Vikinggulvservice Bewertungen 152

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig flot arbejde fra start til slut. Gulvene blev perfekte, og resultatet blev endnu bedre end forventet. Super god service, punktlige og meget professionelle. Kan klart anbefales til alle, der v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fornemt arbejde. Havde et meget forsømt gulv med store ujævnheder, plamager og misfarvninger. Kan virkelig anbefale firmaet her. De fortalte det var en af de værste opgaver de havde været ude t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Meget tilfreds – kan varmt anbefales Jeg er super glad og meget tilfreds med Viking Gulvservice. I forbindelse med at jeg flyttede fra min lejlighed, stod de for at lave mine gulve,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service af Barbara som var meget hjælpsom fra start til slut, og svarede ekstremt hurtigt hvis man havde det mindste spørgsmål :) selv også i weekenden ! Vi har netop set resultatet i d... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slibning af terrasse – uden det ønskede resultat

Barbara og Bjørn får 5 stjerner
Kommunikation får 5 stjerner
Resultat får 1 stjerne
Faktura på kr. 9 112,50,-efter resultat får 1 stjerner
Samlet resultat er desværre ”kun” 2 stjerner

Vi kan ikke give mange stjerner da resultatet ikke er godt (læs dårligt).
Aftalte en pris med Bjørn på 8500,- og denne blev ændret af Barbara efter korrespondance ( der skulle åbenbart bruge mere tid på slibning) pris ændret til kr. 9112,50 af slibning og 2xolie at vores 7 måneder gamle terrasse.
Dette accepterede vi.
Barbara på trods af at hun var på ferie, kommunikerede hun med os vedr. vejrudsigten og tider på at udføre opgaven, regn vil ødelægge resultatet. Vi fik aftalt en dag… flot solskin.
Der er ingen tvivl om, at de er et professionelt firma som vil give det bedste resultat.
Men…. Desværre skete det, at de satte en ny mand, på oplæring, til opgaven, som medførte et dårligt resultat. Rigtig dårlig oliering store skjolder, løbere og et ordentlig stykke træ blev slået af kanten.
Trods dette, løb hverken Bjørn eller Barbara fra opgaven.
Bjørn har af sig selv understreget, at dette ikke er et resultat som de ville være bekendt og naturligvis ville lave om inklusive skift at ødelagt bræt. Bjørn kunne dog ikke love, at det kunne fjernes helt, men de ville slibe terrassen en gang til og give det 2xolie igen. Bjørn og Baraba prøvede flere gange, at få lov til at ændre deres resultat, med lovning om, at de ville sætte deres bedste mand på opgaven.
Vi valgte ikke at tage imod deres tilbud, da der var allerede var blevet slebet helt ned til de skjulte skruer og at der ikke kunne love et resultat uden skjolder.
Al kommunikation foregik superbehageligt 😊
Vi må nu lære at ”elske” vores terrasse, som den ser ud og acceptere resultatet og en faktura på Kr. 9112,50
Hvis resultatet havde haft et andet udfald, ville dette med sikkerhed havet givet 5 stjerner på det hele.

28. Mai 2025

Kære Anders,

Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os – både det positive og det mindre gode.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om både Barbara og mig, samt vores kommunikation undervejs. Det betyder meget for os.

Når det er sagt, er vi selvfølgelig meget kede af, at resultatet af arbejdet på jeres terrasse ikke levede op til hverken dine eller vores egne forventninger. Det er vigtigt for os at understrege, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – og i denne sag er vi helt enige i, at resultatet ikke var godt nok.

Som du også nævner, opstod problemerne, fordi en ny kollega – der stadig var under oplæring – blev sat på opgaven. Det var en fejl, som vi tager det fulde ansvar for. Derfor tilbød vi også flere gange at rette op på det, uden beregning, og med vores mest erfarne medarbejder, for at give jer det resultat, I oprindeligt havde håbet på. Vi har fuld forståelse for, at I takkede nej til det tilbud, og vi respekterer naturligvis jeres beslutning.

Vi ønsker, at alle vores kunder står tilbage med en god oplevelse – både i processen og med slutresultatet – og det ærgrer os oprigtigt, at vi ikke kom helt i mål hos jer.

Endnu en gang tak for jeres feedback og for den pæne tone gennem hele forløbet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Viking Gulvservice (VG) gav mig konkret…

Viking Gulvservice (VG) gav mig konkret og professionel rådgivning, da jeg stod i en situation, hvor mit gulv var blevet dårligt lakeret af et andet firma, som ikke ville påtage sig ansvaret på trods af lovning om tre års garanti. VG var venlige og tog sig tid til at koble mig op med relevante personer og vejlede mig om rettigheder og klagemuligheder som kunde. Det var en stor hjælp.

