gestuurd heb.

Ook telefonisch slecht bereikbaar, dus ik zou niet weten hoe ik dit verder voor elkaar krijg om het op te lossen.

Het pakket is van GLS!

6. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fysiek aangevallen als invalide zijnde

Indien ik negatieve punten zou kunnen geven, zou ik dit doen. Ik ben door Viatim & Jacques door 2 personen grof behandeld en wilden het pakje niet geven aan mijn minderjarige zoon terwijl ik als invalide in de auto wachtte. Dit omdat mijn zoon een kettinkje van een haakje gehaald had tijdens de openingsuren…. Toen ik kwam vragen naar mijn pakje weigerden ze. Ik stond half in het deurgat. Ze smakten de deur toe waar ik als invalide tussen zit en duwden met 2 uit volle macht die mij interne verwondingen gegeven heeft. Buiten de uitwendige blauwe plekken en afweerwonden had ik zelfs een inwendige bloeding tussen mijn ribben en het longvlies. Dit kan echt niet!

12. Juli 2026

Waardeloze organisatie

Waardeloze organisatie, familie Verschuure uit Barneveld gooit zomaar de boel dicht op vrijdagmiddag 14:30. Al eerder aan de deur geweest maar openingstijden waren tussen 13-21:00. Nu dus geen kado voor mijn zus!

17. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Viatim Zaandam ene onbeschofte Sabrina…

Viatim Zaandam op de Morgenster straat ene onbeschofte Sabina te woord gestaan, boze woorden beweren dat deze mevrouw vreemd en raar gedrag vertoond tegen mensen met een andere afkomst .ik heb 2 keurige grote pakketen aangeboden voor verzending kreeg de onbeschofte medeling dat de pakketen stinken en dat ik het maar ergens anders moest proberen,op een hele agressieve toon?? Het waren normale pakketen met normale inhoud geurloos waar slaat dit op ,nooit meer!!

16. Mai 2026

ZEER SLECHTE ERVARING

ZEER SLECHTE ERVARING! Geen aanrader!!!

Ik heb een pakket naar dit pakketpunt laten bezorgen ViaTim en Anita. Volgens de aangegeven openingstijden zou het pakketpunt geopend zijn van 16:00 tot 20:00 uur. Helaas ben ik meerdere keren langs geweest tijdens deze tijden, maar er werd telkens niet opengedaan.
Het pakket bevatte medicatie die ik uit het buitenland had besteld. Deze was gelukkig op tijd in Nederland aangekomen, zodat een medisch traject voor een cliënt kon worden gestart. Doordat ik het pakket niet kon ophalen, is dit medische traject vertraagd, met vervelende gevolgen die voorkomen hadden kunnen worden jammer…
Ik begrijp niet waarom er tijdens de aangegeven openingstijden niemand opendoet. Ook stond het schuifbordje steeds op “Gesloten”, terwijl de openingstijden aangeven dat het pakketpunt open zou moeten zijn.
Als het niet mogelijk is om een pakketpunt volgens de afgesproken openingstijden te beheren, begin er dan niet aan. Tot op heden heb ik ook geen reactie ontvangen op mijn e-mail.
Ik ben zeer teleurgesteld over deze gang van zaken en kan dit pakketpunt dan ook absoluut niet aanbevelen.

1. Juli 2026

Bizarre service bij Karekiet Almelo

Echt bizarre service bij Tim&Daisy aan de Karekiet in Almelo. Ze sluiten maar wanneer ze willen, zonder het aan te geven. Ook sturen ze lekker je pakketje weer terug voordat je de kans hebt om het op te halen. Echt heeeeel slecht. Zit gewoon in de voortuin maar wil je niet helpen omdat er een sticker op de deur staat met ‘gesloten’, maar online staat dat het is geopend? Geen woorden voor, breng je pakketjes hier niet of laat ze hier niet bezorgen

26. Juni 2026
ViaTim-Logo

Antwort von ViaTim

Wat vervelend om te horen. Dat is niet een normale gang van zaken en we zullen hier eens induiken. Een excuus voor de vervelende ervaring.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr