Viken Landskap AS Bewertungen 28

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel lettvint handel, kjøp på nett, lett å finne frem og varene var satt klare. Kjapp tilbakemelding på sms og god informasjon når vi hadde spørsmål. Plantene ser friske ut, god informasjon og råd om... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke kjøp herfra!!!!!!. Skulle fått planter for over 4000 kr levert i begynnelsen av mai. De har fortsatt ikke kommet og jeg får ikke svar fra kundeservice. Dette er ikke greit.

Unternehmensdetails

1. Gärtner
  2. Natursteinhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi selger, leverer og planter Planter rund omkring for våre kunder i Oslo og Viken. Hos oss kan du bestille anleggsgartnertjenester på nett, slik at du få raskest mulig gjennomført det du ønsker deg for din hage. Oppdag nå med oss ​​det unike utvalget av en stor utvalg av over 12000 planter og tjenester for din hage.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

IKKE KJØP NOE AV DISSE!

IKKE KJØP NOE AV DISSE!! Vi kjøpte flere titalls meter med både "bøkehekk" og bunndekker, som eier av selskapet selv kom og plantet hos oss. Vi fikk tilbakemelding om at det var god jord og vekstvilkår der de ble plantet. Likevel har mange av hekkeplantene og nesten alle bunndekkene nå dødd helt!
Vi hadde i tillegg betalt for noen ytterligere hekkeplanter som skulle plantes nå i våres, som ikke er levert. Selv etter utallige henvendelser per e-post, telefon og sms er det ikke mulig å få kontakt eller få til en ordning.
Plantene som har overlevd er av særdeles stusselig karakter. Vi har hatt fagfolk til å se på det og de bare ristet på hodet og sa at det ikke er ordentlige hekkeplanter, mer "skudd" som har fått vokse kjapt og ikke blitt stelt...

Vi så til slutt ingen annen utvei enn å heve kjøpet, men vi får heller ikke svar på dette. Vi snakker om et sekssifret beløp som vi nå mener de skylder oss! Vi ser nå på rettslig inndrivelse som eneste utvei... :(

15. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte to thujaer og nå er de dø

Kjøpte to thujaer på 200-225 cm i september. Dessverre er den ene nå død, og den andre er også betydelig svekket. Jeg må ærlig innrømme at jeg er skuffet over denne situasjonen, spesielt siden vi la ned tid og innsats for å plante og ta vare på dem.

Jeg kontaktet Plantespesialisten for en måned siden, men de har ikke svart. Jeg kan ikke anbefale dem.

Med vennlig hilsen,
Daniel

19. April 2023

Ikke kjøp herfra!!!!!!

18. Juni 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God kvalitet på plantene, men...

God kvalitet på plantene, meg må dessverre gi en litt dårlig score grunnet en del problemer rundt levering.
Jeg bestilte planter i februar og avtalte levering i april. Når datoen nærmet seg fikk jeg epost om at plantene var forsinket og jeg takker for den informasjonen, men etter en epost til med forklaring om forsinkelse og så skjedde ingenting på over en uke. Jeg sendte epost, fikk svar om at ordrene ville bli sendt ut i løpet av helgen og at jeg ville få melding på SMS når de var på vei. Jeg fikk ingen SMS og dagene gikk. Etter 10 dager sendte jeg en ny epost og spurte om hva som foregikk. Fikk ikke svar, men to dager senere så dukket plutselig opp ordren min utenfor døren til blokken min. Ingen SMS hadde blitt sendt og det var ingen informasjon at plantene var levert. Hadde jeg ikke dratt sent hjemmefra så hadde plantene stått der hele dagen og hvem vet hva som kunne ha skjedd med dem. Var kun en liten lapp med ordrenummer klistret fast i ene planten. Jeg er glad jeg husket hva jeg hadde bestilt ellers kunne dette virket som naboen hadde satt fra seg noen planter midlertidig.
Og det var ingenting galt med mitt tlf nr siden jeg har også blitt innrullert i en reklamekampanje for Plantespesialisted(Viken Landskap's nye navn) via SMS som jeg ikke har bedt om som ga meg reklame mens jeg fortsatt ventet på min ordren min.
Jeg er skuffet over at Viken Landskap ikke var flinkere med å holde oss kunder oppdatert med status på forsinkelsene, og i det hele tatt informere oss når ordrene faktisk var på vei.
Dette gjør at jeg ikke har veldig lyst til å bestille fra dem igjen, ihvertfall ikke forhåndsbestilling selv om de har et godt utvalg med god kvalitet.

11. Mai 2023

Styr unna!

Styr unna dette useriøse firmaet! Her kommer min historie: Det ble gjort en skriftelig avtale om tid på en befaring, men ingen dukket opp til avtalt tid. Jeg fikk ingen beskjed verken på mail eller tlf om uteblivelsen, men etter selv å ha henvendt meg tilbake til dem fikk jeg en tynn forklaring om at sjefen måtte på verksted med bilen. Det ble da gjort en ny avtale for en ny befaring, men heller ikke denne gangen dukket det opp noen. Hva med en sms eller tlf til kunden da? Nei - overhode ingen beskjed. Jeg hadde tatt meg fri fra jobben begge gangene, men ventet forgjeves. Useriøst og dårlig kundebehandling! Jeg kontakter ihvertfall ikke dem igjen!

25. Oktober 2022

Elendig behandling av kunder

Bestilte 2 stk høye fagerbusker som skulle ankomme Hokksund 13. mai. Var i tett kontakt med kundeservice og anleggsgartner mens jeg bestilte. Alt var i orden, og jeg fikk ordrebekreftelse. 11. mai avtalte jeg skriftlig med kundeservice at jeg skulle hente buskene 14. mai. Fortsatt fikk jeg beskjed om at alt var i orden med bestillingen. De skulle sette buskene rett innenfor gjerdet med mitt navn på. Lørdag 14. mai reiste vi fra Oslo til Hokksund. Der var det ingen busker med mitt navn på, og ingen andre fagerbusker. Etter flere telefoner til kundeservice og forsøk på å snakke med transportørene som var til stede, fikk vi vite at det ikke var noen fagerbusker his Viken. fordi det var tomt hos leverandør. I stedet hadde de satt frem to helt andre busker, som de ikke visste det norske navnet på. Disse buskene mente de vi kunne ta med i stedet, til 3000 kr per stk. En helt elendig håndtering av kunder. Her går vi aldri igjen.

14. Mai 2022

Dårlig kundeoppfølging

Hadde befaring i november og fikk beskjed om at vi ville få tilsendt tilbud. Vi trengte ikke ta kontakt. Hørte ingenting, og fikk ikke svar på meldinger. Da jeg endelig fikk kontakt i mars fikk jeg høre at de har mye å gjøre samt kommentar om at de ikke kunne fotfølge kunder. Interessen for oppdraget var liten, noe vi kunne fått beskjed om. Mulig de gjør et bra arbeid, men dette er elendig kundebehandling.

25. März 2022

Hyggelige ansatte

Hyggelige ansatte, timelig levering og topp kvalitet på produktene !

Super fornøyd. Svarer raskt på forespørsel og som kunde hos Viken Landskap kjenner man seg ivaretatt.

3. November 2021

Kjøpte 48 europeisk barlind

Kjøpte 48 europeisk barlind, super fornøyd så langt. Buskene var i den høyden de skulle å litt til.. som var bra 🤗. Nå er de plantet så får vi se hvor fine de blir til våren.

27. Oktober 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr