Levering was binnen de afgesproken periode. Panelen waren zoals verwacht. Monteren was goed te doen. Met een Stanley mes recht afsnijden was nog best een kunst vonden wij..een hele fijne getande zaag... Mehr ansehen

De communicatie over levering etc was perfect. Niet teveel mails en niet te weinig. Gewoon duidelijk. Levertijd was prima en het product geweldig. Heel blij met het resultaat.
Mooie vilt hexagons, onze kamer ziet er een stuk vrolijker uit. Akoestiek nog niet helemaal als gewenst, moeten nog aan de slag met gordijnen. Levering volgens afspraak, vriendelijk geholpen aan de te... Mehr ansehen
Goede communicatie (had het verkeerde adres doorgegeven en had dat overlegd met Viltstore en het aanpassen van het adres was geen probleem). Mooi in onze slaapkamer. We zijn er erg blij mee!
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Akustikberater
- Unternehmen für Innenraumgestaltung
- Fertigungsservice
Über Viltstore
Vom Unternehmen geschrieben

Viltstore is een toonaangevende aanbieder van PET-vilt producten in Nederland. Onze producten zijn gemaakt van gerecycled PET-fles panelen, wat ze niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk maakt.
Van akoestische panelen en wanddecoraties tot maatwerkoplossingen, Viltstore heeft een breed scala aan producten. We hebben zowel standaard als op maat gemaakte akoestische wanden die variëren in grootte van 60 x 60 tot 120 x 240 cm.
We gebruiken uitsluitend PET-vilt panelen van 9 mm dik. Deze panelen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wat bijdraagt aan een beter milieu. Onze producten zijn niet alleen duurzaam maar hebben ook uitstekende akoestische eigenschappen.
Voor meer informatie of samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen via 010 321 61 61 of bezoek onze website www.viltstore.com.
Ontdek de Wereld van betaalbare akoestiek bij Viltstore!
Vom Unternehmen geschrieben

- Waar Kwaliteit en Klanttevredenheid Hand in Hand Gaan
- Bij Viltstore staat de klant centraal. We begrijpen dat een tevreden klant de beste ambassadeur is voor ons merk. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige, duurzame PET-vilt producten aan, maar zetten we ook in op een uitmuntende klantenservice. Van het moment dat u onze website bezoekt tot de after-sales service, wij staan voor u klaar.
Uw Tevredenheid, Onze Belofte: De 100% Tevredenheidsgarantie van Viltstore
Zorgeloos bestellen met onze onvoorwaardelijke garantie

Hopperweg 11-8, 3225 LS, Hellevoetsluis, Niederlande
- 0103216161
- hello@viltstore.com
- viltstore.com

Hoogwaardige akoestische panelen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Inkijk verhinderd met Palms Drieluik
Ja, 5 sterren, transport en verpakking waren top, en de producten ook. Alleen ik heb er totaal iets anders meegedaan dan het te gebruiken als akoestisch materiaal. Ik heb het Palms Drieluik verdeeld over 4 ramen, om de inkijk te verhinderen. Het mooie ervan is dat als de zon erop schijnt, de palmen ook terugkomen op de muur.
Product voldoet aan de verwachtingen
Product voldoet aan de verwachtingen, netjes en degelijk ingepakt ontvangen, goede communicatie over de levering
Duidelijke website, snelle levering
Duidelijke website, snelle levering, vlotte communicatie. Handig dat je kleurstalen kan bestellen.
alles was super geregeld en mooi op…
alles was super geregeld en mooi op maat gesneden.
Deels verkeerde levering
De aanvankelijk aangekondigde leveringsdatum werd niet gehaald maar daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Bij het openen van de verpakking bleek echter dat 1 paneel niet het juiste was.

Antwort von Viltstore
Fijn bedrijf dat meedenkt
Fijn bedrijf, we kregen goed advies over de aanschaf van plafondpanelen en zijn heel blij met zowel het esthetische als akoestische resultaat.
Mooie samenwerking!
De bestelling was heel snel and correct binnen. We kregen (natuurlijk) precies wat we hadden besteld.
Toen we erachter kwamen dat wij het verkeerde hadden besteld, was er een hele goede en soepele samenwerking in het terugsturen van de, overigens prima, materialen en het terugbetalen van het bedrag.
Nu verder op de website kijken welke producten van Viltstore goed bij onze situatie passen
Staat heel mooi
Mooi product. Staat heel mooi. Geleverd conform verwachting. Ik vond het wel vreemd dat de wandversiering los in de doos zat. Ik vond dat wat kwetsbaar ogen. Ik zou zelf wat opvulling hebben gebruikt. Aan de andere kant is het product onbeschadigd geleverd, dus heeft het geen probleem opgeleverd.
TOP bedrijf!!
Wat een fantastisch bedrijf! Hele vriendelijke medewerkers, snelle service en de vilten panelen die ik had besteld waren van TOP kwaliteit! :) Erg aan te raden!!
Prima service en goede snelle levering
Ronde panelen staan mooi!
Ronde panelen staan mooi!
Daarnaast een fijne service! Ik had een vraag wat betreft een levering, ik kreeg heel vlot een terugkoppeling met oplossingen.
Goede service, ze belden om te overleggen zodat wij de letters netjes in 1 lijn en op de juiste hoogte konden ophangen. Blij met deze service en het resultaat!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.