VILAKULA Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaling fejler, både mobilePay og kort, har ringet og talt med dem hvor de ville sørge for at det blev bragt i orden hvilket ikke er sket, mail bliver heller ikke besvaret. Så nu opgivet vi og må fin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en fin oplevelse, idet man fra firmaets side på tlf besvarede mit vrede udfald mod dem, fordi hej ikke kunne få nethandel til at virke. Man forklarede, besvarede og sidst men ikke mindst hjalp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte fredag og kunne hente i post center lørdag - sådan. Har faktisk ikke fået åbnet pakken endnu da jeg lige skal finde nogle rammer jeg vil have - så indtil videre kun set plakater på hjemmesi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering af 2 flotte by-plakater. Desværre var den ene ramme defekt, men reklamationen blev behandlet omgående og næsten inden jeg havde talt til 10 fik jeg besked om, at en ny ramme va... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Postergeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Innenarchitekt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Få byen du elsker op at hænge på væggen. Med byplakaterne fra VILAKULA er du ikke langt fra din fødeby, hjemby eller byen, der har en plads i dit hjerte. VILAKULA designer byplakater i smart, nordisk design, der passer perfekt til alle danske hjem.

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

570 Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej Peter

Tak fordi du handlede hos os - og tak for din anmeldelse af os. Det glæder os at alt forløb præcis som forventet og at vores plakater er faldet godt til hjemme hos dig.

Hej Kim

Først og fremmest tak fordi du handlede hos os, men også stor tak for din fine anmeldelse.

Vi glæder os over de 5 flotte stjerner og sender dem straks videre til vores dygtige folk på lageret.

Hej Inge

Nemt - hurtig og effektiv

Nemt - hurtigt og effektiv. Kan anbefales

26. April 2021

Hej Pia

22. April 2021

Hej Mette

1000 tak fordi du handlede hos Vilakula. Det er vi så glade for.

Og naturligvis også tak fordi du tog dig tid til at anmelde både vores service her på Trustpilot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er bare vildt godt tilfreds

Jeg er bare vildt godt tilfreds. Super service

17. April 2021

Hej Tommy

Mange tak for din skønne anmeldelse.

Det er glædeligt at høre, at det har været nemt og hurtigt at handle hos Vilakula.

Hurtig levering

Plakaterne blev leveret ca. 24 timer efter bestilling. De fremstår nøjagtig som på billedet på hjemmesiden både i papirkvalitet og farver.

16. April 2021

Hej Charlotte

1000 tak fordi du handlede hos Vilakula. Det er vi så glade for.

Og naturligvis også tak fordi du tog dig tid til at anmelde både vores service og vores plakater her på Trustpilot. Vi er ovenud begejstret for de 5 flotte stjerner 🙌

Hej Bettina

Tusind tak fordi du vil dele din oplevelse med os, det er vi utrolig glade for.

Det er dejligt at læse, at du har haft en helt fantastisk oplevelse med vores service og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i vores webshop.

Du må have en skøn dag.

God kundeservice

Bestilte to plakater og fik en mail om at de var afsendt, men flere dage senere stod der stadig på track & trace, at leverandøren ikke havde modtaget pakken.

Sendte en mail til VilaKula's kundeservice for at finde ud af om pakken aldrig var blevet afsendt eller om leverandøren havde smidt den væk. Blev ringet op mindre end 30 minutter efter jeg havde sendt mailen, at de havde tjekket og at fejlen lå hos leverandøren, men at de allerede havde pakket og afsendt en ny pakke til mig.

Hurtig og god kundeservice og jeg fik mine plakater to dage senere.

13. April 2021

Hej LV

Tak fordi du handlede hos Vilakula.

Jeg skal beklage, at den første plakat ikke nåede frem til dig. Det glæder mig, at du gav os muligheden for at få dig til at smile igen.

Tak fordi du delte dine oplever med os her på Trustpilot. Vi er ovenud begejstret for de 5 flotte stjerner.

Du må have en fantastisk dag.

Hurtig levering

Hurtig levering - Alt forløb perfekt.

12. April 2021

Hej Kaj

Mange tak for din anmeldelse af os.

Det er glædeligt at høre, at det har været nemt og hurtigt at handle med Vilakula.

Hej Tom

1000 tak for din anmeldelse af os. Der bliver givet (corona sikre) high-fives på kontoret. Det er præcis sådan vi gerne vil behandle vores kunder.

Du må have en skøn dag.

Jeg er imponeret

Bestilte min vare en søndag og allerede tirsdag kunne jeg afhente min vare på det afhentningssted, jeg havde angivet :-)

1. April 2021

Hej Lissy

1000 tak fordi du handlede hos Vilakula. Vi er så glade for, at alt forløb som det skulle og vi håber at din nye plakat spreder glæde i hjemmet.

Tak for din anmeldelse af os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og nem at bestille pæn…

Hurtig og nem at bestille pæn indpakningen

29. März 2021

Hej Christina

Tak for din anmeldelse af din handel hos Vilakula. Det glæder os at alt forløb som det skulle. Vi er faktisk også selv lidt pjattet med vores indpakning :)

Nemt og hurtigt.

23. März 2021

Hej Mona

Mange tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Meget tilfreds

God kvalitet, god service og hurtig levering 👍🏻

19. März 2021

Hej Finn

Mange tak for din femstjernede anmeldelse - det betyder meget for os.

Det er dejligt at læse, at du har været glad og tilfreds med webshop og service. Tak fordi du handlede hos os.

Du ønskes en dejlig dag.

Tip Top

Nem bestilling, hurtig levering, flotte billeder

18. März 2021

Hej Gitte

Mange tak for din femstjernede anmeldelse - det betyder meget for os.

Det er dejligt at læse, at du har været glad og tilfreds med webshop og plakat. Tak fordi du handlede hos os.

Du ønskes en dejlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

her kan man rolig handle

Hurtig levering og super flot plakat med ramme

15. März 2021

Hej Henrik

Tak fordi du handlede i vores webshop. Vi er ovenud begejstret for din oplevelse af vores service og plakater. Det glæder os, at alt er forløbet som det skulle.

Tak for de 5 flotte stjerner.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Servicen ved mail er i top

Servicen ved mail er i top, hurtig levering og produkter med god kvalitet. Af de fem plakater vi købte er vi godt tilfredse. Nu venter vi bare på de får lavet en over Skagen, så den kan bestilles.

15. März 2021

Hej Martin

Tak fordi du handlede i vores webshop. Vi er ovenud begejstret for din oplevelse af vores service og plakater - og vi glæder os til at sende dig en plakat over Skagen. Vores grafikere arbejder på højtryk for at komme landet rundt.

Tak for de 5 flotte stjerner.

VILAKULA

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr