Hej Jesper Petersen,
Vi ejer ikke gruppen "Det sker i Svendborg" og ViewAll kan derfor ikke blokere dig fra denne gruppe. Så vi anbefaler, at du kontakter gruppe ejeren vedrørende din blokering.
Vi gentager vores tilbud, om at du giver dig tilkende og kontakte vores kundeservice via mailen kundeservice@viewall.dk, så vil vi få en af ejerne til at ringe dig op, så vi får en dialog om, hvad du tænker ViewAll skal gøre for at hjælpe dig og hvad du tænker ViewAll skal modbevise.
Vi ser frem til at høre fra dig.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Jesper Petersen,
Vi beklager, hvis du har haft en dårlig oplevelse, som er udenfor vores kontrol. ViewAll har ingen indflydelse på administratorer eller moderering af Facebook-grupper som "Det sker i Svendborg". Vi ejer ingen Facebook-grupper og har derfor ingen mulighed for at blokere brugere.
Vores mål er at hjælpe private forbrugere med viden og indsigt inden for områder som bank, boliglån, pension og testamenter m.m.. Siden ViewAlls opstart i marts 2024 har over 1.200 kunder allerede benyttet sig af vores ViewAlls hjælp og samarbejdspartnere, og mere end 3.800 har oprettet en ViewAll-konto.
Vi vil gerne tage en dialog direkte med dig, hvis du kontakter os på kundeservice@viewall.dk. Indtil videre har vi desværre ikke modtaget nogen henvendelse fra dig, men vi glæder os til du giver dig tilkende overfor os.
De bedste hilsener,
Kundeservice
ViewAll.dk
Tak for din feedback.
Du kan, da vi oprindeligt var ved at lancere vores hjemmeside, have set eksempler fra vores hjemmesidedesigner på, hvordan vi skulle præsentere en referenceudtalelse på hjemmesiden ViewAll.dk.
Vi har dog ikke markedsført disse eller haft dem på hjemmesiden, siden vi lancerede, men har og vil kun have reelle ViewAll-brugere på vores hjemmeside.
ViewAll har ingen Facebook-grupper, så vi har ikke og kan ikke udelukke dig fra nogen gruppe. Vi tænker, at du må forbinde os med nogen andre i denne sammenhæng.
Du må meget gerne kontakte os på kundeservice@viewall.dk, da vi ikke kan finde nogen mails eller andet, hvor du har konfronteret os med din oplevelse udover her på siden.
Vi glæder os til at høre fra dig.
De bedste hilsener,
Kundeservice, ViewAll.dk