23. Mai 2025

Kære Anne Mette

Tusinde tak fordi du gad tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er meget værdsat.

Vi ønsker dig alt held og lykke.

Rigtig god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukt gulv og god service!

Vi har fået det fineste gulv efter behandling af Viking Gulvservice. Derudover ydede Barbara en kanon kundeservice!! Tak for alt!

16. Mai 2025

Kære kunde

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os. Jeg giver dine rosende ord videre til Barbara.

Vi værdsætter at du deler din oplevelse med os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående service, kommunikation og resultat!

Jeg modtog et tilbud den 2. maj og fik arbejdet udført fra den 12. til den 14. maj 2025. Der var ingen forskel mellem tilbudsprisen og den endelige faktura, hvilket ofte kan være en bekymring.

Alt blev håndteret professionelt og effektivt af Barbara og Bjørn. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed!

12. Mai 2025

Hej Aksel

Tusinde tak for din anmeldelse. Det værdsætter vi.

Vi er utrolige glade for at du har været tilfreds med hele forløbet.

Rigtig god aften.

Altid super services

Altid super services. Kan kun anbefaldes.

17. April 2025

Kære Jakob

Mange tak for at dele din oplevelse med os. Tak for det gode samarbejde.

Rigtig god påske.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig respons.

Fik slebet mine gulve ved Viking Gulvservice, som har gjort et flot stykke arbejde. Flinke folk og god kommunikation, især med Barbara, som endvidere personligt aflevede en glemt gulvsæbe på min adresse.
Kan kun anbefale Viking Gulvservice 👍

12. März 2025

Hej Charlotte

Mange tak for at dele din oplevelse med os.
Vi er utrolige glade for at du har været tilfreds med hele processen.

Flot og hurtigt

Flot arbejd, god pris, hurtig response og god kommunikation over hele forløbet.

12. März 2025

Hej Kunde

Tusind tak for at dele din oplevelse med os.

Vi er utrolige glade for, at du synes at hele processen har været god.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste af de bedste !!

Viking Gulvservice var det 4. firma jeg kontaktede med en udfordrende opgave, som de tre foregående havde takket nej til. Bjørn og hans folk lavede et smukt stykke arbejde, som jeg glæder mig over dagligt! En kæmpe tak til jer for jeres mod på at overvinde udfordringerne med adgangsforholdene og for at gøre jeres yderste. Vælg Viking, hvis det drejer dig om gulve! Den bedste anbefaling herfra

20. Februar 2025

Kære Ida

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Vi er utrolige glade for at kunne have hjulpet dig med din opgave.

Tak for din venlighed.

Rigtig god weekend.

Kan stærkt anbefale vikinggulvservice

Kan stærkt anbefale vikinggulvservice. Utroligt Flot arbejde, overholder alle aftaler til tiden...
Samt søde og venlige...
M.v.h. Brian Jensen...

20. Februar 2025

Kære Brian

Tusind tak for at dele din oplevelse med os.

Det er skønt at høre, at du har været tilfreds gennem hele processen.

God aften.

Alle aftaler overholdt

Alle aftaler overholdt. Meget smukt resultat.
Venlige medarbejdere.

19. Februar 2025

Hej Tove

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det er værdsat.

Vi er glade for at du har været tilfreds med hele forløbet.

Great service

Viking gulvservice helped me when a previous supplier completely ruined my floor. They were patient and very helpful. They even brought different colors of paint to try to fix my issue.
Thank you for the support, Barbara, and for the great work performed by Vesco. I plan to re-do other rooms in my apartment next year and work with them again.

29. Jänner 2025

Dear Liza,

Thank you so much for sharing your experience with us.

We are incredibly happy that we could help you.
I will make sure to pass on your kind words to Barbara and Vesko.

Have a wonderful day ☺️

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super happy with their service

Super happy with their service! I received a lot of support and expertise during the decision of which treatment to choose. All in all a very smooth and easy process of getting my wooden floor sanded and oiled.

14. Jänner 2025

Dear Milena,

Thank you so much for sharing your experience with us – we truly appreciate it.

We are delighted to hear that you are happy and satisfied with both the process and the result.

Wishing you a wonderful day.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et akut problem med at få et gulv…

Havde et akut problem med at få et gulv klar inden jul.
Dagen efter besigtigelse kom 3 mand og fik klaret opgaven. Meget løsningsorienteret og fin service.

