VierVakantie Bewertungen

4,6

Contact met eigenaar: geweldig, reageert razendsnel. Keurige afspraken kunnen maken, twee fietsen extra gehuurd, complete inboedel + toebehoren. Prima uitleg over de auto zelf. Helaas kampte de wagen... Mehr ansehen

Wij hebben de Adria Twin voor een week gehuurd. De bus rijdt comfortabel en is overzichtelijk op de weg. Als er vragen en/of problemen op te lossen waren gedurende week zijn we steeds adequaat gehol... Mehr ansehen

2 weken door Normandië getrokken met de Just 90. Nieuwe, zeer complete camper. Rijdt heerlijk, mooie korte draaicirkel. Lekker wendbaar. Fietsen mee op het handige fietsenrek achterop. Bij kou kon... Mehr ansehen

We hebben een hele gave vakantie gehad. Doordat de camper zeer compleet was. Fijne communicatie met de verhuurder. Echt een aanrader.

1. Wohnmobilvermietung

Wij bieden je een unieke en exclusieve camper voor een onbezorgde vakantie!

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ik ga zeker nog een keer weg met de camper!

Ik heb samen met mijn vriendin 2 weken lang een camper gehuurd bij VierVakantie. Ik vond het persoonlijke contact met Christian erg prettig en alles werd duidelijk uitgelegd. Vooral het complete pakket met handdoeken, tuinset en BBQ vonden wij erg prettig omdat het voor ons de 1e keer was om met een camper op vakantie te gaan. Wij hebben ervan genoten en gaan zeker nog een keer weg met de camper!

21. April 2021
VierVakantie-Logo

Antwort von VierVakantie

Bedankt voor uw review en wij verwelkomen u graag nog keer!

Leuke vakantie met het gezin

Hele fijne vakantie gehad met de camper. Samen met man en kind van 1.
Genoeg comfort en alles erbij wat we nodig hadden. Door de service en uitleg van viervakantie konden wij onze vakantie beginnen.
Voordeel voor ons was dat we met de camper flexibel waren en er dus ook eens op uit konden.

15. Februar 2021