16. Dezember 2024

Kære Morten

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at kunne have hjulpet jer med at få klaret gulvet inden jul og det nye år.

Hilsen,

Flotte parketgulve i julegave

Vi fik hurtig en aftale i stand med Bjørn fra Viking Gulvservice omkring besigtigelse af gulve og omfang af opgaven. Han var venlig, omhyggelig og professionel til at forklare det arbejde, der lå i at få de slidte stavparketgulve til at fremstå pæne og ensartede igen.
Vi var så heldige, at Viking Gulvservice havde tid i kalenderen til at slibe og lakere gulve inden jul.
Gulvene og dørtrinene er blevet meget flotte.

17. Dezember 2024

Hej Pernille

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det værdsætter vi.

Det er fantastisk at høre, at I har været tilfredse med hele forløbet af start til slut.

Rigtig god dag og godt nytår :)

Pænt arbejde

Pænt arbejde, god pris, han kom lige til tiden og var meget effektiv og venlig. Anbefales på det varmeste.

12. Dezember 2024

Kære Gry

Tusind tak for at dele din oplevelse med os.

Vi er utrolige glade for din anbefaling. Det er skønt at høre at du er tilfreds med forløbet.

Rigtig god aften og glædelig jul ☺️

Perfekt oplevelse

Alle aftaler blev overholdt. Super resultat.

18. Dezember 2024

Kære Søren

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det værdsætter vi.

Dejligt at høre at du er tilfreds med resultatet.

Rigtig god aften og glædelig jul ☺️

Fantastik produkt

Fantastik produkt. Hurtig levering. Super god service. Altid til tiden. Holder aftaler. Venlig og imødekommende. De bedste anbefalinger herfra.
/Claus

14. November 2024

Hej Claus

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det værdsætter vi.

Vi er utrolige glade for at du er tilfreds med forløbet.

Rigtig god søndag.

KÆMPE anbefaling ✨

Vi er blevet anbefalet at bruge Vikinggulvservice, og jeg kan kun hoppe med på den bølge.
Hermed KÆMPE anbefaling fra os ( hvis du er interesseret, kan resultatet ses på instagram @Lunagerhuset)!

Vi har fået slebet og behandlet vores gamle fyretræsplanker, og resultatet er SÅ flot! :)

12. November 2024

Kære Emma

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Vi er utrolige glade for at I er tilfredse med hele forløbet. Det er så skønt at høre at vi er blevet anbefalet og at I ligeledes ønsker at anbefale os til andre.

Rigtig god søndag ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Resultatet var bedre end jeg kunne have drømt om

Jeg rakte ud til Viking Gulvservice pga. de gode anmeldelser her på Trustpilot, og var i første omgang virkelig positivt overrasket over, hvor hurtigt de kunne træde til (med 3 dages varsel) ved at flytte rundt på nogle ting. Allerede dér følte jeg, at kundeservice var i fokus. Vi var bortrejst mens vores oprindelige trægulve i et 1930'er hus (ca 120 m2) blev slebet og oliebehandlet af Viking Gulvservice, og fik daglige opdateringer af super søde Barbara, inkl. opkald og billeder. Vi fik proaktiv rådgivning og kommunikation hele vejen igennem, og jeg var fuldstænding målløs over at se resultatet - det var flottere end jeg turde have forestillet mig. Jeg kunne ikke være mere begejstret for at have valgt dem, og anbefaler dem til alle der trænger til at få slebet gulve. Exceptionel god kundeservice + smukt resultat + fair pris, så bliver det vist ikke bedre.

26. September 2024

Kære Amalie,

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig mange gange for at dele din oplevelse med os på Trustpilot. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din feedback.

Derudover vil jeg gerne takke dig for at have valgt at samarbejde med os. Vi er utrolig glade for at have kunnet opfylde jeres ønsker og behov. Jeg vil videregive dine pæne ord til Barbara, og jeg er sikker på, at hun vil sætte stor pris på dem.

Det glæder mig virkelig, at I er tilfredse med det endelige resultat.

Hav en rigtig dejlig aften ☺️

Med venlig hilsen
Bjørn
Viking Gulvservice

Virkelig flot arbejde.

Virkelig flot arbejde.
Det er et virkelig flot stykke arbejde, der er blevet udført. Venlige og flinke medarbejdere. Der var ryddet pænt op. Kan varmt anbefale dem.

1. Oktober 2024

Kære kunde

Tusind tak for at dele din oplevelse med os.
Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med processen og resultatet.

Bjørn, Viking Gulvservice

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr